Daintree Rainforest og Cape Tribulation

- verdens ældste tropiske regnskov.

Udforsk regnskoven i Daintree.

Daintree er verdens ældste tropiske regnskov, og hjem til jorden største udvalg af planter og dyr. Nationalparken, som står på verdensarvslisten, er over 135 millioner år gammel.

Denne enorme regnskov er hjem til cirka 430 fuglearter, hvoraf 13 ikke findes andre steder i verden. Se lyse sommerfugle, kænguruer og den truede cassowaryen – en strudselignende fugl med blå hals. Du kan beundre en mere end 600 millioner år gammel bregne, der har underjordiske rødder som i sin tid udviklede sig i forsvar mod dinosaurer. Se krokodiller og skildpadder på Daintree River. En tredjedel af alle Australiens frøer, pungdyr og krybdyr samt næsten to tredjedele af alle flagermus og sommerfuglearter findes også i Daintree.


Ved Cape Tribulation møder regnskoven revet.Ved Cape Tribulation, nord for Port Douglas, kommer Great Barrier Reef helt ind til land og møder de tropiske regnskove. Dette er det eneste sted i verden hvor to verdensarvsområder mødes. Slap af på Coconut Beach eller tage med på en guidet tur i regnskoven sammen med de indfødte. Lær hvordan de indfødte har brugt regnskoven til mad, medicin, husly og åndelig føde i mere end 9000 år.

Landskabet er spektakulært, og her finder du også Australiens største vandfald – Wallaman Falls.


Se video fra Daintree og Cape Tribulation:


Besøg Daintree og Cape Tribulation

Har du lyst til at besøge Daintree og Cape Tribulation? Vi har både dagsture og resorts i området.

Kontakt os for mere information og pristilbud »

 

Silky Oaks Lodge

silkyoakslodge interior 2012Dette er det ypperste vi kan tilbyde af Rainforest resorts! Silky Oaks Lodge ligger i den tropiske regnskov ved Mossman Gorge, lige nord for Port Douglas. Dette er et af Australiens mest uberørte områder, hvor du vil se spændende planter og dyrearter.

Prisklasse: priskategori 4