Togrejser

The GhanHar du lidt ekstra tid til rådighed og lyst til at prøve en oplevelse lidt ud over det sædvanlige, kan vi anbefale en togtur gennem det røde ørkenlandskab i Australien. Der er lange afstande, og rejsen tager tid, men det er en oplevelse af livet!

I Australien kan du opleve to af verdens mest berømte togrejser: fra Det Indiske Ocean i vest til Stillehavet i øst med The Indian Pacific eller The Ghan, som forbinder kontinentet fra syd til nord. Du kan vælge mellem Red, Gold eller Platinum Service. Hvis du ønsker at forkæle dig selv, så vælg Gold Service, som giver dig luksus og her er måltider i restaurant vognen også inkluderet.

Ud over de to mest kendte togrejser, findes der mange andre togrejser i Australien. Hvad med en togrejse fra Sydney til Melbourne eller tag med The Sunlander fra Brisbane til Cairns. Vi kan hjælpe dig med stort set alle togrejser i Australien. Så går du og drømmer om en spændende togrejse, er du meget velkommen til at kontakte os for muligheder og priser.

Indian Pacific

indian pacific sid 88 1The Indien Pacific forbinder øst- og vestkyst i Australien, og det tager tre hele dage at rejse de mere end 4.000 kilometer på tværs af kontinentet fra Perth til Sydney.

Prisklasse:priskategori 5

The Ghan

the ghan sid 88 2The Ghan kører mellem Adelaide og Darwin og er opkaldt efter de afghanske kamelhyrder, som hjalp til med at forbinde landets ydre dele med tog.

Prisklasse:priskategori 5

The Ghan Expedition – en rejse gennem Australiens indre

 

En rejse gennem Australiens indreDenne eksklusive togrejse tager dig med på en ekspedition tværs gennem Australiens indre, i luksuriøse og komfortable omgivelser på det legendariske tog, The Ghan.

Rejsen starter ud i Darwin og 4 dage senere triller I ind i Adelaide - undervejs passerer I nogle af de mest øde og fascinerende steder i hele Australien.

Togrejse i egen vogn

Prince of WalesAustraliens bedst kendte togrejser vil altid være en ganske særlig oplevelse. Men Hvis du skal prøve noget helt ekstraordinært specielt, kan vi tilbyde dig at leje en hel togvogn, bare til dig og dine venner. Dette giver den ultimative tog oplevelse, og du kan endda vælge mellem fire forskellige vogne med forskelligt interiør og design. Der er plads til 6 – 10 personer i vognen, som indeholde sovepladser til alle, bad, egen lounge og store panoramavinduer.