Sunshine Coast - solskinskysten

På Sunshine Coast ligger badebyerne på rad og række.

Kyststrækningen mellem Brisbane og Noosa kaldes Sunshine Coast – solskins kysten. Her ligger små badebyer på rad og række, alle med flotte strande der er perfekte til surfing og badning. På kysten ligger også mange interessante nationalparker.

Tag også en tur til dyreparken Australia Zoo, som fortsat drives af den afdøde “krokodillejæger” Steve Irwins familie. Lær mere om det australske dyreliv, med alt fra slanger og krokodiller til koalaer, kænguruer og wombats.

Noosa er godt for børn.Noosa
Noosa er måske den mest charmerende by på Sunshine Coast. Ligesom resten af området er dette et populært sted for både venner, par og familier samt de mange tilrejsende som søger sol, strand og badeliv. De fleste besøger byen på grund af den fine strand, for at handle i de flotte butikker, og for at spise på en af byens mange spændende restauranter. Noosa er uden tvivl en by med sin egen specielle atmosfære, og et rejsemål vi meget gerne anbefaler!


Video fra Sunshine Coast:


Dagsture og udflugter

Herunder er et udvalg af udflugter i og omkring Sunshine Coast. Tag kontakt med os hvis du vil høre mere om hvad vi kan tilbyde i området, har specielle interesser eller ønsker at bestille.

Kontakt os for mere information og pristilbud »

Noosa Everglades River Cruise

Noosa Everglades River CruiseKom på sejltur langs flodsystemet Noosa Everglades, hvor man kommer tæt på vildmarken og dyrelivet.

Oplev de fantastiske søer og vådmarksområder i Noosa Everglades rolige farvand. Atmosfæren i Everglades henleder tankerne til en fremmed og uforstyrret verden. På Harrys Hut serveres en lækker barbecue. For de der vil svømme en tur, er der også mulighed for det. Husk at medbringe badetøj.

Prisklasse: priskategori 1

Fraser Day Tour

heldagstur til Fraser IslandEn heldagstur til Fraser Island, hvor du ser rigtig meget af, hvad verdens største sandø kan tilbyde.

Fra Noosa går turen via Cooloola National Park og flotte sandstrande til Inskip Point, hvorfra båden sejler til Fraser Island. Se den berømte Seventy Five Mile Beach, oplev regnskoven, og tag et forfriskende dukkert i den isolerede og smukke Lake MacKenzie.

Barbecue er inkluderet.

Prisklasse: priskategori 1