South Australia og Victoria i camper

17 dage

Great Ocean Road 01De 12 Apostlene langs Great Ocean Road. Foto: Nils Kahle

Australien er det perfekte land at rejse rundt i med en autocamper. Vejene er gode og campingpladserne komfortable med mange gode faciliteter. I dette rejseforslag har vi kombineret bylivet i Melbourne og Adelaide med en smuk kør selv tur i autocamper.

Rejsen starter i København, og efter ankomst til Adelaide indlogeres I 3 nætter på et centralt beliggende hotel. I Adelaide har I et par dage til at opleve den charmerende by og omegn på egen hånd. Vi anbefaler en tur til det berømte vindistrikt Barossa (denne tur indgår ikke i tilbuddet).

2685Temptation Sailing i Adelaide. Foto: SATC

Efter nogle dage i Adelaide henter I camperen og sætter kurs mod Melbourne. På kør-selv turen kan I bl.a. opleve verdens smukkeste kystvej, Great Ocean Road, idylliske vingårde og flotte nationalparker. Kysten mellem Adelaide og Melbourne er fantastisk smuk med sine dramatiske landskaber og små hyggelige byer.

I kan også vælge at køre indland til nationalparken The Grampians som er kendt for sine smukke panoramaudsigter og vandreture i det bjergrige område.

adelaide rundle streetRundle Street i Adelaide. Foto: Paul Torcello

Efter en uge på farten ankommer I til Melbourne, hvor I afleverer autocamperen og indlogeres 3 nætter på et centralt beliggende hotel. I Melbourne har I tid på egen hånd til at udforske denne pulserende og kulturelt spændende storby.

Vi anbefaler jer at tage på en dagstur med Echidna Walkabout, hvor I kommer ud i bushen og oplever kænguruer, koalaer, emuer og mange andre dyr på tæt hold (denne tur indgår ikke i tilbuddet).

 


Rejsefakta

Pris per person når to rejser sammen: fra 18.495 kr.

Prisen inkludere:

  • Flyrejsen t/r Australien
  • Flyskatter og afgifter
  • 3 nætter på hotel i Adelaide
  • 7 dages leje af camper fra Adelaide til Melbourne inkl. forsikringer
  • 2 nætter på hotel i Melbourne

Rejsen kan sagtens udvides og forlænges.

Kontakt os for yderligere information »

Turkode: 50251