Luksus på australsk

Australien for luksusdyrSpis morgenmad med udsigt over Uluru, også kendt som Ayers Rock, og læg dig under dynen mens kænguruer hopper forbi udenfor dit vindue. Oplevelserne står i kø med disse fem håndplukkede elitehoteller som din base.

Pris per person når to rejser sammen: 
fra kr. 85.000

Det aller bedste af Australien

17 dageDet eksklusive Australien

Dette rejseforslag består af nogle af de fineste og mest eksklusive resorts i Australien. Nogle af dem kan konkurrere med de bedste i verden, hvad angår standart, og ikke mindst, beliggenhed.

Pris per person når to rejser sammen:
fra kr. 90.000

Sydney, Rock & Reef

dnsw1383901 399 cDet bedste fra Australien i en tur - 18 dage

På denne fantastiske tur kommer du til at opleve tre helt forskellige steder i Australien. Fra storbyen Sydney, via den australske outback med Ayers Rock, til det tropiske nord med de flotte strande, koralrevet og grønne regnskove. Denne tur har det hele og byder på nogle af de største ikoner i Australien.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 24.995

Sydney, Rock & Reef PLUS

dnsw1383901 399 cDet bedste fra Australien i en tur - 18 dage

På denne spændende tur i Australien, har vi taget udgangspunkt i en af vores mest populære rejseforslag - Sydney, Rock & Reef - og tilføjet en masse ekstra fantastiske oplevelser, morgenmad på fleste hoteller, samt transport fra lufthavnene til hotellerne tur/retur, alt sammen for at gøre jeres rejse i Australien endnu mere unik og komfortabel.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 29.995

Byer, strande, outback og koralrev

5 stater på 28 dage

au zoo 01I dette rejseforslag har vi sammensat, det vi mener er, nogen af de absolutte højdepunkter i Australien. Hvad enten om du har været i Australien før, eller er her for første gang du besøger landet, så vil denne tur passe til dig. Du kommer til at besøge hele fem stater og indholdet er meget varierende og spændende. En perfekt rejse for dig som gerne vil opleve så meget som muligt af Australien.

Pris per person når to rejser sammen:
fra kr. 37.495

Storby, camper og naturoplevelser

16 dage i Northern Territory og Victoria

Koala and kangaroos in the wild 03I dette rejseforslag kombineres fantastiske naturoplevelser i Northern Territory, med et par dage i pulserende Melbourne samt en tur ud i bushen hvor det australske dyreliv kan opleves på tæt hold. Rejsen afsluttes med en kør selv oplevelse i camper rundt i Victorias unikke natur.

Pris per person når to rejser sammen:
fra 25.795 kr.

Fra Darwin til Adelaide i bil

Northern Territory og South Australia - 16 dage

004556-786I dette rejseforslag tager vi dig fra nord til syd gennem det centrale Australien, og har fokus på store naturoplevelser og aboriginsk kultur.

Pris per person når to rejser sammen:
fra 23.795 kr

Aussie Outback & Sydney

Fantastiske oplevelser i Northern Territory og Sydney - 22 dage

119555 38Hvis du ønsker at opleve den virkelige outback i Australien, skal du besøge Northern Territory. Dette rejseforslag indeholder højdepunkterne i dette enorme område - fra den tørre, røde ørkenområde i midten af landet til de grønne, tropiske skove i nord. Derudover kommer du også til at opleve charmerende Sydney og Singapore. Denne tur har det hele.

Pris per person når to rejser sammen:
fra kr. 37.995

Tropiske Darwin

15 dage for eventyrere

101400 3Australien er et fantastisk land som du kan rejse til hele året. I vores sommerperiode, hvor det er køligt i den sydlige del af Australien, har Northern Territory og området omkring Darwin det helt perfekte klima. Vi har sammensat et rejseforslag, hvor du kommer til at opleve nogle af de bedste steder dette område af Australien kan tilbyde. Derudover kommer du også til at opleve den spændende storby Singapore på hjemrejsen.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 29.995

Højdepunkter i Northern Territory

108611 3Naturoplevelser i safaristyle - 15 dage

I dette rejseforslag har vi sammensat nogle af de bedste naturoplevelser, safaristyle, som Northern Territory kan tilbyde. Rejsen afsluttes med et par dage omkring Melbourne, hvor der er fokus på dette områdes unikke dyreliv.

Pris per person når to rejser sammen:
fra 33.995 kr

Northern Territory's seværdigheder

111589 52 croppedNorthern Territory og Sydney - 16 dage

Dette rejseforslag indeholder det som de fleste førstegangsbesøgende ønsker at opleve i Northern Territory, nemlig Kakadu National Park, The Ghan og Ayers Rock. Rejsen afsluttes med nogle dage i charmerende Sydney.

Pris per person når to rejser sammen:
fra 42.495 kr

Australiens natur og kultur

19 dage for eventyrere i Northern Territory, South Australia og Sydney

109778-3Australien kan byde på en ældgammel kultur, et unikt dyreliv og en varieret natur, der spænder fra tropisk regnskov til tørre ørken landskaber. Dette rejseforslag har vi bygget op omkring de oplevelser som, mange der rejser til Australien for første gang, ønsker at opleve. Og tillagt nogle steder, som vi meget varmt vil anbefale dig.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 36.565

Den store oplevelse Northern Territory

14 dage med højdepunkter

119649 38Hvis du ønsker at opleve den virkelige outback i Australien, skal du besøge Northern Territory. Dette rejseforslag indeholder højdepunkterne i dette enorme område i den nordlige del af landet - fra den tørre, røde ørkenområde i midten af landet til de grønne, tropiske skove i nord. Alt i alt, det bedste af uberørt vildmark i den australske outback.

Pris per person når to rejser sammen:
fra kr. 28.995

Australiens røde center

10 dage

109420 3Omtrent midt i Australien ligger den verdenskendte lille by Alice Springs - indgangsporten til det røde ørkenområde med flere naturskabte underværker som Uluru, Kata Tjuta og Kings Canyon. Dette rejseforslag er et godt udgangspunkt for et længere besøg i landet down under.

Pris per person når to rejser sammen:
fra kr. 20.795

Eventyrlige Kimberleys

25 dage med autocamper i Northern Territory og Western Australia

purnululu np bungle bungle 06Hvis du er lidt mere eventyrlysten og ivrig efter at prøve noget anderledes - off the beaten track - kan lide den vilde natur, dyreliv og camping, så er denne tur lige noget for dig. Denne tur foregår nemlig i en 4WD camper jeep igennem noget af det vildeste natur i Australien. Området hedder Kimberley og byder på noget af det smukkeste natur i hele Australien.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 25.495

Det bedste af Victoria, South Australia og Northern Territory

21 dage

phillip island penguin parade penguins plusI delstaterne South Australia, Victoria og Northern Territory kan du komme tæt på det unikke og fantastiske dyreliv, som Australien har at byde på. Derfor har vi i dette rejseforslag fokuseret på delstaternes smukke og flotte natur, det rige dyreliv samt livets goder som mad og vin.

Pris per person når to personer rejser sammen:
fra 31.995 kr.

Nationalparker, mad og vin

28445En kombinationsrejse, der byder på naturoplevelser i Northern Territorys uberørte områder, inden du fortsætter til delstaterne Victoria og South Australia til de mest fantastiske mad- og vinoplevelser.

Pris per person når to rejser sammen:
fra 37.995 kr

Australiens kontraster

19 dage

phillip island penguin parade penguins plusOplev det bedste af South Australia, Victoria og Northern Territory. For at skabe de bedste rammer for naturoplevelser, har vi i dette rejseforslag fokuseret på at kombinere kør-selv ferie i autocamper med guidede ture og hotelovernatninger. Rejsen byder bl.a. på et besøg til det berømte vindistrikt Barossa Valley.

Pris per person når to rejser sammen: 
fra kr. 35.995

Eventyr med autocamper gennem 3 stater

ayers rock 01Dette rejseforslag tager dig fra nord til syd, gennem; Northern Territory, South Australia og Victoria i en autocamper. På denne rejse er det muligt at opleve store seværdigheder som; Darwin, Kakadu nationalpark, Ayers Rock, Melbourne, Yarra Valley, Phillip Island, Great Ocean Road, Barossa Valley og Adelaide.

Pris per person når to rejser sammen: 
fra 24.595 kr

Pris per person når fire rejser sammen: 
fra 19.695 kr

Opdag det vilde og smukke Australien

Varighed: 17 dageOpdag det vilde og smukke Australien

Dette er en rejse tætpakket med unikke oplevelser af høj kvalitet.

Du vil komme til at udforske nationalparker og vildmark, hvor kun få andre har været, komme helt tæt på det varierede dyreliv, køre ad landets smukkeste kystvej samt nyde mad og vin i verdensklasse.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 56.000

Eventyr i tre stater

wildlife kangaroo 121 dage

I staterne South Australia, Victoria og Northern Territory kan du komme helt tæt på kænguruer, koalabjørne, emuer, næbdyr, pingviner og mange andre dyr. I dette rejseforslag har vi fokuseret på staternes smukke natur, det unikke dyreliv og områdets gode mad og vine.

Pris per person når to personer rejser sammen:
fra 31.995 kr.

Adelaide og naturoplevelser i Northern Territory

South Australia og Northern Territory - 14 dage

barossa 6Denne rejse tager dig fra Adelaide i syd til Darwin i nord og har fokus på naturoplevelser, aboriginsk kultur og livets goder ved et besøg i det kendte vinområde Barossa Valley.

Pris pr. person når to rejser sammen:
fra 26.995 kr.

Australia in style

Varighed: 14 dageAustralia in style

Dette er rejsen for dig, der vil have det bedste af det bedste, både hvad angår oplevelser og indkvartering.

Bo på nogle af Australiens mest unikke resorts, herunder Longitude 131 i Ayers Rock og Southern Ocean Lodge på Kangaroo Island. Om dagen står oplevelserne i kø. Se Twelve Apostles og Great Ocean Road fra en helikopter, smag lokalt produceret vin på smukke Mornington Peninsula, spis middag under stjernerne i Ayers Rock og udforsk det rige dyreliv på Kangaroo Island.

Pris per person når to rejser sammen:
fra kr. 83.000

Highlights of Australia

tali wiru with uluru viewAustralien rundt på 16 dage

Oplev noget af det bedste Australien har at tilbyde sammen med guides og andre rejselystne fra hele verden. Dette rejseforslag består af en spændende rundrejse til Australiens bedst kendte områder. Oplev fascinerende storbyer, røde ørkenlandskaber og fantastiske koralrev. Dette er alt det bedste af Australien.

Pris per person når to rejser sammen:
fra kr. 33.795

Det unikke Australien

18659942xxxlarge wideVestaustralien, Ayers Rock & Sydney - 21 dage

På denne unikke tur vil I opleve den sydlige del af Vestaustralien, den fascinerende Outback og fantastiske Sydney.

Pris per person når to rejser sammen:
fra kr. 29.995