Murray River Cruises

Murray PrincessMurray River er for Australien hvad Nilen er for Egypten – et stort og omfattende flodsystem. Et flodcruise er den bedste måde, at opleve floden på og blive en del af dette fascinerende og smukke australske outback. Floden løber igennem nogle af de tørreste områder i delstaten Western Australia og dette har medvirket til en helt speciel flora og fauna.

Murray Princess er en kopi af de gamle dampskibe, som fragtede dyr og vare på floden i gamle dage og det drives stadig frem af et stort damphjul. Det er en helt speciel oplevelse at glide langsomt frem på floden i dette unikke område af Australien. Vi anbefaler at du tager med på nogle af de spændende udflugter som arrangeres undervejs, hvor du vil lære om den flotte natur, aboriginernes kultur og historie i dette område. Hvis turen bliver for magelig kan du tage med en speedbåd opad floden for at få lidt fart. Den sidste aften invitere kaptajnen og mandskabet ombord til en speciel afskedsmiddag.

Du kan vælge mellem cruises på 3 eller 4 dage, eller du kan vælge at kombinere disse til en hel uges cruise.

Du kan vælge mellem flere cruises og forskellige kahytter:

  Inside Cabin Outside Cabin
- Wetlands Discovery Cruise (3 nætter): fra kr. 4.650 fra kr. 5.910
- Outback Heritage Cruise(4 nætter): fra kr. 6.200 fra kr. 7.880
- Wildlife Cruise (7 nætter): fra kr. 9.580 fra kr. 12.370

Alle priser er per person i dobbeltkahytte. Alle måltider og en række aktiviteter er inkluderet i prisen. Gratis kaffe og te hele døgnet. Øvrige drikkevarer skal der betales for.


Klik for større billeder:


Klik for at se (YouTube) videoen fra Murray River Cruises: