Sydney, Rock & Reef PLUS

Det bedste fra Australien i en tur - 19 dage

dnsw1383901 399 c

På denne spændende tur i Australien, har vi taget udgangspunkt i en af vores mest populære rejseforslag - Sydney, Rock & Reef - og tilføjet en masse ekstra fantastiske oplevelser, morgenmad på fleste hoteller, samt transport fra lufthavnene til hotellerne tur/retur, alt sammen for at gøre jeres rejse i Australien endnu mere unik og komfortabel.

Turen starter i charmerende Sydney. Byen er smuk beliggende med et behageligt klima og mere end 70 dejlige strande. Vi har inkluderet 5 overnatninger, så I har god tid til at opleve byen og de utrolig mange seværdigheder. I turen har vi inkluderet en rundvisning i Operahuset, sejltur i Sydneys flotte havn samt en flot dagstur til Blue Mountains, hvor I både skal tæt på det australske dyreliv, opleve de smukke udsigter i nationalparken samt sejle af Parramatta floden tilbage til Sydney.

dnsw1383901 399 c Sydney.


Vi har tilføjet et par dage til fri disposition hvor I bl.a. kan opleve Sydney Harbour Bridge, Darling Harbour, The Rocks, Sydney Tower, Queen Victoria Market, Sydney Harbour, Den Botaniske Have og meget meget mere.

Fra Sydney går turen videre til Ayers Rock og Australiens røde Outback. Her venter der jer en fantastisk 3 dages guidet safari tur, hvor I bl.a. skal opleve magiske Ayers Rock, de flotte klippeformationer The Olgas og den imponerende kløft Kings Canyon. Der overnattes i stationære safari telte og alle måltiderne er inkluderet i turen. Hvis I har mod på det og er ekstra eventyrlysten, kan I vælge at sove under den åbne himmel i en australsk swag (sovepose med madras).

dnsw1383901 399 c Kata Tjuta.

Safarituren slutter i Alice Springs. Her har vi har inkluderet 2 overnatninger på et centralt beliggende hotel, så I kan komme ned i tempo efter en god safaritur, men stadig har tid til at opleve byens specielle seværdighed såsom Flying Doctor Service og School of the Air.

Turen afsluttes i det tropiske Queensland og den lille hyggelige strandby Trinity Beach. Byen har en hyggelig promenade med restauranter, butikker og hoteller/resorts som ligger helt ned til den flotte lange sandstrand. Og der er kun små 20 minutters kørsel ind til centrum af Cairns, hvis I ønsker et større udvalg af restauranter, butikker og byliv.

dnsw1383901 399 c Smukke Trinity Beach nord for Cairns.

Der overnattes på et dejligt resort tæt på stranden, med en dejlig svimmingpool. Værelserne er udstyret som lejligheder og I har mulighed for at købe ind og selv lave mad. I kan også få vasket jeres beskidte tøj fra Outbacken.

Under opholdet har vi inkluderet en bådtur til det imponerende Great Barrier Reef. Her har du mulighed for at udforske revet med snorkel eller i en båd med glasbund. Vi har også inkluderet en tur til byen bjergbyen Kuranda, som ligger gemt væk i regnskoven. Turen dertil foregår med et gammelt tog som snor sig op gennem bjergene, og på vejen tilbage hænger du højt over regnskoven i en kabelbane.

dnsw1383901 399 c Great Barrier Reef

Sidst men ikke mindst har vi inkluderet en spændende tur med fokus på den flotte regnskov i det nordlige Australien. På turen skal I opleve Cape Tribulation, Daintree National Park, Daintree River, hvor der skal spottes krokodiller, kystvejene med de flotte udsigter samt en frokost i det fri.

Herefter er det tid til igen at vende kursen mod Danmark.


Rejsefakta

Pris per person, når to rejser sammen: fra kr. 29.995

Prisen inkluderer:

 • Flyrejsen på økonomiklasse t/r Australien
 • Flyskatter og afgifter
 • 5 nætter på centralt beliggende hotel i Sydney inkl. morgenmad
 • Rundvisning i Operahuset
 • Haverundfart inkl. frokost
 • Tur til Blue Mountains
 • 3 dages guidet camping safari tur til Ayers Rock & Kings Canyon
 • 2 nætter på centralt beliggende hotel i Alice Springs inkl. morgenmad
 • 6 nætter i hotellejlighed i strandbyen Trinity Beach
 • Bådtur til Great Barrier Reef
 • Tur til regnskovsbyen Kuranda
 • Tur til Cape tribulation og Daintree National Park
 • Alle transfers fra lufthavne til hotellerne tur/retur
 • Turistvisum til Australien

Rejsen kan forlænges, hvis det ønskes. Kontakt os for yderligere information. (Turkode 59614)