Det aller bedste af Australien

17 dageDet eksklusive Australien

Dette rejseforslag består af nogle af de fineste og mest eksklusive resorts i Australien. Nogle af dem kan konkurrere med de bedste i verden, hvad angår standart, og ikke mindst, beliggenhed.

Pris per person når to rejser sammen:
fra kr. 90.000

Unik oplevelsesrejse i Australien

Varighed: 16 dageUnik oplevelsesrejse i Australien

Oplev Australiens mangfoldighed på denne eksklusive rundrejse. Fra de pulserende storbyer Melbourne og Sydney, til det rustikke landskab langs Great Ocean Road, den uspolerede regnskov i Mossman og verdensberømte Great Barrier Reef.

Undervejs vil du komme til at bo på nogle af landets bedste og mest unikke overnatningssteder, og turen omfatter desuden flere fantastiske udflugter.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 87.000

Sydney, Rock & Reef

dnsw1383901 399 cDet bedste fra Australien i en tur - 18 dage

På denne fantastiske tur kommer du til at opleve tre helt forskellige steder i Australien. Fra storbyen Sydney, via den australske outback med Ayers Rock, til det tropiske nord med de flotte strande, koralrevet og grønne regnskove. Denne tur har det hele og byder på nogle af de største ikoner i Australien.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 24.995

Sydney, Rock & Reef PLUS

dnsw1383901 399 cDet bedste fra Australien i en tur - 18 dage

På denne spændende tur i Australien, har vi taget udgangspunkt i en af vores mest populære rejseforslag - Sydney, Rock & Reef - og tilføjet en masse ekstra fantastiske oplevelser, morgenmad på fleste hoteller, samt transport fra lufthavnene til hotellerne tur/retur, alt sammen for at gøre jeres rejse i Australien endnu mere unik og komfortabel.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 29.995

Sydney, Cairns og Great Barrier Reef

Storby og strandliv i New South Wales og Queensland - 14 dage

bondi beach sydney 5Australien har meget at tilbyde – pulserende storbyer, den øde outback, et unikt dyreliv og lange, hvide sandstrande. I dette rejseforslag har vi kombineret nogle dage i spændende Sydney med knap en uge i solskinsstaten Queensland med Cairns og Great Barrier Reef.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 13.995

Sydney og det sydlige Queensland

Kør selv i New South Wales og Queensland - 18 dage

102794 634I dette rejseforslag har vi kombineret en uge i spændende Sydney med en uges billeje, hvor du kan køre ud til nogle af de mest idylliske steder i Queensland. Ferien giver rig mulighed for at du kan nyde storbyen, regnskov, sol, surf og strand på samme tid.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 24.995

Byer, strande, outback og koralrev

5 stater på 28 dage

au zoo 01I dette rejseforslag har vi sammensat, det vi mener er, nogen af de absolutte højdepunkter i Australien. Hvad enten om du har været i Australien før, eller er her for første gang du besøger landet, så vil denne tur passe til dig. Du kommer til at besøge hele fem stater og indholdet er meget varierende og spændende. En perfekt rejse for dig som gerne vil opleve så meget som muligt af Australien.

Pris per person når to rejser sammen:
fra kr. 37.495

Eastcoast upperclass

20 dage med det allerbedste i New South Wales og Queensland

hamilton island sid 34 2Er du til store oplevelser, men uden af gå på kompromis med komforten? Så er dette lige turen for dig. Oplev den luksuriøse side af Australien på denne rundrejse. På hele turen overnattes der på 4-5 stjernede hoteller og resorts, så der er garanti for god service og høj kvalitet. Vi har skræddersyet dette program med fokus på kultur, Australiens smukke natur, eksotiske strande, afslapning og luksus.

Pris per person når to rejser sammen:
fra kr. 31.995

Den store oplevelse: Sydney til Brisbane

20 dager med udlejningsbil i New South Wales og Queensland

reise7 s 01Dette rejseforslag følger den smukke kyst mellem Sydney og Brisbane på Australiens østkyst, og er et godt forslag især til førstegangs rejsende i Australien. De 100 miles fra Sydney til Brisbane langs kysten er uden tvivl en stor oplevelse, hvis du tager dig tid til at stoppe undervejs. Og det er præcis, hvad dette rejseforslag har taget højde for.

Der er mange byer undervejs, som med rette kan prale af at have nogle fantastiske hvide strande så langt øjet kan se. Ud over de smukke kystbyer som Port Stevens og Byron Bay vil du få et glimt af den imponerende outback og Australiens dyreliv på steder som Hunter Valley og Lamington. 

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 21.995

Fra Sydney til Cairns

28 dage med autocamper i New South Wales og Queensland

024371-634Oplevelserne står i kø langs kyststrækningen fra storbyen Sydney og op til Cairns i det tropiske nord. I dette rejseforslag har vi kombineret nogle dage i storbyen Sydney med 3 uger i autocamper.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 22.995

Sydney & Guldkysten

Enkelt og billig i New South Wales og Queensland - 16 dage

port stephens shoal bay 1Denne 16 dages tur til Australien kommer du til at opleve charmerende Sydney og den fantastiske kyststrækning hele vejen op til Brisbane. Vi har arrangeret to overnatninger i Sydney, samt to spændende udflugter. Først et Cocktail Cruise i Sydney havn for at starte ferien på den rigtige måde og dagen efter en cykeltur, hvor Sydney opleves på en helt anden måde.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 13.995

Drømmerejse til Great Barrier Reef

Drømmerejse til Great Barrier Reef19 dage

Denne ultimative rejse giver dig det bedste, Great Barrier Reef har at byde på. Farverige koralrev, et varieret undervandsliv, kridthvide sandstrande, tropiske regnskove og spektakulære oplevelser.

Pris per person når to rejser sammen: 
fra kr. 31.800

Fantastiske Australien

14 dage

Oplev Sydney og Tropical North QueenslandTilbring nogle dage i livlige Sydney inden rejsen går videre til sol og strand i det nordlige Queensland. Vi har inkluderet ophold i Trinity Beach og derefter i Port Douglas, som begge er hyggelige feriebyer med flotte strande, gode restauranter og en afslappende atmosfære. Vi har også inkluderet et par nætter på et luksuriøst resort i regnskoven samt en dagstur til Great Barrier Reef.

Pris per person når to rejser sammen:
fra 19.900 kr

Kør selv fra storbyen Sydney til tropiske Cairns

17 dageEn køretur fuldt pakket med oplevelser.

Dette rejseforslag er fuldt pakket med oplevelser. På køreturen fra Sydney til Cairns står oplevelserne i kø lige fra bjergkæden Blue Mountains og vindistriktet Hunter Valley til de hvide sandstrande i Whitsundays og de farverige koraller på Great Barrier Reef. Rejsen inkluderer også et besøg i kystbyerne Byron Bay, Gold Coast og Noosa.  

Pris per person når to rejser sammen: 
fra kr. 19.900

Autocamper fra Brisbane til Cairns

21 dageLej en autocamper fra Brisbane til Cairns.

Oplev den ultimative frihed og fleksibiliteten ved at rejse i en autocamper fra Brisbane til Cairns. Undervejs kommer I forbi følgende højdepunkter: feriebyen Noosa, verdens største sandø Fraser Island, smukke Whitsunday Islands, regnskoven og Great Barrier Reef.

Pris per person når to rejser sammen:
fra 24.400

Nord og Syd i Australien

photome2011022402South Australia og Queensland - 15 dage

Dette rejseforslag er meget en kør selv rejse, fordi du kører meget rundt på egen hånd i South Australia, og får set nogle af statens bedste steder. Herefter afsluttes turen med et par dage i de tropiske områder ved Great Barrier Reef. Alt i alt, nogle af de fineste naturområder, Australien har at tilbyde.

Pris per person, når to rejser sammen: fra kr. 20.650

Guldkysten

Den enkle og billige - 18 dage

start bne s 02Ikke alle ønsker at rejse rundt fra sted til sted, når de rejser til Australien. Nogen ønsker kvalitetstid, tid til at tage det stille og roligt og bare nyde ferien og de smukke omgivelser. Synes du dette lyder dejligt, er dette rejseforslag lige noget for dig, og samtidig holdes omkostningerne nede og du får en dejlig oplevelse i Australien.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 16.350

Langs kysten af Queensland

sid 32 great barrier reef one day adventure 225 dage med autocamper langs Queenslands kyst

Lange hvide sandstrande, vandreture gennem urgammel regnskov og snorkling på verdens største rev. I dette rejseforslag kombinerer vi en uge i det tropiske nord med to uger i autocamper langs solskinsstaten Queenslands kyst fra Cairns til Brisbane.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 21.995

Den store oplevelse i Queensland - 22 dage

fraser island 122 dage

Staten Queensland, som strækker sig fra den subtropiske til den tropiske del af Australien, er betragtet som en af de mest fascinerende, spændende og smukke stater i landet. Vi har rejst meget i Queensland og på grundlag af vores erfaringer, har vi sammensat et rejseforslag, som giver dig nogle af de bedste oplevelser staten har at byde på.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 28.565

Tropiske Australien

daintree dreaming sid 43Det enkle og billige - 17 dage

Dette rejseforslag er for dig, som gerne vil opleve Australien på en enkel og rimelig måde. Turen starter fra lufthavnen i Cairns, hvor der kun er en lille times kørsel op til Port Douglas. Her har vi arrangeret 2 uger på hotel Mantra Heritage.

Pris per person når to rejser sammen:
fra kr. 16.595

Det bedste af Queensland

great barrier reefBrisbane, Lamington, Fraser Island, Whitsundays & Great Barrier Reef - 21 dage 

På denne rejse er der fokus på staten Queensland, med dens alsidige og smukke natur. Vi har krydret rejsen med en god blanding af tropisk regnskov, øer og strande, koral revet og fascinerende nationalparker.

Pris per person når to rejser sammen: 
fra kr. 29.995

Highlights of Australia

tali wiru with uluru viewAustralien rundt på 16 dage

Oplev noget af det bedste Australien har at tilbyde sammen med guides og andre rejselystne fra hele verden. Dette rejseforslag består af en spændende rundrejse til Australiens bedst kendte områder. Oplev fascinerende storbyer, røde ørkenlandskaber og fantastiske koralrev. Dette er alt det bedste af Australien.

Pris per person når to rejser sammen:
fra kr. 33.795