Bryllupsrejser

Lady Elliot IslandAf alle de rejser man er på igennem sit liv, er bryllupsrejsen altid noget helt speciel. På sådan en rejse ønsker man at opleve noget smukt og spændende, bare jer to sammen. Og der findes næsten ikke et mere perfekt sted for en romantisk bryllupsrejse end Australien. Her kan I få ligeså meget privatliv som I ønsker og først blive fundet igen når I selv ønsker det. For et nygift par er listen over hvad man kan opleve i Australien næsten uendelig, lige fra charmerende storbyer, svømme i havet hånd i hånd, se det unikke dyreliv på nært hold eller bare slappe af sammen på de mest fantastiske strande.

Tænk, at kunne sidde og se din kæreste dybt ind i øjnene over en romantisk middag med stearinlys på en dejlig strand i Australien, hvor havets dønninger og palmernes svage susen er jeres eneste selskab. I har hele den flotte solnedgang for jer selv. Australienrejser har aftaler med en række dejlige resorts og gode turoperatører, som lægger alt til rette for jer, som vil opleve drømmen om en romantisk bryllupsrejse til Australien.

Bryllup i Australien
Drømmer I om et bryllup på en strand i Australien? Det er verken dyrt eller vanskelig. Lad os hjælpe jer med at arrangere et eventyrbryllup i smukke omgivelser.

Flere og flere danskere vælger at rejse ud i verden for at afgive ægteskabsløftet og et mere romantisk sted end Australien skal man lede længe efter. Et bryllup i Australien vil helt sikkert blive et fantastisk minde for livet. Vi kan arrangere hele vielsen for jer, normalt i samarbejde med Sømandskirken i Sydney, og de forskellige resorts har specielle bryllupspakker med brudesuiter for nygifte, som ønsker at nyde hinandens selskab.

Herunder giver vi et par forslag til fantastiske bryllupsrejser:

   

Beach Chairs at Sunset
Klik på billedet for info & billeder.

Bryllupsrejse - storby og strande - 18 dage

Dette er en bryllupsrejse til Australien med hovedvægt på sol og strand i det nordlige Queensland, men hvor der også er inkluderet nogle dage i charmerende og fascinerede Sydney. Dette er noget at det bedste Australien kan byde på. Rejsen kan selvfølgelig udvides alt efter jeres ønske.

Pris per person når to rejser sammen: fra kr. 28.995

Læs mere...

Whitehaven Beach
Klik på billedet for info & billeder.

Bryllupsrejse - smukke strande og flotte øer - 17 dage

I dette rejseforslag har vi inkluderet tre af de mest populære bryllupsdestinationer i Australien. Idylliske Palm Cove i North Queensland, smukke Hamilton Island i Whitsunday Islands og charmerende og spændende Sydney. Rejsen kan selvfølgelig udvides hvis I ønsker dette.

Pris per person når to rejser sammen: fra kr. 37.900

Læs mere...

 
Klik for større billeder: