Luksus på australsk

Solnedgangen over den røde ødemark er ren rejsemagi.

Spis morgenmad med udsigt over Uluru, også kendt som Ayers Rock, og læg dig under dynen mens kænguruer hopper forbi udenfor dit vindue. Oplevelserne står i kø med disse fem håndplukkede elitehoteller som din base.

Drømmerejsen til Australien starter netop således – som en drøm. Og det er drømmen om eksotisk dyreliv, spektakulær natur og kulinariske oplevelser på et andet kontinent, der går i opfyldelse. Men hvordan i al verden kan man nå at se alt, og ikke mindst, hvor skal man bo? Her er rejseplanen for dig, der ønsker at bo på et boutiquehotel, spise lokalt tilberedt morgenmad, nyde sanselige spaoplevelser samt komfort i særklasse. Rejsen til og fra Australien foregår med det prisbelønnede flyselskab Singapore Airlines.

Melbourne - start i syd i en urban oase

Du lander i madmekkaet Melbourne på sydkysten, der er mindst lige så spændende og pulserende som Sydney. Tjek ind på Park Hyatt Melbourne, et kultiveret femstjernet hotel med sin egen high tea-salon og prisbelønnet restaurant. Her bor du i gåafstand til byens berømte «laneways», der er små gader fyldt med musik, baristakunst og madkultur. Få et pusterum og kom dig over dit jetlag, og indstil dig på Australien-tid!

Great Ocean Road – privatchauffør og helikopterperspektiv

Hvad ville være bedre end at starte ferien med en dagstur langs Great Ocean Road, der er en af verdens smukkeste kørselsstrækninger? En privatchauffør henter dig på hotellet i Melbourne, og tager dig til Bells Beach, hvor du kan opleve den udprægede surferkultur, og dernæst videre til feriebyen Lorne. Herfra klamrer vejen sig til klipperne, og undervejs stopper du for en omgang frisk skaldyr og lokale vine. Fra en helikopter vil du få udsigt over kyststrækningen og alle dens mange skibsvrag. Flyv henover berømte vartegn som 12 Apostles, Loch Ard Gorge og Cape Otway, der er Australiens ældste fyrtårn og som går under navnet «the Beacon of Hope». Fuld af indtryk vender du tilbage til din lækre hotelseng på Park Hyatt Melbourne, og uanset om du drømmer om surferbølger eller skibsvrag, så er ferien i Australien nu officielt indviet.

Flyv over berømte vartegn som 12 Apostles, Loch Ard Gorge og Cape Otway.

Mornington Peninsula – tjek ind på et ægte koncepthotel

En times kørsel udenfor Melbourne ligger Mornington Peninsula, hvor boutiquehotellet, Jackalope oser af livsstil. Alt fra den sorte, elegante facade til de nøje udvalgte kunstværker, giver dig med det samme et indtryk af, at dette hotel, med blot 46 værelser, ikke gør noget halvhjertet. Du vil allerede bemærke det ved morgenmaden, når mælken kommer fra Melbournes Saint David mikro mejeri og kaffebønnerne fra Morningtons Commonfolk Coffee Co. To nætter her gør underværker, og du er næsten tilgivet, hvis du ikke forlader hotellet. Men Mornington Peninsula venter på dig udenfor hotellet. Halvøen er også kendt som Australiens svar på The Hamptons, så uanset om du foretrækker golf, vinsmagning, sejlads, gourmetmiddage eller idylliske fiskelandsbyer, finder du det her.

 

Jackalope Hotel på Mornington Peninsula.

The Outback - med bobler i glasset

Hvis du alligevel skal rejse hele turen til Australien, bør du også opleve «det røde hjerte». Ifølge aboriginernes religion, der har det poetiske navn «Dreamtime», er dette stedet, hvor verden havde sin begyndelse. Flyv til Uluru, også kendt som Ayers Rock, og tjek ind på Longitude 131. Dette er en af verdens bedste «wilderness camps», og her spares der ikke på finesserne. Alle værelser har udsigt til Uluru, og fra din seng kan du se, hvordan solens gang hen over himmelen farver stenmonolitten, lige fra glødende rustorange til gylden nøddebrun.

 

«Lad personalet tænde bålet for dig, nip til en nightcap og nyd nattens lyde og stemninger.»

 

Vælg om du vil sove i luksusteltet på Longitude 131, eller i en swag under stjernehimmelen.

Vil du have The Outback helt ind under huden, kan du vælge at sove på terrassen i komfortable «swags», en australsk opfindelse, der integrerer sovepose og madras. Lad personalet tænde bålet for dig, nip til en nightcap og nyd nattens lyde og stemninger. Du tilbringer fire nætter her, i charmerende omgivelser med spa, swimming pool og middagsservering under galakserne. For her – langt fra civilisationen og lysforurening – kan du se langt ud i verdensrummet. Om dagen vil du blive bekendt med Uluru og Kata Tjuta nationalpark, både fra fugleperspektiv med helikopter og til fods. Dette er en oplevelse, der skriver sig ind i din dagbog med store, fede bogstaver og udråbstegn. Ren rejsemagi!

Adelaide - tilbage til civilisationen

Adelaide er hovedstaden i delstaten South Australia, og en livlig festivalby med fremragende restauranter. Når du tjekker ind på Mayfair Hotel, kan du nyde at være tilbage i civilisationen på tagterrassen HENNESSY, der er som skabt til en kølig drink i de tempererede aftentimer. Men bliv nu ikke oppe alt for sent. Allerede næste morgen kommer chaufføren og kører dig til lufthavnen, og den efterfølgende rejseetape er lige så eksotisk som den er eksklusiv.

Hennessy Bar på Mayfair Hotel i Adelaide.

Kangaroo Island - kænguru- og kanapésafari

Der er noget særligt over et ægte luksushotel. Du mærker standarden, så snart du kommer ind af døren. Ikke fordi du bliver tiltalt Sir eller Madame, eller fordi du kan vælge imellem 65 forskellige typer juice til morgenmad, men fordi designet er gennemtænkt, personalet ser dig i øjnene og alt er velorganiseret. Sådan er det på Southern Ocean Lodge. Hotellet blev kåret som Australiens bedste i 2015, og er et magisk sted, hvor himmelen smelter sammen med havet, og hvor både minibar og vinkælder er inkluderet. Om dagen kan du deltage i hotellets arrangementer, som for eksempel kænguru- og kanapésafari.

- Denne udflugt kalder vi for 'roos & booze', fortæller John Hird, markedschef på lodgen.

Han afslører også, at forretningsmagnaten Bill Gates boede her med familien under sit forrige besøg i Australien. Men i tråd med den uprætentiøse australske facon, handler luksus lodgen ikke om at se eller blive set. Her handler det om at være præcis den man er, og ønsker du at spise morgenmad i tøfler og morgenkåbe, ja så gør du bare det!

Southern Ocean Lodge er det perfekte sted at lade batterierne op.

Er du enig i, at tøfler og morgenkåbe er den nye luksus? Læs mere om luksus på australsk her.REJSEFAKTA

kart

Standard: priskategori 5

Pris per person når to rejser sammen på Economy: 
fra kr. 85.000

Pris per person når to rejser sammen på Premium Economy: 
fra kr. 89.000

Pris per person når to rejser sammen på Business Class: 
fra kr. 100.000

Prisen inkluderer:

 

 • Fly t/r Australien på udvalgt klasse med Singapore Airlines
 • Indenrigsfly på økonomiklasse Melbourne-Ayers Rock-Adelaide
 • Skatter og afgifter i henhold til dagens takster
 • 3 nætter på Park Hyatt Melbourne inkl. morgenmad
 • Dagstur til Great Ocean Road inkl. helikoptertur over Twelve Apostles
 • Billeje i 3 dage med afhentning og levering i Melbourne
 • 2 nætter på Jackalope Hotel på Mornington Peninsula, inkl. morgenmad
 • 4 nætter på Longitude 131 i Ayers Rock, inkl. alle måltider og drikkevarer (inkl. fransk champagne, premium vine og spiritus), transfer, udflugter, privat dining-experience og 15 minutters helikoptertur over Red Centre.
 • 1 nat på Mayfair Hotel Adelaide inkl. morgenmad
 • Fly t/r Adelaide-Kangaroo Island
 • 3 nætter på Southern Ocean Lodge på Kangaroo Island inkl. alle måltider, drikkevarer (med og uden alkohol), guidede udflugter og spa-voucher.
 • Al transfer i Australien
 • Turistvisum til Australien

 

Tilpasninger i rejseforslaget er muligt. Rejsen kan udvides. 

Kontakt os for mere information og bestilling »


 5 grunde til at vælge Australienrejser- Oplev fleksibiliteten ved en pakkerejse uden at skulle rejse i en gruppe

Specialviden om Australien

Alle vores medarbejdere har enten boet eller rejst meget i Australien, og kender hver eneste by, ø og lille afkrog. Du finder ikke vores ekspertise nogen andre steder. Vi giver dig svar på alt, hvad du måtte have af spørgsmål, så som hvordan vejret er, hvilket hotel, der passer til dit budget og mulige rejseruter.

Tryghed

Bestiller du rejsen gennem os, er du beskyttet af Pakkerejseloven og Rejsegarantifonden. Det betyder blandt andet, at hvis dit fly bliver forsinket, hvis der er storm, strejke eller aflysninger, hjælper vi dig. Du slipper for at bekymre dig på rejsen, hvilket er særligt bekvemt i et land så stort som Australien, hvor afstandene er enorme. Gennem Rejsegarantifonden er du også dækket, hvis et hotel eller flyselskab går konkurs. Hvis du selv bestiller direkte online, har du få eller ingen rettigheder, og du kan miste mange penge.

Vi er til at stole på

Vi har ingen interesse i at sælge dig noget, vi ikke tror, du bliver tilfreds med, og vi er ansvarlige for kvaliteten af det, vi sælger. I modsætning til en anonym hjemmeside er vi mennesker, du kan tale med – både før, under og efter rejsen.

Vi gør rejsen billigere og mere fleksibel

Efter mange år i branchen har vi opnået gode prisaftaler med vores samarbejdspartnere, hvilket gavner dig, når vi hjælper dig med rejsen. Vi har også mulighed for at bestille internationale og indenrigsflybilletter samtidigt, hvilket giver en mere fordelagtig samlet pris.

Du sparer tid

Der er mange forberedelser, før du tager afsted på en lang rejse. Visum, internationalt kørekort, transittider, og hvordan kommer du egentlig fra lufthavnen til hotellet? Vi hjælper dig med alle forberedelserne, så du i stedet kan bruge tiden på andre ting, som for eksempel at glæde dig til din rejse Down Under!


Læs mere om denne rejse og se hvad der er inkluderet her: Australia in style