Southern Ocean Lodge

southernoceanlodge exterior

Southern Ocean Lodge er et 5-stjernet boutique lodge ved Hanson Bay på Kangaroo Island i South Australia. Lodgen er designet med den unikke natur i tankerne og svæver næsten på toppen af en klippe i et dramatisk landskab langs kysten. 

southernoceanlodge roomFra Southern Ocean Lodge har man en god udsigt ud over det mægtige hav, hvide strande og det unikke landskab på Kangaroo Island, der ofte omtales som Australiens Galapagos. Her ses naturen og det rige dyreliv på en fantastisk måde.

Her er der fokus på livets goder, og restauranten serverer fersk mad fra havet og bruger unikke, lokale råvarer samt kritikerroste vine fra South Australias anerkendte vingårde. De 21 deluxe øko suiter er elegant møbleret, har en lavtliggende stue, glasvægge og terasser - alt sammen for at skabe den bedste udsigt ud over naturen.

Southern Spa tilbyder et bredt udvalg af behandlinger, og hvad er bedre end at slappe af her efter en hel dag med oplevelser i naturen.

Prisen inkluderer helpension, transport til og fra lufthavnen og en række guidede ture. Dette er en oplevelse, som er indbegrebet af Australien.

Southern Ocean Lodge har 21 deluxe øko suiter, aircondition, restaurant, bar, grillområde, spa, cykeludlejning, spa-swimmingpool, aktivitetsprogram og mulighed for fiskeri.   

Prisklasse: priskategori 5

 

Kontakt os for yderligere information og pristilbud »


Klik for at se større bilder:


Klik for at se (YouTube) video fra Southern Ocean Lodge: