Port Douglas - byen ved revet og regnskoven

Udsigt over Four Mile Beach i Port Douglas.

Port Douglas har gyldne strande og nogle af Tropical North Queensland’s mest ekslusive resorts. Den tidligere fiskerlandsby er både sofistikeret og afslappet, og et populært feriemål for både lokale australiere og tilrejsende turister. Dette skyldes nærheden til Great Barrier Reef, regnskoven og et dejligt klima hele året rundt.

Port Douglas ligger ca. 1 times kørsel nord for Cairns by, eller ca. 45 minutter nord for den internationale lufthavn. Det er et meget charmerende sted med mange gode restauranter og sin egen specielle atmosfære. Den smukke strand “Four Mile Beach” ligger i gåafstand fra centrum. Hvis du foretrækker rolige omgivelser, så anbefaler vi dig at bo i Port Douglas fremfor Cairns.

Slap af i tropiske Port Douglas.I Port Douglas findes mange gode restauranter, interessante butikker, førsteklasses hoteller og historiske bygninger. Byen er et glimrende udgangspunkt når nærområdet skal udforskes. Herfra kan du nemt tage på dagsture til revet, deltage på en 4WD safari eller tage en tur med sukkertoget "Bally Hooley".

Afsæt minimum en dag til at besøge Daintree Rainforest som ligger nord for byen og er verdens ældste regnskov. Man bør heller ikke gå glip af et besøg til det prisbelønnede "Rainforest Habitat", hvor man får et unikt indblik i hvordan det er at leve i regnskovens miljø.


Dagsture og udflugter

Herunder er et udvalg af udflugter i og omkring Port Douglas. Tag kontakt med os hvis du vil høre mere om hvad vi kan tilbyde i området, hvis du har specielle interesser eller ønsker at bestille.

Kontakt os for mere information og pristilbud »

Sailaway til Low Isles

Sailaway til Low IslesSailaway er en katamaransejlbåd, som maksimum medbringer 33 passagerer, og som roligt kan siges at være blandt de flotteste både, som sejler ud fra Port Douglas. Der venter dig en 5-stjernet oplevelse. På deres dagstur sejles der fra Port Douglas ud til øgruppen Low Isles, som blandt andet består af en lille koralø. Snorkling er en helt fantastisk oplevelse, når du ligger blandt fisk og koraller i alle regnbuens farver.

Prisklasse: priskategori 2

Poseidon Outer Reef Cruise Snorkelling

Poseidon sejler dig ud til Agincourt Ribbon Reefs.

I Port Douglas stiger du ombord i Poseidon, en 24 meter lang katamaran, der sejler dig ud til Agincourt Ribbon Reefs, hvor det vil være muligt at snorkle på tre forskellige steder i løbet af dagen. Det er muligt at dykke mod et tillæg, uanset om du har dykket før eller ønsker et prøvedyk. Ombord er der en rummelig salon, hvor frokosten serveres, og vil du slappe af og nyde solen, er der et øvre soldæk.

Frokost er inkluderet.

Prisklasse: priskategori 2

 

Daintree Dreaming

Oplev aboriginalernes levevisOplev aboriginalernes levevis og få et indblik i deres kultur på denne spændende dagstur. Turen starter fra enten Cairns eller Port Douglas og går nordover til Cooya Beach, hvor du bliver mødt af en aboriginal. På denne unikke tur lærer du at kaste med spyd, fange fisk, krabber og anden mad i naturen, som var helt nødvendigt for aboriginalernes eksistens. Turen tager dig igennem nogle stemningsfyldte og fascinerende naturområder.

Prisklasse: priskategori 2

Opdagelsesrejse til Cooktown

Opdagelsesrejse til CooktownPå denne 2-dagstur rejser i igennem uberørt regnskov og spektakulært landskab, hele vejen op til Cooktown, som er en af Australiens mest spændende ”nye” destinationer. Cooktown ligger 328 km nord for Cairns og er et af de sidste beboede områder mellem ”the outback” og det moderne Australien.

Hvis du ønsker at komme langt ud i ødemarken og er interesseret i historier, botanik, regnskove og outbacken, så er denne tur lige noget for dig.

Prisklasse:  priskategori 4

Quicksilver Silversonic

qs silversonic diver 6En heldagstur på Great Barrier Reef med Quicksilver Silversonic. Her har I mulighed for at opleve den fantastiske undersøiske verden med maske og snorkel. I løbet af dagen besøger I tre forskellige steder på Agincourt Ribbon Reef.

Turen inkluderer en guidet snorkeltur, udstyr samt frokost. Hvis man har dykkercertifikat, er dykning også en mulighed.

Prisklasse: priskategori 2

 

Kuranda Rail, Rainforest & Skyrail

Kuranda Rail, Rainforest & SkyrailKuranda er en idyllisk lille landsby 25 kilometer nordvest fra Cairns. Kuranda ligger oppe i bjergene og måden man kommer dertil er med enten det historiske Kuranda tog eller Kuranda skyrail, som tager dig med op over trætoppene og giver dig en fantastisk udsigt udover regnskoven. Vi anbefaler en dagstur med start i enten Cairns eller Port Douglas, hvor du tager med Skyrail den ene vej og toget den anden. Dagen er fuld af spændende oplevelser og kan varmt anbefales.

Prisklasse: priskategori 3

Cape Tribulation & Daintree

cape tribulation and daintree sid 43Fra enten Cairns eller Port Douglas starter turen op til regnskoven ved Daintree. Du kommer på en guidet tur igennem dette fascinerende område af Queensland. Et af turens højdepunkter er det specielle sted Cape Tribulation, hvor regnskoven møder koralrevet. Her nydes frokosten, som er inkluderet i prisen.

Efter frokost tager vi på en lille tur på Daintree floden, hvor vi både skal opleve den fantastiske natur, men også se om vi kan spotte krokodiller. Flotte Mossman Gorge besøges på hjemturen.

Prisklasse: priskategori 2