10 gode grunde til at tage på camperferie i Australien og New Zealand

10 gode grunde til at tage på camperferie i Australien og New Zealand

Har du aldrig været på ferie i en autocamper, og er usikker på om campinglivet overhovedet er noget for dig? Læs vores forslag til hvorfor man skal tage på camperferie, og hvem ved, måske bliver du grebet af friheden og naturoplevelserne.

Australien og New Zealand er de perfekte destinationer, hvis man ønsker at prøve camperlivet med gode campingfaciliteter, hjælpsomme turistinformationer og spændende oplevelser.

Her er vores 10 bedste grunde til at tage på autocamperferie* (*plus 1 bonusgrund).

 

#1 A room with a view

I autocamper vågner du op til den mest fantastiske udsigt.I autocamper vågner du op til den mest fantastiske udsigt. Foto: Amazing Planet - Filip Kulisev

Hvilket hotelværelse kan tilbyde denne udsigt, uden at det koster en formue?

Svaret er simpelt: Lej en autocamper. Se utrolige solnedgange, fald i søvn til lyden af bølgerne som slår i mod stranden, og stå op til en udsigt som denne. Det er magisk!

 

#2 Stjernekiggeri

Stjernehimmelen er aftenens højdepunkt. Stjernehimmelen er aftenens højdepunkt. Foto: Mark Clinton

Det er magisk når mørket sænker sig og millioner af stjerner viser sig på nattehimlen.

Hvad skal man med et TV når man kan sidde udenfor og betragte mælkevejen, Southern Cross og stjernskud der flyver hen over himlen?

 

#3 Fleksibilitet og frihedsfølelse

Mærk friheden ved en autocamper.Mærk friheden ved en autocamper. Foto: Amazing Planet - Filip Kulisev

Ud over følelsen af frihed giver autocamperen dig en særlig fleksibilitet, som man ikke får når man rejser med bus eller fly. Du kan rejse hvor du vil, hvornår du vil, og blive så længe du vil.

Er vejret dårligt? Så kør videre ind til du fanger solen igen. Fandt du verdens mest charmerende og afslappende strandby? Så er valget enkelt: Tilbring et par ekstra dage.

 

#4 Lav din egen mad, eller gå på restaurant - valget er dit.

Lav din egen mad når det er langt til den nærmeste restaurant.Lav din egen mad når det er langt til den nærmeste restaurant. Foto: Mark Clinton

Med en autocamper kan du selv vælge hvornår du vil lave din egen mad, og hvornår du ønsker at andre skal lave den for dig. Er du ude hvor der er langt til den nærmeste brugbare restaurant kan du altid stoppe og tilberede din egen morgenmad.

 

#5 Børnevenlig

Campingpladsen bliver sandsynligvis børnenes favoritsted.Campingpladsen bliver sandsynligvis børnenes favoritsted. Foto: Mark Clinton

Vælg en campingplads med børnevenlige faciliteter som pool og legeplads. Børnene kommer til at stortrives og det største problem bliver at få dem i seng om aftenen.

Mange campingpladser i Australien og New Zealand er yderst velegnet til familier.

 

#6 Kom i kontakt med naturen – og dig selv

Frisk luft, stilhed og smuk natur kan gøre underværker for krop og sjæl. Frisk luft, stilhed og smuk natur kan gøre underværker for krop og sjæl. Foto: Amazing Planet - Filip Kulisev

Sluk for alle dine elektroniske apparater og opdag naturen og omgivelserne omkring dig. Tag en gåtur i terrænet, en svømmetur i det krystalklare vand eller en kajaktur langs kysten. Brug kroppen og rens tankerne igennem.

Frisk luft, stilhed og smuk natur er de perfekte ingredienser når man skal restaurerer efter en travl og hektisk hverdag.

 

#7 Transport- og overnatningsomkostninger i en pakke

Autocamper er en god måde at rejse på, og det er nemt at holde styr på udgifterne. Autocamper er en god måde at rejse på, og det er nemt at holde styr på udgifterne. Foto: Amazing Planet - Filip Kulisev

Lejer man en autocamper er det ikke bare transporten som dækkes, inkluderet i prisen er også overnatning (samt adgang til eget køkken og bad, hvis bilen er udstyret med det). Det eneste som kommer ud over er brændstof og afgifter på campingpladserne, som generelt holder et moderat prisniveau.

Vælger man at lave mange af måltiderne selv, er der også mange penge at spare på madbudgettet.  

 

#8 BBQ

Barbecue grilning er obligatorisk i Australien og New Zealand.Barbecue grilning er obligatorisk i Australien og New Zealand.

Ingen campingtur «down under» uden nationalsporten BBQ!

Barbecue er populært og socialt både i Australien og New Zealand, og mange campingpladser har fællesgrill med opvaskeområder. Her er der rig mulighed for at møde andre med-campister

Har du en autocamper som er udstyret med grill, kan du invitere på grillparty.

 

#9 Kvalitetstid med familie og venner

På en campingtur er der mere tid til at være sammen med familie og venner.På en campingtur er der mere tid til at være sammen med familie og venner.

På en campingtur er hverdagens stress og jag langt væk og I har tid til hinanden. Glem elektronikken og spil gode gammeldags kort- eller brætspil. Tag på adrenalinfyldte aktiviteter for hele familien, gå lange ture eller lav mad sammen.

Pointen er at man tilbringer tid med hinanden og deler alle de spænende oplevelser undervejs.

 

#10 Kom nærmere dyrelivet

Et af turens højdepunkter er kontakten med det lokale dyrelive.Et af turens højdepunkter er kontakten med det lokale dyrelive.

Chancen for at se de ikoniske dyr som kendetegner Australien og New Zealand er større på en campingtur.

Bliv ikke overrasket hvis kænguruer og emuer græsser på campingpladsen. Og det er intet som slår at spotte koalaerne i træerne, eller sæler og pingviner i vandkanten når man er på farten.

 

*Bonusgrund: Campingtur er for alle, uanset budget

Camperferie er for alle, uanset budget og krav til komfort. Camperferie er for alle, uanset budget og krav til komfort. Foto: Mark Clinton

Nogen foretrækker at sove under åben himmel, andre vil helst have hverdagens bekvemmeligheder inden for rækkevidde. Campingtur passer til alle, uanset budget. Hvad end du rejser med telt og bil, eller kører i en autocamper med 5-stjerners faciliteter, så er oplevelserne undervejs de samme.

I Australien og New Zealand kan de fleste pludselige behov dækkes, uanset størrelsen på tegnebogen og budget.

Læs mere om autocampere i Australien og New Zealand her »

 


Se tips fra andre som har lejet en autocamper:

 

Vores specialister hjælper dig med at planlægge den perfekte camperferie.
Ring til os på tlf. 86 20 45 20, send en e-mail eller udfyld vores forespørgselsskema.

Vores viden er din tryghed.