Bryllupsrejse - smukke strande og flotte øer

17 dage

Whitsunday IslandsI dette rejseforslag har vi inkluderet tre af de mest populære bryllupsdestinationer i Australien. Idylliske Palm Cove i North Queensland, smukke Hamilton Island i Whitsunday Islands og charmerende Sydney.

Rejsen starter i København, men hvis det ønskes ordner vi også tilslutningsfly fra provinsen. Ved ankomst i Cairns bliver I mødt i lufthavnen og kørt til den lille idylliske by Palm Cove. Her skal I bo 5 nætter på Angsana Resort & Spa, som er et førsteklasse resort beliggende lige ved stranden.

Palm Cove ligger kun 20 minutter nord for Cairns og har måske de fineste strande i hele North Queensland. Mange tager hertil for at nyde de dejlige omgivelser, gifte sig eller for at få behandling på et af de mange Spa centre. Palm Cove her en række fine restauranter og butikker og er kendt for sit behagelige klima året rundt. Her kan du deltage i aktiviteter som golf, tennis, fisketure, sejlture m.m., eller bare slappe af og nyde solen på stranden. Vi anbefaler alle som besøger dette område af Australien, at tage på en tur til Great Barrier Reef og en tur ind i regnskoven.

Efter opholdet i Palm Cove bliver I kørt tilbage til Cairns lufthavn for at tage på en kort flyvetur til Hamilton Island i Whitsundays Islands. Her skal I bo 5 nætter på Qualia, det nyeste luksus resort på Hamilton Island med en meget afslappet atmosfære. Servicen og maden som serveres fra resortets to restauranter er af bedste kvalitet. For de aktive er der mulighed for alle mulige former for vandsportsaktiviteter. Vi anbefaler en bådtur til Whithaven Beach, som er en af verdens fineste strande.

Fra Hamilton Island flyver I direkte til Sydney og afslutter opholdet i Australien med 3 nætter på Four Seasons Hotel. I vil blive mødt i lufthavnen og blive kørt ind til hotellet. Four Seasons Hotel er et 5-stjernet hotel med den bedste beliggenhed tæt ved den historiske bydel The Rocks, Operahuset og Sydney harbour Bridge. Vi anbefaler en bådtur rundt i Sydneys smukke havn og en aften i Operahuset.


Rejsefakta

Pris per person, når to rejser sammen: fra kr. 41.500

Prisen inkluderer:

  • Flyrejsen på Economy klasse ifølge program
  • Flyafgifter og brædstofstillæg
  • Transfer tur/retur lufthavnen i Cairns og Angsana Resort & Spa
  • 5 nætter One Bedroom Beachfront Suite på Angsana Resort & Spa i Palm Cove
  • 5 nætter i Leeward Pavilion på Qualia, Hamilton Island inkl. Qualia Gourmet med frokost, middag og ikke alkoholiske drikker. Golfvogn under opholdet og transfer tur/retur lufthavnen er også inkluderet
  • Transfer tur/retur lufthavnen i Sydney og Four Seasons Hotel
  • 3 nætter i Opera View Room på Four Seasons Hotel i Sydney
  • Turistvisum til Australien

Rejsen kan udvides alt efter jeres ønsker. Det er mulig at kombinere rejsen med Fiji, New Zealand eller Hong Kong. Kontakt os for mere information.


Klik for at se større billeder:


Klik for at se (YouTube) videoen om Romantic Escapes in Queensland: