Fleredagsture

Red Centre DreamingEn arrangeret tur med engelsktalende guide er for mange et godt supplement til rejsen påegen hånd, hvad enten du rejser alene eller I er flere, som rejser sammen. Du møder andre rejsende fra mange andre lande og oplever den australske venlighed med verdens mest behagelige guides og chauffører. Du får alle seværdighederne med - selv dem, som endnu ikke har fundet vej ind i rejsebøgerne. Vores partnere bruger komfortable busser med meget vidende og venlige guider. Ofte er der begrænsninger for antallet af deltagere på turene, så alle får mest muligt ud af oplevelserne. Hvis I er flere som rejser sammen, kan være en god idé at bestille turen i god tid for at sikre, at I alle kan komme med på den samme tur.

Mulighederne er mange - fra korte ture i et par dage til længere ture over flere uger. Herunder kan du finde nogle eksempler på ture som vi anbefaler. Ønsker du at opleve noget, der ikke er omfattet af disse ture, så kontakt os endelig. Vi kan næsten garantere, at vi kan finde den tur som passer til dig.


 

Korte ture

   
kangaroo island 4

2 dage:
Kangaroo Island

På denne 2 dages tur får du nærkontakt med noget af Australiens oprindelige flora og fauna.

Pris per person i dobbeltværelse: fra kr. 3.495

Læs mere...

flinders ranges 3

2-3 dage:
4WD Flinders Range

Flinders Ranges ligger cirka tre timer nord for Adelaide og er et område vi vil anbefale til de eventyrlystne.

Pris per person i dobbeltværelse: fra kr. 4.995

Læs mere...

arnhem land 1

3 dage:
Kakadu & Arnhem Land

En 3 dages tur, som giver dig en god oplevelse af Australiens Top End. Kraftige regnskove, lodrette klippevægge med brusende vandfald og en fantastisk flora og fauna.

Pris per person i dobbeltværelse: fra kr. 4.570

Læs mere...

katherine gorge 2

3 dage:
Kakadu & Katherine Gorge

En 3 dages tur, som giver dig en god oplevelse af Australiens Top End. Kraftige regnskove, lodrette klippevægge med brusende vandfald og et fantastisk flora og fauna.

Pris per person i dobbeltrom: fra kr. 4.945

Læs mere...

hobart 3

3 dage:
Tassie Stopover

En 3-dages tur der giver dig en god bid af fantastiske Tasmanien. Her kan du opleve små turistbyer linet op langs kysten, gamle mine- og hvalfanger samfund, hvor der kun er liv i højsæsonen.

Pris per person i dobbeltværelse: fra kr. 7.480

Læs mere...

hobart 3

3 dage:
Top End Highlights

En 3 dages tur, der giver dig de vigtigste oplevelser i Australiens Top End. Kraftig regnskov, lodrette klippevægge med cascade vandfald, lange snoede floder og en storslået flora og fauna.

Pris per person i dobbeltværelse: fra kr. 3.555

Læs mere...

uluru 3

3 dage:
Uluru & Kings Canyon

En 3 dages tur, som byder på Australiens røde centrum. Dette tørre ørkenområde midt i Australien er et unikt område og noget af det mest farverige og uberørte du kan forestille dig.

Pris per person i dobbeltværelse: fra kr. 4.870

Læs mere...

bungle bungle 3

4 dage:
Bungle Bungle Explorer

Berømte Geikie Gorge ligger i kort afstand til Broome og turen inkluderer en to nætters ophold i Bungle Bungle Ranger og Geikie Gorge.

Pris per person i dobbeltværelse: fra kr. 7.145

Læs mere...

Twelve Apostels

4 dage:
Melbourne & Great Ocean Road

På denne 4 dages tur vil vi præsenteret dig for de bedst kendte attraktioner i storbyen Melbourne, samt køreturen langs den smukke kystvej Great Ocean Road.

Pris per person i dobbeltværelse: fra kr. 3.925

Læs mere...

Blue Mountains

4 dage:
Sydney & Blue Mountains

På denne 4 dages tur kan du se frem til, at opleve alle de mest kendte steder i storbyen Sydney, samt besøge de smukke Blue Mountains.

Pris per person i dobbeltværelse: fra kr. 3.995

Læs mere...

cradle mountain 3

4 dage:
Tasmaniens bjerge

En 5 dages tur, som sikrer dig fantastiske oplevelser på Tasmanien. Det indre af Tasmanien er højland med bjerge, tusindvis af søer og nogle af verdens største tempererede regnskove.

Pris per person i dobbeltværelse: fra kr. 8.215

Læs mere...

port arthur 2

5 dage:
Tasmaniens østkyst

En 5 dages tur, som sikrer dig fantastiske oplevelser på Tasmanien. På østkysten vil du se et jordbrugslandskab med vingårde, grønne enge, hvide sandstrande og små hyggelige landsbyer.

Pris per person i dobbeltværelse: fra kr. 9.245

Læs mere...

outback 2

6 dage:
Red Centre Discovery

En 6 dages tur, der giver dig store oplevelser af Australiens røde centrum. Ørkenområdet i midten af Australien er et unikt område og noget af det mest farverige og uberørte du kan forestille dig

Pris per person i dobbeltværelse: fra kr. 10.995

Læs mere...

ningaloo 2

5 dage:
Ikoner i Western Australia

Rejs op langs Western Australia’s kyst og oplev vilde delfiner i Monkey Mia, Ningaloo Reef, helt røde kløfter i Kalbarri og mystiske Pinnacles Desert.

Pris per person i dobbeltværelse: fra kr. 10.395

Læs mere...

coral princess 2

4, 5 eller 8 dage:
Coral Princess Cruise

Coral Princess er en prisbelønnet båd, som tager dig med på en fantastisk sejlads til de smukke øer langs kysten ud fra Cairns. På sejlturen kommer du til at opleve Great Barrier Reef helt tæt på.

Pris per person i dobbeltkahyt: fra kr. 9.275

Læs mere...

 

Camping Safari

   
kata tjuta 1

3 dage:
Camels, Rocks & Canyons

Denne 3 dages tur giver dig et ultimativt campingeventyr i Australiens Red Centre. Dette tørre ørkenområde midt i Australien, er helt unikt og noget af det mest farverige du kan forestille dig.

Pris per person i dobbeltværelse: fra kr. 2.705

Læs mere...

kakadu 4

3 dage:
Kakadu & Litchfield Safari

Sammen med Adventure Tours kan vi anbefale denne guidet 3 dages tur til Kakadu og Litchfield, som er to af de mest kendte nationalparker i Australien.Turen er en guidet campingtur med mulighed for at opgradere til motelværelse, hvis du er til lidt mere komfort.

Pris per person i dobbeltværelse: fra kr. 2.985

Læs mere...

kings canyon 4

3 dage:
4WD Uluru Safari in Style

Denne tur arrangeres af Adventure Tours og kan anbefales til dig, som vil opleve Uluru og Kings Canyon på en safaritur.

Pris per person i dobbeltværelse: fra kr. 4.575

Læs mere...

kakadu 4

4 dage:
World Heritage Wonderland

En 4 dages tur, som giver dig at det vigtigste i Australiens Top End. Du kan se frem til tætte regnskove, lodrette klippevægge med brusende vandfald, floder som bugter sig i landskabet og en fantastisk flora og fauna.

Pris per person i dobbeltværelse: fra kr. 5.995

Læs mere...

safari 1

5 dage:
Top End Safari

Denne tur har samme indhold de først to dage som på Kakadu & Litchfield Safari turen, men indeholder lidt mere af Kakadu, Kathrine Gorge og nationalparken Nitmiluk.

Pris per person i dobbeltværelse: fra kr. 4.945

Læs mere...

 

Længere ture

   
port arthur 2

12 dage:
Tasmanian Spectacular

En 12-dages tur, der tager dig rundt til alle de mest fantastiske steder på Tasmanien. Her ligger små turistbyer linet op langs kysten, som byder på gamle mine- og hvalfanger samfund, hvor der kun er liv i højsæsonen.

Pris per person i dobbeltværelse: fra kr. 25.395

Læs mere...

fraser island 9

14 dage:
Tropical Discovery

Tag med på en fantastisk tur langs Australiens østkyst. Queensland er stedet hvis du vil i nærkontakt med en unik og spektakulær natur.

Pris per person i dobbeltrom: fra kr. 29.175

Læs mere...