One&Only Hayman Island

Hayman Island er midlertidigt lukket indtil 1. juni 2018

One&Only Hayman Island

Hayman Island ligger i en rolig og beskyttet lagune i Whitsundays. Koralrev, smukke hvide sandstrande og overvældende udsigter gør dette til et af de mest utrolige steder på Great Barrier Reef.  

hayman island pool beach accommodation 03 03 2014 6899extOne&Only Hayman Island er One&Onlys første resort i Australien. Kæden er verdenskendt for sin elegance, service og fantastiske beliggenhed. Det findes ikke meget bedre.

Idylliske Hayman Island er en af verdens mest romantiske øer og et perfekt sted for par som ønsker at fejre bryllup eller som er på bryllupsrejse. Personalet på One&Only Hayman Island vil gøre alt for at I skal få en speciel oplevelse som I vil mindes resten af livet. Her kan I nyde livet og hinanden, slappe af eller deltage i nogle af aktiviteterne. Alle værelser er smukt dekoreret og har balkon eller terrasse med udsigt til poolen, stranden eller lagunen.

hayman island activities people 04 03 2014 015extHvorfor ikke leje en lille båd og sejle ud til Whitehaven Beach, muligvis verdens smukkeste strand. Her kan I svømme, snorkle eller bare slappe lidt af i solen på den hvide strand. Eller tage en bådtur til en hvilken som helst strand i Whitsundays for at nyde en flaske champagne ved solnedgang? I løbet af dagen, kan du deltage i en bred vifte af aktiviteter, lige fra tennis til vandreture i bushen. Der findes også specielle aktiviteter for børn, som f.eks. PADI Bubble maker Program.

One&Only Hayman Island er mere end et traditionel resort, og du har friheden til at gøre præcis hvad du vil - fra eventyr til afslapning i solen, fra glæden ved stedets mange tilbud til fornøjelsen ved at blive opvartet. One&Only Hayman Island er den ideelle kulisse for en ferie du aldrig vil glemme.

Når du bliver sulten er mulighederne mange. På Hayman Island, er der flere restauranter med retter for enhver smag. Hvis det ønskes, kan du spise udendørs på stranden mens du kan høre bølgerne bruse eller du kan spise middag på din terrasse med levende lys, mens solen går ned i det fjerne.

Resortet har også omfattende spa-faciliteter.

Prisklasse: priskategori 4

 

Kontakt os for yderligere information og pristilbud »


Klik for at se større billeder: