Eventyr med autocamper gennem 3 stater

ayers rock 01Ayers Rock, også kendt som Uluru. Foto: Tourism NT

Dette rejseforslag tager dig fra nord til syd, gennem; Northern Territory, South Australia og Victoria i en autocamper. På denne rejse er det muligt at opleve store seværdigheder som; Darwin, Kakadu nationalpark, Ayers Rock, Melbourne, Yarra Valley, Phillip Island, Great Ocean Road, Barossa Valley og Adelaide.

Med afgang fra København flyver I via Dubai og Singapore til Darwin, som er hovedstaden i Northern Territory. Her tilbringer I en nat på hotel, inden I skal hente jeres autocamper, som skal være jeres hjem de næste 20 dage.

120887-2Kakadu National Park. Foto: Johan Lolos

Vi anbefaler at man kører gennem Kakadu National Park for at se de enorme vådområder og klippeformationer med aboriginske klippemalerier. Derefter anbefaler vi at fortsætte sydpå via Katherine, hvor man kan tage en båd- eller kajaktur ned ad floden og gennem den mægtige canyon som Kathrine Gorge er så kendt for.

Fortsæt derefter sydpå mod Alice Springs og gør et par stop undervejs i de små byer, som der sjældent består af meget mere end ti indbyggere. Herfra anbefaler vi et kort stop i Alice Springs, inden I rammer Ayers Rock, hvor I kan opleve den mægtige sten ”Uluru” på helt tæt hold. Ved siden af Ayers Rock finder man Kata Tjuja eller The Olgas, som også er et besøg værd.

24237Bunyeroo Valley i Flinders Ranges. Foto: Julie Fletcher

Fra Ayers Rock fortsætter I sydpå og krydser delstaten South Australia. Vi anbefaler et stop i minebyen Coober Pedy. Coober Pedy er fyldt med opal-miner og underjordiske huse, der er blevet bygget under jorden for at få en naturlig nedkøling fra bushens hede. Inden I bliver mødt af de enorme vinområder nord for Adelaide, kan I lægge vejen forbi Flinders Ranges National Park. Tilbring gerne et par dage i disse idylliske og rolige omgivelser og smag på den gode vin og den lokale mad, eksempelvis i byen Barossa.

Efter Adelaide fortsætter I østpå til den sidste delstat – Victoria. Her anbefaler vi jer at bruge en dag eller to i Grampians National Park, som er en nationalpark med flotte vandreruter, udsigtspunkter og masser af spændende dyreliv.

visionsofvictoria1374399 833De 12 Apostle på Great Ocean Road. Foto: Mark Watson

Herefter kommer I til den berømte vejstrækning ”Great Ocean Road”. På denne tur skal I beregne mange stop undervejs og evt. et par overnatninger i nogle af de små byer langs kysten. Hvis I har tid anbefaler vi jer også at besøge Philip Island inden I afslutter rejsen med et par dage i vindistriktet Yarra Valley, som ligger en times kørsel nord for Melbourne. Autocamperen leveres tilbage den sidste dag i Melbourne, og herfra flyver I hjem til Danmark via Dubai. 


Rejsefakta

Pris per person når to rejser sammen: fra 24.595 kr
Pris per person når fire rejser sammen: fra 19.695 kr

Prisen inkluderer:

  • Flyrejsen Danmark - Australien t/r
  • 1 nat på hotel i Darwin
  • 20 dage camperleje fra Darwin til Melbourne, via Adelaide, inkl. forsikringer

Rejsen kan udvides.

Kontakt os for yderligere information »

Turkode: 50504