Tasmanian Wonders - en rundrejse på Tasmanien

Den gamle bro i Richmond.

Rejseruten på Tasmanien.Oplev Tasmanien og den fantastiske natur på denne 10-dages guidede rundrejsen.

Besøg Mt. Field National Park, se det spektakulære vandfald Russell Falls og tag en sejltur på Gordon River.

Udforsk Cradle Mountain National Park, nyd udsigten over Bass Strait og besøg Cataract Gorge nær Launceston hvor man næsten finder vildmarken midt inde i byen.

Få et glimt af Wineglass Bay i Freycinet National Park, før straffekolonien Port Arthur og historiske Richmond står på programmet.

Turen starter og slutter i Hobart.

Højdepunkter:

 • Hobart sightseeing
 • Russell Falls
 • Gordon River Cruise
 • Cradle Mountain
 • Cataract Gorge
 • Freycinet National Park
 • Det historiske område Port Arthur

Dag til dag program:

Dag 1: Hobart

Du bliver hentet i lufthavnen og kørt til hotellet for check-in. Derefter står en eftermiddagstur i Hobart på programmet. Besøg Battery Point, Salamanca Place, den botaniske have og Constitution Dock før turen afsluttes på Mt. Nelson hvor du kan nyde den fantastiske udsigt over Hobart. Om aftenen møder du gruppen og rejselederen til en fælles velkomstmiddag.

Hobart er en charmerende by.Hobart er en charmerende by. Foto: Tourism Tasmania.

Dag 2: Hobart – Queenstown

Om morgenen sætter vi kursen vestover mod New Norfolk og den fantastiske nationalpark Mt. Field National Park. Dette er Tasmaniens ældste nationalpark, og hjem til vandfaldet Russell Falls som siges at være Australiens mest fotograferede vandfald. Turen går derefter videre op til Lake St. Clair – før vi fortsætter ned til Queenstown. Undervejs kører vi på grænsen til Franklin-Gordon Wild Rivers National Park – en vild og smuk del af Tasmanien.

Dag 3: Gordon River Cruise

I dag går turen til Strahan, en lille fiskerlandsby på østkysten, hvor vi tager på et frokostcruise på Gordon River. Den uberørte vildmark og de mere end 2000 år gamle træer (Huon Pine) er et specielt syn. Om eftermiddagen slapper vi af og nyder omgivelserne.

Udsigt mod Dove Lake og Cradle Mountain.Udsigt mod Dove Lake og Cradle Mountain. Foto: Tourism Tasmania.

Dag 4: Queenstown – Smithton

Turen går videre til spektakulære Cradle Mountain National Park. Vi kører op til Dove Lake hvor udsigten mod Cradle Mountain er fantastisk – sørg for at have kameraet klar. Dette er et af højdepunkterne på turen! Luften er ren og frisk og landskabet med de grønne bakker er som taget ud af en reklamefilm. Derefter besøger vi Highfield Historic Site, en unik kolonibygning, og kører videre til Smithton.

Dag 5: Smithton – Launceston

I dag stopper vi i maleriske Stanley og historiske Burnie, og undervejs passerer vi den mærkelige stenformation "the Nut". På vej ind til Launceston besøger vi Ashgrove Farm Cheese Factory, hvor vi får en præsentation om osteproduktion med efterfølgende smagsprøver.

Dag 6: Launceston

Vi starter dagen med en privat vinsmaging på Velo. Vi lærer ikke bare om vin, men får også fortalt den spændende historie om Michael Wilson der gik fra at være olympisk cykelrytter til vinproducent. Eftermiddagen er til fri disposition i Launceston. Besøk evt. Cataract Gorge eller tag på et cruise på Tamar River.

Nyd lidt af den lokale mad på Tasmanien.Nyd lidt af den lokale mad på Tasmanien. Foto: Tourism Tasmania.

Dag 7: Launceston – Bicheno

Første stop er Hillwood Berry Farm, en familiedrevet gård i hjertet af den naturskønne Tamar Valley. Smag på de søde jordbær, hindbær og andre frugter som det er sæson for. Efter Tamar Valley, går turen til Bridestowe Lavender Estate. Prøv f.eks. deres berømte hjemmelavede is med lavendelsmag. Der bliver også tid til et lille besøg i St. Helens inden vi ankommer kystbyen Bicheno.

Dag 8: Bicheno – Port Arthur

I dag udforsker vi den spektakulære og naturskønne Freycinet National Park. Vi går op til et udsigtspunkt hvorfra der er en helt fantastisk udsigt over det blå hav, de gyldne strande og den grønne skov. Efter turen passerer vi Swansea og Orford, før vi sætter kursen mod Port Arthur. Vi kører langs kysten med de imponerende klipper. I Port Arthur tager vi på et cruise til Isle of the Dead, og derefter en guidet tur rundt i det historiske fængselsområde. Hvis du er til gys og gru, er det om aftenen også muligt at tage med på en spøgelsestur i Port Arthur (mod tillæg).

Wineglass Bay, Freycinet National ParkWineglass Bay, Freycinet National Park. Foto: Tourism Tasmania.

Dag 9: Port Arthur – Hobart

På vej tilbage til Hobart ser vi naturformationerne Tasman’s Arch, Devil’s Kitchen og the Blowhole. Vi kører gennem Coal River Valley til den historiske sandstens by Richmond som har Australiens ældste vejbro der stadig er i brug. Dette er et perfekt sted at spise frokost. På vej ind til Hobart krydser vi Derwent River, og resten af eftermiddagen er til fri disposition i Hobart. Om aftenen spiser vi alle en fælles afskedsmiddag.

Dag 10: Avreise fra Hobart

Turen slutter efter morgenmaden. Transport tilbage til lufthavnen i Hobart er inkluderet. Fra Hobart flyver du videre mod nye eventyr, eller sætter kursen tilbage mod Danmark.


Rejseruten på Tasmanien.Rejsefakta

Turen inkluderer:

 • Erfaren turguide og chauffør
 • 9 nætter på hotel af god standard
 • Transport i luksusbus
 • Måltider – 9 morgenmad, 1 frokost og 7 aftensmad

Standard: priskategori 3

Tag kontakt til os for pris og afrejsedatoer »

Turkode: FHH


Australienrejser anbefaler:

Spøkelsestur i Port Arthur

Port Arthur spøgelsestur

Oplev den historiske del af Port Arthur når mørket falder på. Byen var en fængselskoloni fra 1830-tallet, da de værste forbrydere blev sendt hertil fra andre steder i Australien.

Kontakt os for priser og reservation »