Kør selv i Australien

bil_uluruKør selv er en glimrende måde at opleve Australien på. Du kan køre lige hvorhen du vil, uden at skulle planlægge din dag i detaljer. Outbacken, regnskoven, dramatiske kystveje og landsbyer opleves på en helt anden måde, når du kan tage den tid, du ønsker. Spis på lokale restauranter og få en snak med de lokale. Se kænguruer hoppe langs vejen og koalaer klatre i træerne. Hvorfor ikke leje en 4WD, pakke telt og sovepose og køre på en eksotisk rejse ind i bushen?

Du har fuld frihed til at opleve den smukke natur i dit eget tempo og du kan vælge, hvor du har lyst til at stoppe en dag eller to ekstra. For det andet er vejene gode i Australien og campingpladserne minder mest om feriesteder med swimmingpool og alle bekvemmeligheder.

Mulighederne er mange - fra korte ture på få dage til længere ture over flere uger. Vi har her listet nogle idéer, der dækker flere dele af Australien. Men hvis du har andre ønsker, så kontakt os.

Priserne kan ændre sig, og dette er derfor kun beregnet til at give dig en ide om hvad de forskellige ture koster. Hvis du ønsker et endeligt tilbud så kontakt os endelig. Husk at du også kan tilføje ture og oplevelser, som du ønsker, eller du kan ændre og udvide alle af nedenstående forslag.

Langs Australiens sydkyst

kangaroo island wildlife 1b21 dage med autocamper i South Australia, Victoria og New South Wales

Australien er fantastisk velegnet til at rejse rundt med Autocamper. Vejene er gode og campingpladser ligner resorts med swimming pool og alle bekvemmeligheder. I dette rejseforslag har vi kombineret spændende naturoplevelser med en smuk tur i autocamper fra Adelaide til Sydney.

Pris per person når to rejser sammen:
fra kr. 25.995

Nord og Syd i Australien

photome2011022402South Australia og Queensland - 15 dage

Dette rejseforslag er meget en kør selv rejse, fordi du kører meget rundt på egen hånd i South Australia, og får set nogle af statens bedste steder. Herefter afsluttes turen med et par dage i de tropiske områder ved Great Barrier Reef. Alt i alt, nogle af de fineste naturområder, Australien har at tilbyde.

Pris per person, når to rejser sammen: fra kr. 20.650

Langs kysten af Queensland

sid 32 great barrier reef one day adventure 225 dage med autocamper langs Queenslands kyst

Lange hvide sandstrande, vandreture gennem urgammel regnskov og snorkling på verdens største rev. I dette rejseforslag kombinerer vi en uge i det tropiske nord med to uger i autocamper langs solskinsstaten Queenslands kyst fra Cairns til Brisbane.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 21.995

Den store oplevelse i Victoria

vic s 0819 dage

Dette rejseforslag omfatter nogle af de flotteste naturområder i staten Victoria. Vi har indlagt nogen dagsture for at sikre at du også får oplevet Australiens unikke dyreliv.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 22.495

Eventyrlige Kimberleys

25 dage med autocamper i Northern Territory og Western Australia

purnululu np bungle bungle 06Hvis du er lidt mere eventyrlysten og ivrig efter at prøve noget anderledes - off the beaten track - kan lide den vilde natur, dyreliv og camping, så er denne tur lige noget for dig. Denne tur foregår nemlig i en 4WD camper jeep igennem noget af det vildeste natur i Australien. Området hedder Kimberley og byder på noget af det smukkeste natur i hele Australien.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 25.495

Den store oplevelse: Sydney til Brisbane

20 dager med udlejningsbil i New South Wales og Queensland

reise7 s 01Dette rejseforslag følger den smukke kyst mellem Sydney og Brisbane på Australiens østkyst, og er et godt forslag især til førstegangs rejsende i Australien. De 100 miles fra Sydney til Brisbane langs kysten er uden tvivl en stor oplevelse, hvis du tager dig tid til at stoppe undervejs. Og det er præcis, hvad dette rejseforslag har taget højde for.

Der er mange byer undervejs, som med rette kan prale af at have nogle fantastiske hvide strande så langt øjet kan se. Ud over de smukke kystbyer som Port Stevens og Byron Bay vil du få et glimt af den imponerende outback og Australiens dyreliv på steder som Hunter Valley og Lamington. 

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 21.995

Langs kysten af Western Australia

19 dage med autocamper i Australien

langs vestkysten s 11Staten Western Australia er den perfekte destination til ferie med autocamper. Bortset fra området omkring Perth, er staten tyndt befolket, men her finder du de smukkeste strande, spektakulære landskaber og enestående natur med et myldrende dyreliv.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 18.495

Sydney og det sydlige Queensland

Kør selv i New South Wales og Queensland - 18 dage

102794 634I dette rejseforslag har vi kombineret en uge i spændende Sydney med en uges billeje, hvor du kan køre ud til nogle af de mest idylliske steder i Queensland. Ferien giver rig mulighed for at du kan nyde storbyen, regnskov, sol, surf og strand på samme tid.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 24.995

Fra Sydney til Cairns

28 dage med autocamper i New South Wales og Queensland

024371-634Oplevelserne står i kø langs kyststrækningen fra storbyen Sydney og op til Cairns i det tropiske nord. I dette rejseforslag har vi kombineret nogle dage i storbyen Sydney med 3 uger i autocamper.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 22.995

Sydney & Guldkysten

Enkelt og billig i New South Wales og Queensland - 16 dage

port stephens shoal bay 1Denne 16 dages tur til Australien kommer du til at opleve charmerende Sydney og den fantastiske kyststrækning hele vejen op til Brisbane. Vi har arrangeret to overnatninger i Sydney, samt to spændende udflugter. Først et Cocktail Cruise i Sydney havn for at starte ferien på den rigtige måde og dagen efter en cykeltur, hvor Sydney opleves på en helt anden måde.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 13.995

Fra Melbourne til Adelaide i camper

echidna walkabout sid 6218 dage

I dette rejseforslag kommer du til at opleve en af verdens smukkeste kyststrækninger, Great Ocean Road fra Melbourne til Adelaide. Rejsen starter og slutter med nogle dage på hotel, og imellem byerne kører du på egen hånd i en camper.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 17.995

Sydney til Melbourne

s18 sailingKør selv i udlejningsbil - 20/21 dage

På denne tur til Australien kommer du til at opleve charmerende Sydney og den fantastiske strækning ned til Melbourne. Vi har arrangeret overnatninger i Sydney, så du har god tid til at opleve denne fantastiske storby. Inkluderet under opholdet i Sydney er en rundvisning i Operahuset og en sejltur i Sydney Harbour.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra 15.995 kr.


Familietur med camper

New South Wales og Victoria - 21 dage

dnsw1086957 399 cDenne 21 dages tur til Australien kommer I først til at opleve charmerende Sydney og herefter den fantastiske strækning ned til Melbourne i en camper. Vi har inkluderet overnatninger i Sydney, så I har lidt tid til at opleve denne fantastiske storby og få en god blød start på rejsen i Australien.

Pris per person ved to voksne og to børn under 12 år: fra kr. 15.495

Fra Darwin til Adelaide i bil

Northern Territory og South Australia - 16 dage

004556-786I dette rejseforslag tager vi dig fra nord til syd gennem det centrale Australien, og har fokus på store naturoplevelser og aboriginsk kultur.

Pris per person når to rejser sammen:
fra 23.795 kr

Eventyr i tre stater

wildlife kangaroo 121 dage

I staterne South Australia, Victoria og Northern Territory kan du komme helt tæt på kænguruer, koalabjørne, emuer, næbdyr, pingviner og mange andre dyr. I dette rejseforslag har vi fokuseret på staternes smukke natur, det unikke dyreliv og områdets gode mad og vine.

Pris per person når to personer rejser sammen:
fra 31.995 kr.

Storby, camper og naturoplevelser

16 dage i Northern Territory og Victoria

Koala and kangaroos in the wild 03I dette rejseforslag kombineres fantastiske naturoplevelser i Northern Territory, med et par dage i pulserende Melbourne samt en tur ud i bushen hvor det australske dyreliv kan opleves på tæt hold. Rejsen afsluttes med en kør selv oplevelse i camper rundt i Victorias unikke natur.

Pris per person når to rejser sammen:
fra 25.795 kr.

South Australia og Victoria i camper

Great Ocean Road 0117 dage

Australien er det perfekte land at rejse rundt i med en autocamper. Vejene er gode og campingpladserne komfortable med mange gode faciliteter. I dette rejseforslag har vi kombineret bylivet i Melbourne og Adelaide med en smuk kør selv tur i autocamper.

Pris per person når to rejser sammen:
fra 18.495 kr.