Pingvinøen Phillip Island

Pingvinerne på Phillip Island

Phillip Island ligger 140 km sydøst for Melbourne og er kendt for sit unikke dyreliv og specielt for de små pingviner som holder til på øen. Hver dag ved solnedgang kommer pingvinerne tilbage fra en dag på havet, og dette specielle fænomen er kendt som ‘Penguin Parade’.

Sæler på Philip IslandDet er en sjov og interessant oplevelse at se pingvinerne vralte hen over stranden, og op til sine reder i klitterne ovenfor. Du kan vælge mellem at se pingvinerne på Summerland Beach fra en tribune, en observationsplatform, en sky box eller bedst af alt i en lille gruppe ledet af en naturguide nede på stranden. Husk også at gå igennem informationscenteret, som byder på en masse interessant information om de søde pingviner.

Hele Phillip Island er beskyttet område fordi dyrelivet og naturen er så fantastisk. På fastlandet er koalaen blevet en truet dyreart fordi deres naturlige omgivelser stadig bliver mere og mere truet. Der er derfor ikke længere så mange steder man kan opleve koalaen i sit naturlige miljø, men på Koala Conservation Centre på Phillip Island, som er et besøg værd, arbejder man hårdt for at bevare dette unikke dyr.

Andre seværdigheder på Phillip Island er:

  • The Nobbies, et spektakulært område ved kysten med et rigt fugleliv.
  • Seal Rocks, som har Australiens største sælkoloni.
  • Churchill Island Heritage Farm.

Phillip Island er også et populært rekreationsområde for lokale australierne, for her findes udover pingviner også fine golfbaner, gode badestrande samt mulighed for vandre- og cykelture. Der er også et par vingårde som man kan besøge.

Se en kort video fra Phillip Island:


Dagstur til Phillip Island

Herunder er et eksempel på en af vores dagsture til Phillip Island.

Kontakt os for mere information og pristilbud »

Phillip Island & Private Penguin Experience

phillip island privat penguin expericence sid 62Phillip Island ligger små 130 kilometer sydøst for Melbourne. Øen er kendt for sit unikke dyreliv og specielt de mange pingviner, der holder til her. Hver aften ved solnedgang kommer pingvinerne tilbage i flok og vandrer fra havet op til deres reder i klitterne – kendt som "Penguin Parade".

Prisklasse:priskategori 2