Øvrige South Australia

sa s 03Delstaten South Australia har meget at byde på udover storbyen Adelaide.

Lige syd for Adelaide ligger for eksempel Kangaroo Island, Australiens tredje største ø. Kangaroo Island har formået at bevare meget af Australiens oprindelige flora og fauna, og man er nærmest garanteret at komme i nærkontakt med både koalaer, kænguruer og sæler.

Nord for Adelaide ligger Barossa Valley, vinområdet som producere nogen af Australiens bedste vine.

sa s 06Længere mod nord finder man bjergkæden Flinders Ranges, med vilde og farverige klipper, et rigt dyreliv samt dybe kløfter med pools, hvor man kan få sig en forfriskende svømmetur.

Dette er blot et lille udpluk af, hvad man kan opleve i South Australia.

Hotel og resorter

Udvalget af hoteller er stort i South Australia og vi kan tilbyde dig alt fra en enkel standard til den ypperste luksus. Fortæl os hvad du ønsker og så finder vi nogle gode alternativer til dig.

Priserne på hotellerne varierer alt efter sæson og standard.

Kontakt os for yderligere information og pristilbud »

Novotel Barossa Valley Resort

novotelDette hotel ligger i udkanten af den lille by Tanunda, og det er bygget i et naturligt amfiteaterlignende landskab og har udsigt over Jacobs Creek, North Para River og Barossa Valley. Stedet er et godt udgangspunkt for at opleve Australiens mest kendte vinområde med besøg på vingårde.

Hotellet har 140 værelser og lejligheder, aircondition, swimmingpool, tennisbane, golfbane og cykeludlejning. Hotellet er røgfrit. Barossa Valley ligger 74 km nord for Adelaide (ca. 1,5 time i bil). 

Prisklasse: priskategori 2

 

Rawnsley Park Station - Eco Villas

s74 rawnsleySe skyerne blive knaldrøde mens solen går ned over Wilpena Pound. Bliv inspireret af et landskab, som har fængslet forfattere og malere i generationer. Oplev det unikke australske dyreliv i sine naturlige omgivelser. Eller udforsk et område rigt på aboriginernes kultur.

Prisklasse:priskategori 3

Southern Ocean Lodge

southernoceanlodge exteriorSouthern Ocean Lodge er et 5-stjernet boutique lodge ved Hanson Bay på Kangaroo Island i South Australia. 

Lodgen er designet med den unikke natur i tankerne og svæver næsten på toppen af en klippe i et dramatisk landskab langs kysten.

Prisklasse: priskategori 5

Wilpena Pound Resort

s74 wilpenaUdforsk Flinders Ranges og Wilpena Pound, og se flotte fugle og kænguruer i deres rette element. Tag på en guidet tur og oplev gammel aboriginsk kunst, tag på vandretur i området. Eller hvorfor ikke se landskabet fra luften?

Hotellet har 60 værelser, aircondition, swimmingpool, restaurant, bar, BBQ område og cykeludlejning. Hotellet er røgfrit. Wilpena Pound ligger ca. 453 km nord for Adelaide (ca. 6 timer i bil).

Prisklasse: priskategori 3

 

Kangaroo Island Seafront Resort

seafrontsunsetEt lille hotel med en stor have beliggende centralt i den lille by Penneshaw, som ligger på den nordlige del af Kangaroo Island - øen, der af mange betegnes som en stor, naturlig zoologisk have. Hotellet ligger i gåafstand til havneterminalen, Hog Bay og Penneshaw Beach.

Hotellet har 27 hyggeligt indrettede værelser med mange faciliteter, aircondition, restaurant, swimmingpool, minigolf, tennisbane og BBQ område. Hotellet er røgfrit.  

Prisklasse: priskategori 2