Det aller bedste af Australien

17 dageDet eksklusive Australien

Dette rejseforslag består af nogle af de fineste og mest eksklusive resorts i Australien. Nogle af dem kan konkurrere med de bedste i verden, hvad angår standart, og ikke mindst, beliggenhed.

Pris per person når to rejser sammen:
fra kr. 90.000

Nationalparker, mad og vin

28445En kombinationsrejse, der byder på naturoplevelser i Northern Territorys uberørte områder, inden du fortsætter til delstaterne Victoria og South Australia til de mest fantastiske mad- og vinoplevelser.

Pris per person når to rejser sammen:
fra 37.995 kr

Australiens kontraster

19 dage

phillip island penguin parade penguins plusOplev det bedste af South Australia, Victoria og Northern Territory. For at skabe de bedste rammer for naturoplevelser, har vi i dette rejseforslag fokuseret på at kombinere kør-selv ferie i autocamper med guidede ture og hotelovernatninger. Rejsen byder bl.a. på et besøg til det berømte vindistrikt Barossa Valley.

Pris per person når to rejser sammen: 
fra kr. 35.995

Eventyr med autocamper gennem 3 stater

ayers rock 01Dette rejseforslag tager dig fra nord til syd, gennem; Northern Territory, South Australia og Victoria i en autocamper. På denne rejse er det muligt at opleve store seværdigheder som; Darwin, Kakadu nationalpark, Ayers Rock, Melbourne, Yarra Valley, Phillip Island, Great Ocean Road, Barossa Valley og Adelaide.

Pris per person når to rejser sammen: 
fra 24.595 kr

Pris per person når fire rejser sammen: 
fra 19.695 kr

Det gode liv i South Australia og Sydney

Varighed: 15 dage Det gode liv i South Australia og Sydney

Dette eksklusive rejseforslag giver dig et overblik over alt, hvad Australien har at byde på. I løbet af 15 dage får du en bid af storby, ødemark, dyreliv og spektakulær natur.

Bo på luksuriøse, dog afslappede og jordnære overnatningssteder, og opdag hvorfor Australien, for alvor, har placeret sig på det kulinariske verdenskort.

Pris per person når to rejser sammen:
fra kr. 69.000

Opdag det vilde og smukke Australien

Varighed: 17 dageOpdag det vilde og smukke Australien

Dette er en rejse tætpakket med unikke oplevelser af høj kvalitet.

Du vil komme til at udforske nationalparker og vildmark, hvor kun få andre har været, komme helt tæt på det varierede dyreliv, køre ad landets smukkeste kystvej samt nyde mad og vin i verdensklasse.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 56.000

Australia in style

Varighed: 14 dageAustralia in style

Dette er rejsen for dig, der vil have det bedste af det bedste, både hvad angår oplevelser og indkvartering.

Bo på nogle af Australiens mest unikke resorts, herunder Longitude 131 i Ayers Rock og Southern Ocean Lodge på Kangaroo Island. Om dagen står oplevelserne i kø. Se Twelve Apostles og Great Ocean Road fra en helikopter, smag lokalt produceret vin på smukke Mornington Peninsula, spis middag under stjernerne i Ayers Rock og udforsk det rige dyreliv på Kangaroo Island.

Pris per person når to rejser sammen:
fra kr. 83.000

Luksus på australsk

Australien for luksusdyrSpis morgenmad med udsigt over Uluru, også kendt som Ayers Rock, og læg dig under dynen mens kænguruer hopper forbi udenfor dit vindue. Oplevelserne står i kø med disse fem håndplukkede elitehoteller som din base.

Pris per person når to rejser sammen: 
fra kr. 85.000

South Australia og Victoria i camper

Great Ocean Road 0117 dage

Australien er det perfekte land at rejse rundt i med en autocamper. Vejene er gode og campingpladserne komfortable med mange gode faciliteter. I dette rejseforslag har vi kombineret bylivet i Melbourne og Adelaide med en smuk kør selv tur i autocamper.

Pris per person når to rejser sammen:
fra 18.495 kr.

Sydaustralien og Fiji

South Australia, Victoria, New South Wales og Fiji – 25 dage

14699866xxlarge croppedI dette rejseforslag har vi kombineret et kør selv eventyr i autocamper med nogle nætter på hotel i charmerende Sydney. Rejsen afsluttes med et afslappende ophold på Fiji.

Pris per person når to rejser sammen:
fra 23.995 kr

Fra Darwin til Adelaide i bil

Northern Territory og South Australia - 16 dage

004556-786I dette rejseforslag tager vi dig fra nord til syd gennem det centrale Australien, og har fokus på store naturoplevelser og aboriginsk kultur.

Pris per person når to rejser sammen:
fra 23.795 kr

Langs Australiens sydkyst

kangaroo island wildlife 1b21 dage med autocamper i South Australia, Victoria og New South Wales

Australien er fantastisk velegnet til at rejse rundt med Autocamper. Vejene er gode og campingpladser ligner resorts med swimming pool og alle bekvemmeligheder. I dette rejseforslag har vi kombineret spændende naturoplevelser med en smuk tur i autocamper fra Adelaide til Sydney.

Pris per person når to rejser sammen:
fra kr. 25.995

Nord og Syd i Australien

photome2011022402South Australia og Queensland - 15 dage

Dette rejseforslag er meget en kør selv rejse, fordi du kører meget rundt på egen hånd i South Australia, og får set nogle af statens bedste steder. Herefter afsluttes turen med et par dage i de tropiske områder ved Great Barrier Reef. Alt i alt, nogle af de fineste naturområder, Australien har at tilbyde.

Pris per person, når to rejser sammen: fra kr. 20.650

Australiens natur og kultur

19 dage for eventyrere i Northern Territory, South Australia og Sydney

109778-3Australien kan byde på en ældgammel kultur, et unikt dyreliv og en varieret natur, der spænder fra tropisk regnskov til tørre ørken landskaber. Dette rejseforslag har vi bygget op omkring de oplevelser som, mange der rejser til Australien for første gang, ønsker at opleve. Og tillagt nogle steder, som vi meget varmt vil anbefale dig.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 36.565

Den store oplevelse i South Australia

remarkable rocks kangaroo island14 dage

I dette forslag har vi samlet noget af det bedste staten South Australia har at tilbyde. Turen er bygget op om et par dage i byen Adelaide, kombineret med kortere og længere ture til de smukke naturområder i staten. Du kan også kombinere turen med nogle dage i Sydney.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 28.475

Byer, strande, outback og koralrev

5 stater på 28 dage

au zoo 01I dette rejseforslag har vi sammensat, det vi mener er, nogen af de absolutte højdepunkter i Australien. Hvad enten om du har været i Australien før, eller er her for første gang du besøger landet, så vil denne tur passe til dig. Du kommer til at besøge hele fem stater og indholdet er meget varierende og spændende. En perfekt rejse for dig som gerne vil opleve så meget som muligt af Australien.

Pris per person når to rejser sammen:
fra kr. 37.495

Fra Melbourne til Adelaide i camper

echidna walkabout sid 6218 dage

I dette rejseforslag kommer du til at opleve en af verdens smukkeste kyststrækninger, Great Ocean Road fra Melbourne til Adelaide. Rejsen starter og slutter med nogle dage på hotel, og imellem byerne kører du på egen hånd i en camper.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 17.995

Natur og dyreliv i South Australia og Victoria

21 dage

south australia said 68 2I staterne South Australia og Victoria kan du komme tættere på landets unikke dyreliv. I dette rejseforslag er der fokus på områdets smukke og vekslende natur, det rige dyreliv og livets goder såsom mad og vin.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 19.995

Højdepunkter i South Australia og Victoria

22 dage

penguin 9Kyststrækningen mellem Adelaide og Melbourne er blandt de mest spektakulære i verden, og kan byde på fantastiske oplevelser i smuk natur. I dette rejseforslag har vi sammensat en spændende rejse med mange højdepunkter fra staterne South Australia og Victoria.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 34.995

Det bedste af Victoria, South Australia og Northern Territory

21 dage

phillip island penguin parade penguins plusI delstaterne South Australia, Victoria og Northern Territory kan du komme tæt på det unikke og fantastiske dyreliv, som Australien har at byde på. Derfor har vi i dette rejseforslag fokuseret på delstaternes smukke og flotte natur, det rige dyreliv samt livets goder som mad og vin.

Pris per person når to personer rejser sammen:
fra 31.995 kr.

Adelaide og naturoplevelser i Northern Territory

South Australia og Northern Territory - 14 dage

barossa 6Denne rejse tager dig fra Adelaide i syd til Darwin i nord og har fokus på naturoplevelser, aboriginsk kultur og livets goder ved et besøg i det kendte vinområde Barossa Valley.

Pris pr. person når to rejser sammen:
fra 26.995 kr.

Eventyr i tre stater

wildlife kangaroo 121 dage

I staterne South Australia, Victoria og Northern Territory kan du komme helt tæt på kænguruer, koalabjørne, emuer, næbdyr, pingviner og mange andre dyr. I dette rejseforslag har vi fokuseret på staternes smukke natur, det unikke dyreliv og områdets gode mad og vine.

Pris per person når to personer rejser sammen:
fra 31.995 kr.