Det aller bedste af Australien

17 dage

Park Hyatt Sydney har en fantastisk beliggenhed ved operahuset og Sydney Harbour Bridge.  Park Hyatt Sydney har en fantastisk beliggenhed ved operahuset og Sydney Harbour Bridge.


Dette rejseforslag består af nogle af de fineste og mest eksklusive resorts i Australien. Nogle af dem kan konkurrere med de bedste i verden, hvad angår standart, og ikke mindst, beliggenhed.

Business Class med Emirates.Business Class med Emirates.Forslaget er sammensat med henblik på at omfatte ikke blot de bedste resorts i Australien, men også nogle af de mest fascinerende og interessante steder, såsom Kangaroo Island, Sydney, Ayers Rock og Great Barrier Reef. Dette vil uden tvivl gøre din ferie helt uforglemmelig.

Turen starter i København, og du flyver på business class med Emirates via Dubai til Adelaide. Inkluderet i business billetten er chaufførservice til lufthavnen, hvis man bor indenfor en radius af 40 km fra Kastrup lufthavn, samt transfer til hotellet ved ankomst i Adelaide.

I Adelaide bliver du kørt til Mayfair Hotel, som er et 5-stjernet hotel tæt på både restauranter og seværdigheder. Brug de første dage på at lære byen at kende. Inkluderet i pakken er også en heldagsudflugt til det berømte Barossa, hvor du kan smage på australske vine i verdensklasse.

Southern Ocean Lodge har en fascinerende beliggenhed lige ved havet.Southern Ocean Lodge har en fascinerende beliggenhed lige ved havet.


Efter et par dage sætter I kurs mod Kangaroo Island. Her bor I i 2 nætter på det eksklusive Southern Ocean Lodge. Dette fantastiske resort har en fascinerende beliggenhed på spidsen af nogle klipper med en imponerende udsigt over havet.

Der er et stort netværk af stier i området og på få minutter er man nede ved stranden. Resortet arrangerer ture rundt på øen, hvor man kan se koalaer, kænguruer, wallabies, sæler, søløver og – hvis man er heldig – hvaler.

 

Bo i et luksustelt på Longitude 131.Bo i et luksustelt på Longitude 131.


Fra Kangaroo Island vender I tilbage til Adelaide, hvor I har én overnatning. Derefter går turen videre til Uluru (Ayers Rock), som er et af de store højdepunkter på denne rejse. På en flad, rød slette midt i ørkenen ligger denne 600 millioner år gamle kæmpesten, 348 meter høj og 9,4 kilometer i omkreds. Denne og de 36 små runde bjerge Kata Tjuta (også kendt som The Olgas) har i over 20.000 år været hellige steder for aboriginerne.

I bor på det eksklusive Longitude 131, placeret i Uluru – Kata Tjuta National Park, som har plads til bare 30 gæster. Nyd roen og stilheden i et af de 15 luksuriøse telte beliggende i klitterne lige ved kæmpemonolitten.

 

Nyd dagene på en af Lizard Islands’ 24 øde sandstrande.Nyd dagene på en af Lizard Islands’ 24 øde sandstrande.


Efter et par dage i den røde ørken går turen videre til et andet af Australiens naturvidundere – Great Barrier Reef. Her har I en nat i Cairns, før et lille privatfly tager jer ud til den smukke Lizard Island. Øen har kun plads til 80 gæster, og tilbyder det ultimative af både komfort og mad. Find en plet på en af de 24 øde sandstrande, eller benyt dig af de mange aktivitetstilbud.

Mest bemærkelsesværdigt er naturligvis det undersøiske liv, og på Lizard Island kan du både snorkle og dykke og således opleve de mange farverige fisk og koraller – måske du også støder på en af de store kæmpeskildpadder!

 

Tilbring de sidste par dage i smukke Sydney.Tilbring de sidste par dage i smukke Sydney.


Det sidste stop på rejsen er storbyen Sydney, hvor I bor på Park Hyatt Sydney, et yderst elegant hotel med muligvis den bedste beliggenhed i hele Sydney. Fra hotellet har man en fantastisk udsigt over Operahuset og Sydney Harbour. Tag til en forestilling i operahuset, besøg en af byens mange strande og spis på nogle af de innovative restauranter, som Sydney efterhånden har mange af.

Efter jeres ophold i Sydney går rejsen hjem igen på business class via Dubai til København. Emirates’ chaufførservice kører dig helt hjem ved ankomst i København (indenfor en radius af 40 km).Rejsefakta

kart

Standard: priskategori 5

Pris per person når to rejser sammen på økonomiklasse:
fra kr. 90.000

Pris per person når to rejser sammen på business class:
fra kr. 113.000

Pris per person når to rejser sammen på first class:
fra kr. 130.000

Prisen inkluderer:

 • Fly København-Australien t/r på business class med Emirates
 • Indenrigsfly på økonomiklasse mellem Adelaide-Ayers Rock-Cairns-Sydney
 • Fly t/r Adelaide-Kangaroo Island
 • Fly t/r Cairns-Lizard Island
 • Flyafgifter og brændstoftillæg iht. aktuelle kurser
 • 3 nætter på Mayfair Hotel i Adelaide
 • 2 nætter på Southern Ocean Lodge på Kangaroo Island
 • 2 nætter på Longitude 131 i Ayers Rock
 • 1 nat på Shangri-La Hotel The Marina Cairns
 • 3 nætter på Lizard Island Resort
 • 3 nætter på Park Hyatt i Sydney
 • Mange måltider og udflugter er inkluderet
 • Transfer mellem lufthavn og hotel
 • Turistvisum til Australien

Rejsen kan forlænges. Stop i Dubai tilladt i begge retninger.

Kontakt os for mere information og bestilling »

Turkode: 57771


Klik for at se video fra Southern Ocean Lodge og Kangaroo Island:

Klik for at se video fra Longitude 131 og Uluru: