Queensland - solskinsstaten

Gold Coast i QueenslandGold Coast i Queensland. Foto: Tourism Queensland

Få steder i verden har en så alsidig natur som Queensland. Det er derfor ikke så underligt at hele fem områder i Queensland anses som så vigtige, at de står på UNESCOs verdensarvliste over steder med uerstattelig kultur- eller naturværdi.

queensland kart

Queensland har 450 nationalparker samt mange marineparker, og det er derfor ikke så underligt at staten står højt på ønskelisten for dem som ønsker en ferie med fokus på naturen. Området omkring Great Barrier Reef er utrolig farverigt med smaragdgrønne regnskove, gyldne sandstrande, blåt hav, den fascinerende røde outback, de hyggelige små byer og folkene som bor der – kort sagt er området meget alsidigt! Queensland er ideelt for dig som gennem én enkelt destination vil udforske essensen af Australien..

Her kan du snorkle, dykke eller sejle på Great Barrier Reef, slappe af i et idyllisk ø-paradis og vandre gennem urgammel regnskov med en indfødt som guide. Eller også du kan fordybe dig i livet i regnskoven ved at bo på et af de mange økologiske resorts. Udforsk den smukke og gådefulde Fraser Island, eller begiv dig ud i Queenslands outback og oplev landskabets intense farvespil.

Great Barrier Reef
Great Barrier Reef
er verdens største samling af koraler. Revet strækker sig fra Fraser Island til kystlinjen udfor Papua New Guinea. Dette er det største område på verdensarvlisten, og et af de få naturfænomener man kan se helt fra månen. Har du lyst til at snorkle, eller tage dykkerudstyret på? Vi garanterer at det bliver en af dit livs største oplevelser.

Snorkling på Great Barrier ReefGreat Barrier Reef. Foto: Tourism and Events Queensland

 

Fem ting du bør opleve i Queensland


 

Klik for at se videoen om Queensland:


Klik for større billeder:

10 uforglemmelige oplevelser på Great Barrier Reef

10 oplevelser på Great Barrier Reef som du ikke må gå glip af. Det 2300 kilometer lange Great Barrier Reef er det største koralrev i verden. Det er hjem til et varieret marineliv med de mest levende farver man kan tænke sig. Det er ikke uden grund at revet er en af Australiens mest populære attraktioner..

Du kan se revet ved at dykke eller snorkle, med glasbundsbåd, vandscooter, semi-ubåd, sejlbåd, fra helikopter eller vandfly, eller til og med ved at hoppe i faldskærm over revet.

Vi har samlet 10 af de bedste oplevelser på Great Barrier Reef.