Aboriginal Australia: Our country is waiting for you

Et bredt spekter af oplevelser og aktiviteter venter hvis man vil se Australien gennem øjnene på det aboriginske folk.

Aboriginernes kultur er fascinerende og det samme er måden som folket igennem tusindvis af år har levet i pagt med naturen. Tourism Australia har indspillet en kortfilm der har fokus på urbefolkningens ældgamle og meget spændende kultur. Ved at se denne film kan du få et indblik i de mange fantastiske aboriginske kulturoplevelser man kan få rundt om i Australien.

To af Australiens ledende filmskabere – Brendan Fletcher og Warwick Thornton – har instrueret filmen. Den er indspillet i fire delstater: New South Wales, Queensland, Northern Territory og Western Australia.

Se filmen her:


Herunder finder du et udvalg af ture og overnatningssteder som har fokus på aboriginerne.

Kontakt os for bestilling eller flere forslag »


Daintree Dreaming

Oplev aboriginalernes levevis.

Oplev aboriginalernes levevis og få et indblik i deres kultur på denne spændende dagstur. Turen starter fra enten Cairns eller Port Douglas og går nordover til Cooya Beach, hvor du bliver mødt af en aboriginal. På denne unikke tur lærer du at kaste med spyd, fange fisk, krabber og anden mad i naturen, som var helt nødvendigt for aboriginalernes eksistens. Turen tager dig igennem nogle stemningsfyldte og fascinerende naturområder.

Prisklasse: priskategori 2


Tiwi Islands Aboriginal Culture Tour

tiwi islands sid 52På denne heldagstur til Bathurst Island kommer I til at opleve det moderne aboriginske samfund i Nguiu, men I får også indblik i naturmedicin, og hvordan man kan finde mad i naturen. Aflæg et besøg på øens museum, kirke og håndværkscentrum, og få et indblik i den lokale kultur, skikke, livsstil og traditioner.

Flybilletter mellem Darwin og Bathurst Island samt frokost er inkluderet.

Prisklasse: priskategori 4


Kakadu og Arnhem Land

118111 523 dage

En 3 dages tur, som giver dig en god oplevelse af Australiens Top End.

Kraftige regnskove, lodrette klippevægge med brusende vandfald og en fantastisk flora og fauna. Kakadu National Park er berømt for sin rige flora og fauna, og for de mange aborigine klippemalerier fundet i området.

Prisklasse:priskategori 5

Læs mere »


Silky Oaks Lodge

silkyoakslodge interior 2012Dette er det ypperste vi kan tilbyde af Rainforest resorts! Silky Oaks Lodge ligger i den tropiske regnskov ved Mossman Gorge, lige nord for Port Douglas. Dette er et af Australiens mest uberørte områder, hvor du vil se spændende planter og dyrearter.

Standard: priskategori 4

Læs mere »