Lamington National Park

- den subtropisk regnskov med en stor biologisk forskellighed.

Fra Lamington har man god utsikt

Lamington National Park har været nationalpark siden 1915 og fik verdensarvstatus i 1994. Parken har en stort biologisk forskellighed, og har spillet en vigtig rolle i udviklingen af nutidens flora i Australien.

Forskelligheden spænder fra antarktisk bøgeskov til subtropisk regnskov og tørre eukalyptustræer. Lamington giver også mad og ly for et stort udvalg af subtropisk fugleliv (med over 160 arter), krybdyr, frøer, pattedyr og bløddyr. Med mere end 150 km gode vandrestier er der noget at vælge mellem for alle. Fra højtbeliggende udsigtspunkter kan man se til Gold Coast, det sydøstlige Queensland og den nordlige del af New South Wales. Ved indgangen til nationalparken ligger Canungra Valley Vineyards hvor man kan lære om vinproduktion og få en smagsprøve.

Kontakt os for mere information om Lamington »


 Video fra Lamington National Park:

 

O'Reilly's Rainforest Retreat, Lamington

s28 oreillys 2Lamington National Park er uden tvivl en af Australiens smukkeste nationalparker og et område med stor variation i plante- og dyrelivet. O’Reilly’s Rainforest Retreat er et enestående resort, som er kendt for sin hyggelige stemning og beliggenhed i nationalparken. Der er tale om et familieejet resort med en god service, og den gæstfri stemning gør, at I føler jer velkomne fra første sekund.

Prisklasse: priskategori 3