Resorter i Australien

s34 qualia 3Der findes et utal af resorts i Australien. Fra gode familie resorts til eksklusiv luksus resorts, som for eksempel har et lille udvalg af hytter på ellers øde øer.

At forkæle sig selv med et par dages ophold på et resort som disse, er for mange den lille ekstra luksus, som gør rejsen til noget helt specielt.

Vi har her samlet et udvalg af resorts, som vi anbefaler over hele Australien. Udvalget af resorts er størst på Australiens østkyst og øerne ud for kysten. Men vi kan også tilbyde resorts i regnskoven og ude i outback’en, og for de naturinteresserede er det en fantastisk oplevelse at bo på et af disse specielle resorts. Eller hvad med et par dage på et resort i bjergene, her kommer du ofte tættere på Australiens enestående dyreliv, end noget andet sted.

Udvalget af resorts er stort i Australien og det nemmeste er at du vælger hvilket område du ønsker at bo i og hvilken standard du foretrækker. Hos Australienrejser har vi aftaler med resorts over hele Australien og kan tilbyde dig alt fra en enkel standard til den ypperste luksus. Fortæl os hvad du ønsker og så finder vi nogle gode alternativer til dig.

Priserne på resorts varierer alt efter sæson og standard.


sid 32 great barrier reef one day adventureStrande og øer

Langs kysten af Queensland strækker verdens største koralrev sig 2.000 kilometer fra Fraser Island i syd til Papua Guinea i nord. Vi har her samlet et udvalg af resorts som vi anbefaler på strandene langs kysten og ude på ø paradiserne ude på Great Barrier Reef.

Læs mere: Resorter på strande og øer


s28 oreillys 2Regnskov

De fleste bliver nok lokket af de lange hvide sandstrande og de mange små øer, når man besøger delstaten Queensland. Men vi anbefaler absolut at man også besøger regnskoven, når man er i denne delstat. Vi har her samlet et udvalg af resorts i regnskoven.

Læs mere: Resorter i regnskoven


longitude131 exteriorVildmark

Australiens outback er uberørt vildmark og en række naturskabte underværker. I disse områder har du chancen for at komme tættere på aboriginerne og deres kultur end andre steder i landet. Vi har her samlet et udvalg af resorts som ligger i Australiens spektakulære outback.

Læs mere: Resorter i vildmarken


tangalooma sid 28 delfinbildTæt på dyrelivet

Australien er kendt for sit unikke dyreliv og sin specielle natur. Vil man opleve dette, må man tage ud af storbyerne til de mere eller mindre uberørte dele af landet. Mange af Australien smukke nationalparker består af fantastisk vildmark, hvor du kan komme tættere på dyrelivet end nogen andre steder i landet.

Læs mere: Resorter tæt på dyrelivet


Klik for at se større billeder: