Rejseforslag

kangaroos 13Vi har samlet en række særlige rejse forslag, som forhåbentlig kan hjælpe dig lidt til at blive inspireret, når du skal planlægge din næste rejse down under. Disse forslag giver dig den største chance for at komme tæt på dyrelivet.

   

Whitsunday Islands
Klik på billedet for info & billeder.

Den store oplevelse i Queensland - 22 dage

Staten Queensland strækker sig fra den subtropiske til den tropiske del af Australien. Den er beskrevet som en af de mest fascinerende, spændende og smukke stater i landet. Vi har sammensat et rejseforslag som tager dig ud til noget af det bedste staten har at byde på. Rejsen kan forlænges hvis du ønsker det.

Pris per person når to rejser sammen: fra kr. 28.565

Læs mere...

Kakadu NP
Klik på billedet for info & billeder.

Den store oplevelse i Northern Territory - 14 dage

Hvis du ønsker at opleve den virkelige outback i Australien, skal du besøge Northern Territory. Dette rejseforslag indeholder højdepunkterne i dette enorme område i den nordlige del af landet - fra den tørre, røde ørkenområde i midten af landet til de grønne, tropiske skove i nord. Alt i alt, det bedste af uberørt vildmark i den australske outback! Rejsen kan forlænges hvis du ønsker det.

Pris per person når to rejser sammen: fra kr. 28.995

Læs mere...

Wilsons Promontory
Klik på billedet for info & billeder.

Den store oplevelse i Victoria - 19 dage

Dette rejseforslag på godt 2 uger, omfatter nogle af de flotteste naturområder i staten Victoria. Vi har tilføjet et par dagsture, så du også får oplevet Australiens unikke dyreliv. Rejsen kan forlænges, hvis du ønskes det.

Pris per person når to rejser sammen: fra kr. 22.495

Læs mere...

Barossa Valley
Klik på billedet for info & billeder.

Den store oplevelse i South Australia - 14 dage

I dette forslag har vi samlet noget af det bedste staten South Australia har at tilbyde. Den består af et par dage i byen Adelaide, kombineret med kortere og længere ture til de smukke naturområder i området. Dette forslag kan eventuel kombineres med et par dage i Sydney. Rejsen kan forlænges hvis du ønsker det.

Pris per person når to rejser sammen: fra kr. 27.995

Læs mere...

Turquoise Bay
Klik på billedet for info & billeder.

Den store oplevelse i Western Australia - 21 dage

Kyststrækningen på 2.225 kilometer fra Perth til Broome er en vidunderlig oplevelse med utrolig smuk natur. Her er endeløse hvide sandstrande, spændende nationalparker og hundredvis af fisk og koraller som er ideelle til dykning og snorkling. Rejsen kan forlænges hvis du ønskes det.

Pris per person når to rejser sammen: fra kr. 24.995

Læs mere...

Bungle Bungle
Klik på billedet for info & billeder.

For eventyrere:
Australia the Movie Land - 22 dage

Har du set filmen "Australia" og fået lyst til at rejse i fodsporene på Nicole Kidman og Hugh Jackman? Vi har sammensat et rejseforslag, der tager dig rundt i de områder, hvor filmen blev optaget. Forslaget består af en 9-dag campingtur i Kimberley området, hvor du tilbringer natten i telte i bushen, en 3-dages tur i Kakadu National Park, før du slutter rejsen af med et par dage i Cairns. Rejsen kan forlænges hvis du ønsker det.

Pris per person når to rejser sammen: fra kr. 33.495

Læs mere...

Injalak Hill, Kakadu NP
Klik på billedet for info & billeder.

For eventyrere:
Australiens natur og kultur - 19 dage

Australien byder på en ældgammel kultur, unikt dyreliv og en varieret natur som spænder fra tropisk regnskov til tørre ørken landskaber. I dette rejseforslag, har vi samlet de oplevelser, som mange, på deres første rejse til Australien, ønsker at opleve, samt nogle oplevelser vi varmt vil anbefale. Rejsen kan blive forlænges hvis du ønsker det.

Pris per person når to rejser sammen: fra kr. 36.595

Læs mere...

Red Centre Dreaming
Klik på billedet for info & billeder.

5 stater på 4 uger:
Byer, strande, outback og koralrev - 28 dage

I dette forslag har vi sammensat, hvad vi mener, er nogle af de absolutte højdepunkter i Australien. Uanset om du kommer for første gang eller du vender tilbage og ønsker at opleve mange forskellige sider af Australien, så er denne tur det rigtige for dig. Turen ligger op til, at du har den maximale frihed og rejser meget på egen hånd. Rejsen kan blive forlænges hvis du ønsker det.

Pris per person når to rejser sammen: fra kr. 37.495

Læs mere...

Uluru
Klik på billedet for info & billeder.

De guidede ture:
Highlights of Australia - 16 dage

Opleve noget af det bedste Australien har at tilbyde sammen med en australsk rejseleder og andre rejselystne. Denne rejse bygger på en 13-dages spændende rundrejse til Australiens mest kendte områder. Oplev de fascinerende byer, røde ørkenlandskaber og de fantastiske koralrev. Dette er den bedste af Australien! Rejsen kan forlænges hvis du ønsker det.

Pris per person når to rejser sammen: fra kr. 33.795

Læs mere...

Devils Marbles
Klik på billedet for info & billeder.

De guidede ture:
Outback Wonders - 22 dage

Dette rejseforslag er en guidet 16 dages tur fra Sydney til Darwin, hvor du rejser med bus gennem centrale dele af Australien. En fantastisk mulighed for at opleve flere af Australiens højdepunkter med guide. Rejsen kan forlænges hvis du ønsker det.

Pris per person når to rejser sammen: fra kr. 39.995

Læs mere...