Fra Darwin til Adelaide i bil

Northern Territory og South Australia - 16 dage

004556-786

I dette rejseforslag tager vi dig fra nord til syd gennem det centrale Australien, og har fokus på store naturoplevelser og aboriginsk kultur.

Turen starter i København, men der er også mulighed for at flyve fra andre byer i Danmark. Du flyver med Singapore Airlines. Tilpasninger i rejseforslaget og "stopover" i Singapore er muligt. Uanset hvilken klasse du vælger, du vil mærke en behagelig service ombord, der sikrer den gode rejseoplevelse med Singapore Airlines.

Ved ankomst i Darwin tjekker I ind på et hyggeligt, centralt beliggende hotel, og nyder en god nats søvn inden I starter jeres 12 dages kør-selv eventyr fra Darwin til Adelaide. I henter bilen i Darwin dagen efter ankomst, og vi sørger for alle overnatninger til jer undervejs på turen sydover. Bilen og hotellerne er af god kvalitet og sikrer jer en komfortabel rejse gennem Australiens alsidige og smukke natur.

20241Flinders Ranges. Foto: Paul Torcello

På rejsen fra Darwin til Adelaide er naturen under konstant forandring, og der vil være utrolig mange spændende ting at opleve undervejs. De to første nætter vil I tilbringe i smukke Kakadu National Park, og her vi har inkluderet en spændende bådtur med Yellow Water Cruises, hvor I bl.a. kommer til at se krokodiller. I Katherine har I også to nætter på hotel samt tid til at opleve Katherine Gorge. Vi har også inkluderet en flot sejltur gennem kløften. Fra Katherine kører I til Tennant Creek, hvor I kan opleve Devils Marbels på egen hånd. Dagen efter venter en lang køre dag mod Kings Canyon, og efter en god nats søvn anbefaler vi, at den kommende formiddag bruges til en flot vandretur langs kløften af Kings Canyon. Om eftermiddagen kører I videre til Ayers Rock, hvor de to næste dage tilbringes. Vi anbefaler jer at opleve Ayers Rock både ved solopgang og solnedgang, og at I tager en afstikker til The Olgas for en vandretur gennem Valley Of the Winds.

119801-4Uluru, også kendt som Ayers Rock, er et højdepunkt på turen. Foto: Paddy Palin/Tourism NT

Turen fortsætter sydover mod Coober Pedy, og på vej dertil har I en nat i Marla. Coober Pedy er en gammel mineby hvor der den dag i dag stadig graves efter Opaler. Området omkring Coober Pedy er specielt da det minder om et månelandskab, og byen er også anderledes fordi de fleste huse er skjult under jorden. Vi anbefaler at tage på en guidet tur rundt i byen. Den sidste nat inden ankomst til Adelaide er i Port Augusta. 

Efter 12 dage på landevejen er I nu fremme i Adelaide hvor bilen afleveres. I tjekker ind på et centralt beliggende hotel og nyder en nat i byen inden I rejser hjemover. Adelaide er en charmerende by, og vi kan bl.a. anbefale et besøg på Adelaide Central Market.

Rejsen kan forlænges og udvides.

barossa 4Pikes Winery i Clare Valley. Foto: SATC


Rejsefakta

Pris per person når to rejser sammen: fra 23.795 kr

Prisen inkluderer:

  • Fly t/r Australien på økonomiklasse
  • Flyskatter og afgifter
  • 1 nat på hotel i Darwin
  • 12 dage/11 nætters kør-selv pakke inkl. billeje og hoteller mellem Darwin og Adelaide
  • Yellow Water Cruise i Kakadu NP
  • Nit Nit Dreaming Gorge Cultural Cruise i Katherine
  • 1 nat på hotel i Adelaide

Rejsen kan udvides og forlænges.

Kontakt os for yderligere information »

Turkode: 50049