Whitsunday Islands - øgruppen på Great Barrier Reef

I Whitsundays findes lange hvide strande.

Whitsunday Islands er et af de største ferieområder i Queensland og består af 74 små og store øer – de fleste ubeboede.

Hvis du kan lide lange hvide strande, vandreture gennem gammel regnskov, vandsport og små idylliske feriebyer, så er Whitsundays noget for dig. Gå heller ikke glip af et besøg på Whitehaven Beach, stranden med kridhvidt sand som ofte bliver kåret til en af verdens flotteste strande.

Øerne ligger på samme breddegrad som Rio de Janeiro og Tahiti, hvilket er noget som giver et herlig og tropisk klima med høje gennemsnitstemperaturer året rundt. Et besøg til Whitsundays er ikke fuldkommen uden et cruise eller en sejltur.

Sejltur i Whitsundays.Sejltur i Whitsundays
Et flerdags cruise med sejlbåd er en af de bedste måder at opleve Whitsundays på. Der er et stort udvalg af sejlbåde i forskellige størrelser, og på flere af dem kan man deltage aktivt med at sætte sejl samt andre opgaver på dæk. Man kan også bare vælge at tage det helt rolig, slappe af og nyde tilværelsen i smukke omgivelser. Turene varer mellem 2 og 6 dage, og i løbet af den tid kan man slappe af og sole sig på dækket, bade, snorkle, besøge uberørte øer og strande samt afslutte dagene med en iskold drink mens man nyder synet af solnedgangen. Der findes forskellige typer af kahytter, både med og uden eget bad, og alle måltider er inkluderet. Hvis man har begrænset tid er det også muligt at tage på en dagstur.

Tag kontakt til os for råd og information om hvilken sejltur der passer dig bedst.


Se video fra Whitsundays:


Resorts i Whitsundays

Herunder finder du et udvalg af de flotte resorts som findes i Whitsundays.

Kontakt os for mere information og bestilling »

 

Qualia, Hamilton Island

s34 qualia 3Qualia er Hamilton Islands nyeste resort, som åbnede i 2007. Dette er virkelig et førsteklasses luksushotel.

Resortet er bygget i karakteristisk australsk stil og ligger helt for sig selv på den nordligste del af Hamilton Island. Det består af 60 små huse og hytter, kaldet pavilloner, som er spredt over et stort område.

Prisklasse: priskategori 5

Daydream Island Resort & Spa

daydream island s 03Daydream Island er et 4-stjernet resort i Whitsundays. Det er et populært resort som får vedvarende gode omtaler pga. deres mange fasiliteter og gode service. Det ligger på en smuk ø med dejlige strande på tre sider af resortet. Her er alt du behøves, for at nyde livet samt et herligt klima.

Prisklasse:priskategori 3

Hamilton Island Resort

hamilton s 01Hamilton Island er en af de 74 paradis øer som udgør Whitsundays Nationalparken, og er på mange måder den ultimative Great Barrier Reef oplevelse. Hamilton Island Resort er øgruppens største resort og de har et stort og varieret udvalg af aktiviteter.

Prisklasse: priskategori 3