Great Ocean Road med Echidna Walkabout Nature Tours

Tur med guide - 3 dage

TRUGANINAjanine150214p08prcroptext

Oplev den dramatiske kyst på en all-inclusive 3 dages tur. Se Australiens vilde dyr sammen med en erfaren guide.

Turen inkluderer 2 x morgenmad, 3 x frokoster, 2 x aftensmad og 2 nætter på hyggelige boutique Bed & Breakfast hoteller. Gruppen er lille, maksimalt 8 personer.

Dag 1: Vilde dyr på Western Plains – Koalaer og Kænguruer i deres naturlige miljø.

I dag skal vi opleve en nationalpark hvori der er mulighed for at spotte vilde koaler, cockatoos og kookaburras. Guiden vil fortælle om koalaernes opførsel og kendetegn, og I får mulighed for hjælpe med til at skabe bedre levevilkår for disse unikke dyr gennem et bevaringsprojekt. Turen går også via åbne områder hvor vilde kænguruer holder til, og selvom dyrene instinktivt vil bevæge sig væk fra mennesker, oplever vi ofte at komme meget tæt på. I samme område ser vi også papegøjer, fugle, emuer, wallabies og reptiler. Frokost er inkluderet.

Overnating i Little River. Middagen nydes på den lokale pub.

Dag 2: Great Ocean Road og De 12 Apostle

Se en af verdens smukkeste og mest spektakulære kyststrækninger. Vi følger Great Ocean Road, og går en tur i regnskoven i smukke Otway National Park. I Port Campbell Nationalpark kigger vi efter echidnas (myrer pindsvin), wallabies, øgler og de farverige fugle som holder til her. Herefter tager vi os tid til at beundre naturens håndværk ved De 12 Apostle og Loch Ard Gorge, mens vi hører historier om alle de skibe som gennem tiden er gået på grund her.

Middag og overnating i nærheden af Loch Ard Gorge / Port Campbell

Dag 3: Western Plains - Vulkaner og søer

Vi tager et sidste blik på kysten inden vi kører tilbage til Melbourne via Western Plains. Området er igennem de sidste 2 millioner år skabt af intens vulkansk aktivitet, men ingen af de 7000 vulkaner er længere aktive. Western Plains er i dag et godt område for dyrkning af får, hvilket resulterer i en stor uldproduktion. Vi stopper ved en af vulkanerne for at nyde udsigten. Fra toppen kan vi se flere af de mange hundrede vulkanske søer som er spredt udover området. Om eftermiddagen passerer vi den største permanente sø i Australia, Lake Corangamite, som har et rigt fugleliv. Vi ankommer til Melbourne sent om eftermiddagen.

Kontakt os for yderligere information og pristilbud »


Klik for større billeder: