Storby, camper og naturoplevelser

16 dage i Northern Territory og Victoria

Koala and kangaroos in the wild 03

I dette rejseforslag kombineres fantastiske naturoplevelser i Northern Territory, med et par dage i pulserende Melbourne samt en tur ud i bushen, hvor det australske dyreliv kan opleves på tæt hold. Rejsen afsluttes med en kør selv oplevelse i camper rundt i Victorias unikke natur.

Rejsen starter i København hvorfra I flyver via Singapore til Darwin. Darwin er en spændende by med stor kulturel mangfoldighed, og byen er også et perfekt udgangspunkt til at udforske Northern Territorys mange skønne naturperler.

Efter at have hvilet ud en nat i Darwin bliver I hentet på hotellet og tager afsted på en 3-dages guidet campingtur til nationalparkerne Kakadu og Litchfield. Det tropiske klima i det nordlige Australien har skabt et varieret og spændende landskab med tæt regnskov, lodrette klipper med brusende vandfald, lange bugtende floder og en stor variation af flora og fauna. Overalt finder man spor af den gamle aboriginske kultur, og I vil se mange velbevarede klippemalerier.

I vil også komme tæt på det australske dyreliv - ikke mindst det fantastiske fugleliv og de frygtindgydende krokodiller. På denne tur overnatter I i safaritelte.

MindilMarkets 72 4622Mindil Markets i Darwin. Foto: Shaana McNaught/Tourism NT

Atter tilbage i Darwin har I endnu en overnatning på hotel inden I flyver videre til Melbourne.

I Melbourne indlogeres I på et centralt beliggende hotel, og har mulihed for at udforske byen på egen hånd. Vi har inkluderet to spændende dagsture fra Melbourne. Den ene er en guidet tur til fods rundt i Melbourne, hvor I kommer til at opleve byens mange ”hemmeligheder”, specielle arkitektur, hyggelige stræder og arkader. Den anden tur er en heldagstur med Echidna Walkabout, som tager jer ud i den australske bush, hvor I på tæt hold oplever kænguruer, koalaer, emuer og andre australske dyr.

visionsofvictoria1300662 302Grampians National Park, Victoria.

Efter 3 nætter på hotel i Melbourne henter I en autocamper, og på egen hånd udforsker I Victorias mange smukke områder. Vi anbefaler Grampians Nationalpark nordvest for Melbourne, Great Ocean Road langs Victorias sydkyst, vindistriktet Yarra Valley samt Phillip Island der er kendt for ”Penguin Parade”.

Vi hjælper naturligvis gerne med at planlægge jeres rute.


Rejsefakta

Pris per person når to rejser sammen: fra 25.795 kr.

Prisen inkluderer:

  • Flyrejsen t/r Australien
  • Flyskatter og afgifter
  • 2 nætter på hotel i Darwin centrum
  • 3 dage / 2 nætters guidet safaritur til Kakadu og Litchfield NP
  • Indenrigsfly Darwin - Melbourne
  • 3 nætter på hotel i Melbourne centrum
  • Heldagstur ”Koalas & Kangaroos” med Echidna Walkabout
  • Halvdagstur Lanes & Arcades i Melbourne
  • 7 dages leje af camper t/r Melbourne inkl. alle forsikringer

Rejsen kan udvides og forlænges.

Kontakt os for yderligere information »

Turkode: 50254