Heron Island Resort

heronisland exterior

Et fantastisk idyllisk resort beliggende på koraløen Heron Island i den sydlige del af Great Barrier Reef. Her er der muligheder for at opleve havskildpadder, hvaler, hundredvis af fiskearter og en række fuglearter. Heron Island Resort er det eneste ressort på Great Barrier Reef, som tilbyder alle standarter af overnatning, lige fra standard værelser til første klasses suites.

heronisland poolHeron Island ligger 72 km nordøst for Gladstone, og du kommer til øen med båd eller helikopter. Du kan her nyde godt af verdenskendte attraktioner og få unikke oplevelser, som er forbeholdt gæsterne på resortet. Øen er et mekka for dykning og snorkling, da du allerede er ude på revet og kan lave flere dyk om dagen. De fleste dykkersteder ligger blot 15 minutter fra stranden. Vil du hellere snorkle, så bare tag masken på, og hop ud i den farverige verden under vandet lige fra stranden.

Dyrelivet omkring Heron Island er overraskende varieret. Er du her i perioden mellem oktober og marts kan du opleve havskildpadder, der kommer ind på stranden for at lægge æg, og se tusindvis af bittesmå babyskildpadder kravle ud i havet. Børn i alderen 7–12 år kan deltage i Heron’s Junior Ranger program* (minimum 3 deltagere). Dette er ikke nogen almindelig børneklub, som Junior Ranger deltager børnene aktivt og har chancen for at vinde op til 15 farverige udmærkelser. I visse sæsoner kan børnene også deltage i forskning programmer, hvor de kommer tæt på de store havskildpadder, eller lære mere om nattehimmelen. Udbuddet er kort sagt stort.

heronisland roomNår du bor på Heron Island Resort er frokost inkluderet i din værelsespris. Ud over resortets flotte restaurant, er der også en lounge og bar med en stor udendørs terrasse. Her kan du om aftenen blive underholdt af forskellige forestillinger, få en dans under stjernerne eller blot læne dig tilbage og nyde en dejlig cocktail. I resortets store møderum vises der ofte biograffilm og flotte natur og dyre film. Og selvfølgelig har resortet også en omfattende Spa.

Prisklasse: priskategori 4

 

Kontakt os for yderligere information og pristilbud »

* Junior Ranger programmet er udvikler i samarbejde med University of Queensland Research Station og Queensland Parks Camp; Wildlife Service. For at deltage skal man betale en engangspris som går til Queensland Turtle Conservation Program. Prisen dækker alle aktiviteter, en bog samt udmærkelses mærkerne. Hver aktivitet vare typisk en halv til to timer og der er flere aktiviteter hver dag med indlagte pauser.


Klik for større billeder:


Klik for at se video fra Heron Island Resort: