Forkæl dig selv i Barossa

barossa 6Murray Street Vineyards, Barossa. © SATC

Australiens vinhovedstad tilbyder mere end 80 vinkældre inden for en afstand på mindre end to timers kørsel fra Adelaide. Fordyb dig i et område, hvor luksussteder tilbyder prisvindende vine, gastronomi i verdensklasse og panoramiske udsigter.

barossa 2Bethany Wines, Barossa. © Bethany WinesBarossa er et romantisk sted, der med de grønne bakker og dale har inspireret mange lokale kunstnere, så tag dig god tid til at gå på opdagelse i et af verdens bedste vinområder. Området er rigt på historie, kultur samt fremragende mad og vin.

Selvfølgelig dyrkes der vin
Det middelhavslignende klima i Barossa med kølige somre og regnfulde vintre er ideelt til produktion af rødvin, især druerne Shiraz og den smagfulde Cabernet. Inde i Barossa regionen ligger Eden Valley, som også er kendt for at producere vine af allerhøjeste kvalitet. Stedets højere beliggenhed og køligere klima gør, at der især produceres Riesling og Chardonnay her.

food wine 10Barossa byder på førsteklasses mad- og vinoplevelserHistorie og kulturarv
Barossa er i den grad en klassisk blanding, der kombinerer tradition og historie med det 21. århundredes luksus og kreativitet. I 1836 beskrev Johannes Menges, en af de første bosættere i regionen, Barossa som: ”fløden, al fløden og intet andet end fløden.” Han havde ret. Barossa har en lang og interessant historie, som går helt tilbage til 1842, hvor det blot var en lille by.

Hør om det kortfattede guldeventyr i slutningen af 1860’erne. Se bygningerne, naturen, kunst og kultur, og smag selvfølgelig på maden og vinen. Tag på en lærerig rejse i netværket af gamle stier. Hop på bilen, eller stræk benene på en afslappet gåtur. Stierne er godt afmærkede.

Lev et luksusliv i Barossa.Seværdigheder og oplevelser

  • Flyvning i luftballon
  • Penfold’s “Make Your Own Blend” – hjemsted for “the Grange”
  • Undervisning i madlavning
  • Slagtere, bagere og vinhandlere
  • Forkæl dig selv i Maggie Beer’s Farm Shop
  • Oplev nye smagsoplevelser hos Willunga Farmers’ Market
  • Hentley Farm Restaurant med forskellige menuer afhængig af sæsonen

Hotel og overnatning

Priserne på hotellerne varierer alt efter sæson og standard.

Kontakt os for yderligere information og pristilbud »

Novotel Barossa Valley Resort

novotelDette hotel ligger i udkanten af den lille by Tanunda, og det er bygget i et naturligt amfiteaterlignende landskab og har udsigt over Jacobs Creek, North Para River og Barossa Valley. Stedet er et godt udgangspunkt for at opleve Australiens mest kendte vinområde med besøg på vingårde.

Hotellet har 140 værelser og lejligheder, aircondition, swimmingpool, tennisbane, golfbane og cykeludlejning. Hotellet er røgfrit. Barossa Valley ligger 74 km nord for Adelaide (ca. 1,5 time i bil). 

Prisklasse: priskategori 2