Hamilton Island Resort

hamilton s 01

Hamilton Island er en af de 74 paradis øer som udgør Whitsundays Nationalparken, og er på mange måder den ultimative Great Barrier Reef oplevelse. Hamilton Island Resort er øgruppens største resort og de har et stort og varieret udvalg af aktiviteter.

Hamilton Island har egen lufthavn og derfra forbindelse til de fleste større byer i Australien. Fra Shute Harbour på fastlandet tager det cirka 30 minutter at sejle ud til Hamilton Island. Det er derfor meget nemt at komme til øen, som også fungerer som et slags centrum for øgruppen. Øen har en masse at byde på, du kan nyde azurblåt vand, gyldne sandstrande, fantastisk koralrev, et utroligt flora og fauna , god mad og drikke og utallige aktiviteter. Du må endelig ikke gå glip af sejlture ud på revet og den berømte Whitehaven Beach, som mange steder er omtalt til verdens smukkeste og hvideste strand.

hamilton s 03Hamilton Island tilbyder et hav af aktiviteter lige fra vandski, jetski og sejlads til mere rolige aktiviteter som snorkling, dykning, fisketure og golf. Her er virkelig noget for alle. For en lidt ekstraordinær oplevelse kan du tage en tur med en sejlbåd rundt i den smukke øgruppe. De mange koraløer byder på fantastiske sejle- og undervandsoplevelser. At svømme med havskildpadder, Grille i solnedgangen og spiller guitar på dækket i måneskin er nogle af de minder du kan få med hjem efter sådan en tur. Mange, som har været på sejltur her, beskriver det som en af de absolutte højdepunkter på rejsen.

På Hamilton Island er intet mindre end 10 restauranter, seks swimmingpools, flere butikker og mange fine vandrestier. Med en så bred vifte af restauranter, skulle der være noget for en hver smag.

Prisklasse: priskategori 3

 

Kontakt os for yderligere information og pristilbud »


Klik for at se større billeder: