Great Barrier Reef

Snokelling on Agincourt ReefGreat Barrier Reef er en magnet for rejsende i Queensland. Verdens største koralrev ligger langs hele Queenslands kyst fra Gladstone i syd til Torresstrædet ved Ny Guinea i nord. Great Barrier Reef er 2.000 km langt og består af et par tusind koralrev og 71 øer. Området dækker samlet set 260.000 kvadratkilometer, og store dele af dette har siden 1976 været nationalpark – The Great Barrier Reef Marine Park.

Ved Great Barrier Reef findes der mere end 1.500 forskellige fiskearter i alle regnbuens farver, så det er ikke underligt, at dette er et yndet mål for dykkere, snorklere og alle andre rejsende. Det er en helt urolig oplevelse at svømme omringet af farverige fisk og skildpadder. Det kan ikke beskrives, det skal oplevers. Vandet er mellem 22 og 28 grader året rundt.

Vi har et stort udvalg af ture til Great Barrier Reef, lige fra dagsture med sejlbåd eller motorbåd, til længerevarende cruises på op til en uges varighed. Valget er dit. På alle turene er snorkeludstyr, diverse aktiviteter og måltider inkluderet i prisen. Uanset hvilken tur du beslutter dig for, er du garanteret en oplevelse for livet.

   

Ocean Spirit I & II
Klik på billedet for info & billeder.

1 dag:
Ocean Spirit Cruises

Der er mange forskellige sejlbådstyper, som sejler ud til forskellige steder på revet. Alle bådene har erfaren mandskab og alle turene giver dig en helt fantastisk og unik naturoplevelse. På turene kan du snorkle, ligge på stranden, sole dig på dækket eller deltage i en guidet dykkertur.

Læs mere...

Quicksilver
Klik på billedet for info & billeder.

1 dag:
Quicksilver

Der findes mange operatørere af dagsture til Great Barrier Reef, blandt disse kan vi anbefale Quicksilver, som afgår fra Port Douglas. De har flere dagsture du kan vælge imellem til de bedste steder på revet. Transport til og fra dit hotel er inkluderet i prisen.

Læs mere...

Sailaway
Klik på billedet for info & billeder.

1 dag:
Sailaway & Poseidon

Sailaway er en sejlbåds katamaran med plads til 33 passagerer og turen går til det smukke Low Isle. Poseidon er en katamaran og den sejler ud til forskellige destinationer på revet. Begge både afgår fra Port Douglas om morgenen og vender tilbage ud på eftermiddagen.

Læs mere...

Coral Klik på billedet for info & billeder.

4-8 dage:
Coral Expeditions

Coral Expeditions er en prisbelønnet båd, som tager dig med på en fantastisk sejlads til de smukke øer langs kysten ud fra Cairns. På sejlturen kommer du til at opleve Great Barrier Reef helt tæt på flere gange. Der er maksimum plads til 50 gæster ombord og personalet gør alt hvad de kan for at give dig en uforglemmelig oplevelse.

Læs mere...

Pro Dive
Klik på billedet for info & billeder.

3 dage:
Pro Dive

Pro Dive arrangerer de såkaldte liveaboard ture ud til det fantastiske rev, for dem som ønsker at dykke eller snorkle. Selskabet opererer med tre både, som er specialfremstillet og med det formål at bringe dykkere og snorklere ud til nogle af de mest fantastiske dele af revet. Der er sjældent andre både i de områder, hvor Pro Dive opererer, og du besøger flere forskellige steder på revet i løbet af turen. Turene varer 3 dage med to overnatninger ombord i dobbeltkahytter. Turene afgår hver dag i ugen på nær tirsdag. Pro Dive arrangerer også PADI dykkerkurser forud for liveaboard turen, hvis det skulle have interesse.

Læs mere...