Gold Coast - guldkysten

Gullkysten er et populært feriested.I den sydligste del af Queensland ligger Gold Coast, guldkysten. Her findes fantastiske strande og det subtropiske klima er dejligt hele året rundt. Surfers Paradise er centrum af Gold Coast, og er det dominerende feriested med store hoteller på rad og række.

Det er først og fremmest sol og badning som lokker folk til Gold Coast, men der findes også et imponerende udvalg af restauranter, diskoteker, barer og tema parker som Sea World, Dreamworld og Movie World. Dette er derfor området at besøge hvis man er til fart, spænding og et pulserende udeliv. Der er heller ikke langt til smukke naturområder, som f.eks. Lamington National Park.


Se video fra Gold Coast:


Dagsture og udflugter

Herunder er et udvalg af udflugter i og omkring Gold Coast.

Kontakt os for flere alternativer og pristilbud »

Australia Zoo

australia zoo 04Under et besøg i Australia Zoo er det muligt at lære mere om det australske dyreliv, der spænder lige fra farlige slanger og krokodiller til andre mere ufarlige dyr som koalabjørne, kænguruer og wombats. I Australia Zoo er der også dyr fra andre dele af verden.

Dyreparken blev grundlagt af den legendariske ”Crocodile Hunter”, Steve Irwin, og drives fortsat af hans familie.

Prisklasse: priskategori 1

 

Window to the Wilderness

window wilderness s 05Denne dagstur tager dig fra Gold Coast til et af de smukkeste naturområder i Australien, Lamington Nationalpark. Lamington er kendt for sit fascinerende dyreliv og sin urgamle regnskov.

Turen starter tidligt om morgenen, hvor kænguruer og koalabjørne kan ses i deres rette element.

Prisklasse: priskategori 1