Luksus på australsk

Australien for luksusdyrSpis morgenmad med udsigt over Uluru, også kendt som Ayers Rock, og læg dig under dynen mens kænguruer hopper forbi udenfor dit vindue. Oplevelserne står i kø med disse fem håndplukkede elitehoteller som din base.

Pris per person når to rejser sammen: 
fra kr. 85.000

Unik oplevelsesrejse i Australien

Varighed: 16 dageUnik oplevelsesrejse i Australien

Oplev Australiens mangfoldighed på denne eksklusive rundrejse. Fra de pulserende storbyer Melbourne og Sydney, til det rustikke landskab langs Great Ocean Road, den uspolerede regnskov i Mossman og verdensberømte Great Barrier Reef.

Undervejs vil du komme til at bo på nogle af landets bedste og mest unikke overnatningssteder, og turen omfatter desuden flere fantastiske udflugter.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 87.000

Sydney til Melbourne

s18 sailingKør selv i udlejningsbil - 20/21 dage

På denne tur til Australien kommer du til at opleve charmerende Sydney og den fantastiske strækning ned til Melbourne. Vi har arrangeret overnatninger i Sydney, så du har god tid til at opleve denne fantastiske storby. Inkluderet under opholdet i Sydney er en rundvisning i Operahuset og en sejltur i Sydney Harbour.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra 15.995 kr.


Familietur med camper

New South Wales og Victoria - 21 dage

dnsw1086957 399 cDenne 21 dages tur til Australien kommer I først til at opleve charmerende Sydney og herefter den fantastiske strækning ned til Melbourne i en camper. Vi har inkluderet overnatninger i Sydney, så I har lidt tid til at opleve denne fantastiske storby og få en god blød start på rejsen i Australien.

Pris per person ved to voksne og to børn under 12 år: fra kr. 15.495

Sydney og Melbourne

visionsofvictoria1375529 302Det bedste af Sydney og Melbourne i 14 dage

På denne rejse har vi fundet det bedste af Sydney og Melbourne frem og inkluderet en spændende togtur mellem Australiens to store metropoler.

Pris per person når to rejser sammen:
fra kr. 13.995

Byer, strande, outback og koralrev

5 stater på 28 dage

au zoo 01I dette rejseforslag har vi sammensat, det vi mener er, nogen af de absolutte højdepunkter i Australien. Hvad enten om du har været i Australien før, eller er her for første gang du besøger landet, så vil denne tur passe til dig. Du kommer til at besøge hele fem stater og indholdet er meget varierende og spændende. En perfekt rejse for dig som gerne vil opleve så meget som muligt af Australien.

Pris per person når to rejser sammen:
fra kr. 37.495

Nationalparker, mad og vin

28445En kombinationsrejse, der byder på naturoplevelser i Northern Territorys uberørte områder, inden du fortsætter til delstaterne Victoria og South Australia til de mest fantastiske mad- og vinoplevelser.

Pris per person når to rejser sammen:
fra 37.995 kr

Australiens kontraster

19 dage

phillip island penguin parade penguins plusOplev det bedste af South Australia, Victoria og Northern Territory. For at skabe de bedste rammer for naturoplevelser, har vi i dette rejseforslag fokuseret på at kombinere kør-selv ferie i autocamper med guidede ture og hotelovernatninger. Rejsen byder bl.a. på et besøg til det berømte vindistrikt Barossa Valley.

Pris per person når to rejser sammen: 
fra kr. 35.995

Eventyr med autocamper gennem 3 stater

ayers rock 01Dette rejseforslag tager dig fra nord til syd, gennem; Northern Territory, South Australia og Victoria i en autocamper. På denne rejse er det muligt at opleve store seværdigheder som; Darwin, Kakadu nationalpark, Ayers Rock, Melbourne, Yarra Valley, Phillip Island, Great Ocean Road, Barossa Valley og Adelaide.

Pris per person når to rejser sammen: 
fra 24.595 kr

Pris per person når fire rejser sammen: 
fra 19.695 kr

Det bedste af Victoria, South Australia og Northern Territory

21 dage

phillip island penguin parade penguins plusI delstaterne South Australia, Victoria og Northern Territory kan du komme tæt på det unikke og fantastiske dyreliv, som Australien har at byde på. Derfor har vi i dette rejseforslag fokuseret på delstaternes smukke og flotte natur, det rige dyreliv samt livets goder som mad og vin.

Pris per person når to personer rejser sammen:
fra 31.995 kr.

Storby, camper og naturoplevelser

16 dage i Northern Territory og Victoria

Koala and kangaroos in the wild 03I dette rejseforslag kombineres fantastiske naturoplevelser i Northern Territory, med et par dage i pulserende Melbourne samt en tur ud i bushen hvor det australske dyreliv kan opleves på tæt hold. Rejsen afsluttes med en kør selv oplevelse i camper rundt i Victorias unikke natur.

Pris per person når to rejser sammen:
fra 25.795 kr.

Opdag det vilde og smukke Australien

Varighed: 17 dageOpdag det vilde og smukke Australien

Dette er en rejse tætpakket med unikke oplevelser af høj kvalitet.

Du vil komme til at udforske nationalparker og vildmark, hvor kun få andre har været, komme helt tæt på det varierede dyreliv, køre ad landets smukkeste kystvej samt nyde mad og vin i verdensklasse.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 56.000

South Australia og Victoria i camper

Great Ocean Road 0117 dage

Australien er det perfekte land at rejse rundt i med en autocamper. Vejene er gode og campingpladserne komfortable med mange gode faciliteter. I dette rejseforslag har vi kombineret bylivet i Melbourne og Adelaide med en smuk kør selv tur i autocamper.

Pris per person når to rejser sammen:
fra 18.495 kr.

Langs Australiens sydkyst

kangaroo island wildlife 1b21 dage med autocamper i South Australia, Victoria og New South Wales

Australien er fantastisk velegnet til at rejse rundt med Autocamper. Vejene er gode og campingpladser ligner resorts med swimming pool og alle bekvemmeligheder. I dette rejseforslag har vi kombineret spændende naturoplevelser med en smuk tur i autocamper fra Adelaide til Sydney.

Pris per person når to rejser sammen:
fra kr. 25.995

Sydaustralien og Fiji

South Australia, Victoria, New South Wales og Fiji – 25 dage

14699866xxlarge croppedI dette rejseforslag har vi kombineret et kør selv eventyr i autocamper med nogle nætter på hotel i charmerende Sydney. Rejsen afsluttes med et afslappende ophold på Fiji.

Pris per person når to rejser sammen:
fra 23.995 kr

Fra Melbourne til Adelaide i camper

echidna walkabout sid 6218 dage

I dette rejseforslag kommer du til at opleve en af verdens smukkeste kyststrækninger, Great Ocean Road fra Melbourne til Adelaide. Rejsen starter og slutter med nogle dage på hotel, og imellem byerne kører du på egen hånd i en camper.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 17.995

Natur og dyreliv i South Australia og Victoria

21 dage

south australia said 68 2I staterne South Australia og Victoria kan du komme tættere på landets unikke dyreliv. I dette rejseforslag er der fokus på områdets smukke og vekslende natur, det rige dyreliv og livets goder såsom mad og vin.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 19.995

Højdepunkter i South Australia og Victoria

22 dage

penguin 9Kyststrækningen mellem Adelaide og Melbourne er blandt de mest spektakulære i verden, og kan byde på fantastiske oplevelser i smuk natur. I dette rejseforslag har vi sammensat en spændende rejse med mange højdepunkter fra staterne South Australia og Victoria.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 34.995

Eventyr i tre stater

wildlife kangaroo 121 dage

I staterne South Australia, Victoria og Northern Territory kan du komme helt tæt på kænguruer, koalabjørne, emuer, næbdyr, pingviner og mange andre dyr. I dette rejseforslag har vi fokuseret på staternes smukke natur, det unikke dyreliv og områdets gode mad og vine.

Pris per person når to personer rejser sammen:
fra 31.995 kr.

Australia in style

Varighed: 14 dageAustralia in style

Dette er rejsen for dig, der vil have det bedste af det bedste, både hvad angår oplevelser og indkvartering.

Bo på nogle af Australiens mest unikke resorts, herunder Longitude 131 i Ayers Rock og Southern Ocean Lodge på Kangaroo Island. Om dagen står oplevelserne i kø. Se Twelve Apostles og Great Ocean Road fra en helikopter, smag lokalt produceret vin på smukke Mornington Peninsula, spis middag under stjernerne i Ayers Rock og udforsk det rige dyreliv på Kangaroo Island.

Pris per person når to rejser sammen:
fra kr. 83.000

Melbourne, Gippsland og Yarra Valley

start mel s 0918 dage

Et rejseforslag over 18 dage, som tager dig med rundt til nogle af de mest berømte steder i staten Victoria, men også nogle af de mindre kendte, som vi vil anbefale eventyrere.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 20.995

Melbourne, Great Ocean Road og Grampians

yarra valley food wine sid 6216 dage

Dette rejseforslag omfatter Australiens næststørste by, Melbourne samt områderne i den vestlige del af staten Victoria. Du kan evt. vælge at forlænge turen med et stop over i Asien.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 19.995

Highlights of Australia

tali wiru with uluru viewAustralien rundt på 16 dage

Oplev noget af det bedste Australien har at tilbyde sammen med guides og andre rejselystne fra hele verden. Dette rejseforslag består af en spændende rundrejse til Australiens bedst kendte områder. Oplev fascinerende storbyer, røde ørkenlandskaber og fantastiske koralrev. Dette er alt det bedste af Australien.

Pris per person når to rejser sammen:
fra kr. 33.795

Den store oplevelse i Victoria

vic s 0819 dage

Dette rejseforslag omfatter nogle af de flotteste naturområder i staten Victoria. Vi har indlagt nogen dagsture for at sikre at du også får oplevet Australiens unikke dyreliv.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 22.495