Great Barrier Reef - verdens ottende vidunder

Great Barrier Reef er verdens ottende vidunder

Great Barrier Reef er et must når man besøger Australien. Revet er kendt som verdens ottende vidunder, er 340 000 kvadratkilometer stort og strækker sig i 2000 kilometer langs Queenslands kyst.

Du kan snorkle, dykke eller tage en naturskøn flyvetur over revet for at se det i fugleperspektiv. Sejl blandt de smukke øer i Whitsundays, udforsk regnskoven i Daintree eller bo på en af de luksuriøse øer, som Hayman og Lizard Island. Hvis man vil man bo på fastlandet, så er både Cairns, Port Douglas, Mission Beach og Hervey Bay fine udgangspunkter for ture ud på revet. Vi anbefaler at man tager på en heldags- eller flerdagstur. Der findes forskellige ture at vælge mellem, og man kan sejle med alt fra store katamaraner til charmerende små sejlbåde.


Se video fra Great Barrier Reef:


Ture til Great Barrier Reef

Herunder er et udvalg af de ture vi tilbyder til Great Barrie Reef. Tag kontakt til os hvis du vil høre mere om hvad vi kan tilbyde, hvis du har specielle interesser eller ønsker at bestille.

Kontakt os for mere information og et pristilbud »

 

10 uforglemmelige oplevelser på Great Barrier Reef

10 oplevelser på Great Barrier Reef som du ikke må gå glip af. Det 2300 kilometer lange Great Barrier Reef er det største koralrev i verden. Det er hjem til et varieret marineliv med de mest levende farver man kan tænke sig. Det er ikke uden grund at revet er en af Australiens mest populære attraktioner..

Du kan se revet ved at dykke eller snorkle, med glasbundsbåd, vandscooter, semi-ubåd, sejlbåd, fra helikopter eller vandfly, eller til og med ved at hoppe i faldskærm over revet.

Vi har samlet 10 af de bedste oplevelser på Great Barrier Reef.

Silverswift Outer Barrier Reef

silverswift sid 38En hel dag på Great Barrier Reef arrangeret af Quicksilver Silver Swift. Katamaranen, som er 29 meter lang og medtager maks. 80 passagerer, tager jer fra Cairns til tre forskellige steder på revet, og I kan bruge de næste fem timer på at snorkle og opleve den fantastiske undersøiske verden, som er her.

Det er også muligt at tage en guidet snorkeltur i løbet af dagen. Frokost er inkluderet.

Prisklasse: priskategori 2

 

Coral Expeditions

Se Great Barrier Reef med Coral Princess CruisesCoral Expeditions har specialiseret sig i flerdagsture på Great Barrier Reef med forholdsvis små både. Coral Expeditions afgår fra Cairns, og du kan vælge mellem 3, 4 eller 7 nætter.

Prisklasse: priskategori 5

Pro Dive

108849-6343 dage

Great Barrier Reef er kendt som verdens ottende vidunder. Revet udgør tilsammen 340.000 kvadratkilometer og strækker sig mere end 2.000 kilometer langs kysten af Queensland. Pro Dive arrangerer de såkaldte liveaboard ture ud til det fantastiske rev, for dem som ønsker at dykke eller snorkle. Der er sjældent andre både i de områder, hvor Pro Dive opererer, og du besøger flere forskellige steder på revet i løbet af turen.

Sailaway til Low Isles

Sailaway til Low IslesSailaway er en katamaransejlbåd, som maksimum medbringer 33 passagerer, og som roligt kan siges at være blandt de flotteste både, som sejler ud fra Port Douglas. Der venter dig en 5-stjernet oplevelse. På deres dagstur sejles der fra Port Douglas ud til øgruppen Low Isles, som blandt andet består af en lille koralø. Snorkling er en helt fantastisk oplevelse, når du ligger blandt fisk og koraller i alle regnbuens farver.

Prisklasse: priskategori 2

Ocean Spirit Cruises

silverswift sid 38Ocean Spirit Cruises har arrangeret ture til Great Barrier Reef i mere end 20 år. Med sin lange erfaring og sin brede vifte af forskellige dagsture er dette noget vi anbefaler alle, som besøger Cairns området.

Selskabet har katamaran sejlbåde, som sejler ud til forskellige steder på revet. Du starter om morgenen og er tilbage hen på eftermiddagen. Bådene er af høj standard, og du kan vælge om du vil sidde inde i skyggen eller nyde solen på dækket på vej til og fra revet.

Prisklasse: priskategori 2

Poseidon Outer Reef Cruise Snorkelling

Poseidon sejler dig ud til Agincourt Ribbon Reefs.

I Port Douglas stiger du ombord i Poseidon, en 24 meter lang katamaran, der sejler dig ud til Agincourt Ribbon Reefs, hvor det vil være muligt at snorkle på tre forskellige steder i løbet af dagen. Det er muligt at dykke mod et tillæg, uanset om du har dykket før eller ønsker et prøvedyk. Ombord er der en rummelig salon, hvor frokosten serveres, og vil du slappe af og nyde solen, er der et øvre soldæk.

Frokost er inkluderet.

Prisklasse: priskategori 2

 

Cruise Whitsundays

Cruise i Whitsundays.På dit besøg i Airlie Beach er en dagstur ud til de smukke Whitsundays øer et must. Vi anbefaler dig, at tage en tur ud til den ydre del af revet.

Cruise Whitsundays er et selskab som arrangerer dagsture til bl.a. dette område, og med et hyggeligt præg på turen. Det vil uden tvivl blive et højdepunkt på din rejse. Selskabet har flere både som sejler til forskellige steder i ø havet.

Prisklasse: priskategori 1

Ocean Freedom Upolu Cay & Great Barrier Reef

Heldagstur med Ocean FreedomEn heldagstur på Great Barrier Reef med selskabet Ocean Freedom. Katamaranen, der er 20 meter og maksimalt medtager 75 passagerer, sejler dig fra Cairns og ud til revet på ca. 1 time.

Oplev Upolu Cay fra en båd med glasbund, eller snorkle, dyk (mod tillæg), eller nyd omgivelserne. Turen fortsætter til Upolu Reef, hvor du kan foretage et nyt dyk eller komme på en guidet snorkeltur til “Wonder Wall”, der er en farverig koralvæg.

Frokost er inkluderet.

Prisklasse: priskategori 2

Explore Whitsundays

Seil i WhitsundaysKlimaet i Whitsunday Islands er tropisk og med behagelige temperaturer hele året rundt. Her finder du krystalklart vand, lange hvide sandstrande, fantastiske koralrev og et imponerende dyre og planteliv. En af de bedste måder at opleve alt dette på, er ombord på en sejlbåds cruise.

Prisklasse: priskategori 4