Bryllupsrejse - storby og strande

18 dage

Couple with KoalaVi har sammensat en 2 ugers bryllupsrejse til Australien med hovedvægt på sol og strand i det nordlige Queensland, men hvor der også er inkluderet nogle dage i charmerende og fascinerede Sydney. Dette er noget af det bedste Australien kan byde på.

Rejsen starter i København, men hvis det ønskes ordner vi også tilslutningsfly fra provinsen. Det er muligt at lave et stop i Hong Kong, hvis I ønsker dette.

I Sydney skal I bo 4 nætter på Four Seasons, et 5-stjernet hotel med den bedste beliggenhed i Sydney. Hotellet ligger i gåafstand til Operahuset, den historiske bydel The Rocks, den flotte Botaniske Have, flere museer og shoppingcentre. I Sydney er der inkluderet to ture: et 5 timers cruise med sejlbåd rundt i den smukke havn og en dagstur til de flotte Blue Mountains.

Sydney har måske den smukkeste havn i verden og ingen tur er helt komplet uden en bådtur. Ombord på en yacht, med plads til kun 2-8 passagerer, oplever I Sydney fra søsiden. Operahuset, Sydney Harbour Bridge og Sydney skyline er blot nogle af de ting, som ses undervejs. Bjergkæden Blue Mountains ligger blot en times kørsel vest fra Sydney og på denne dagstur oplever I den flotte natur på tæt hold og besøger nogle af de idylliske steder. Hvis I er heldige kan I opleve kænguruer helt tæt på.

Fra Sydney går turen nordpå til det tropiske Queensland. Lidt syd for byen Port Douglas ligger det eksklusive resort Thala Beach Lodge. Resortet har den tropiske regnskov på den ene side og det turkisblå hav på den anden side. Resortet har en dejlig privat strand og her skal I bo i 5 nætter. Dette er klart et af vores favorit resorts og I er nærmest garanteret et helt speciel ophold.

Hele resortet er omhyggelig bygget for at passe ind i naturen og dette giver en helt unik atmosfære. Alle bungalowerne har udsigt til regnskoven og/eller stranden og alle har egen terrasse, hvor I kan nyde udsigten i fred og ro. Hovedbygningen er specielt udformet i de tropiske omgivelser, og her kommer man helt tæt på Australiens natur. Her findes et rigt fugleliv og bliv ikke overrasket, hvis nogle af fuglene flyver ind i restauranten eller baren.

Her er der inkluderet en dagstur til Great Barrier Reef. På turen kan du dykke, snorkle, tag med på en halv neddykket båd med store glasvinduer eller i et undervands observationsrum. Der er også inkluderet en dagstur til regnskoven ved Cape Tribulation. To rigtig spændende ture, som vil give jer minder for livet.

Efter fem dage går turen nogle timer sydpå til den lille idylliske by Palm Cove. Her skal I bo 5 nætter på Angsana Resort & Spa, som er et førsteklasse resort beliggende lige ved stranden. Palm Cove har en række fine restauranter og butikker og er kendt for sit behagelige klima året rundt. Her kan I vælge at deltage i aktiviteter som golf, tennis og fiske, eller bare vælge at slappe af og nyde solen på en af de bedste strande i hele North Queensland. Der er inkluderet en dagstur til den lille ø Michaelmas Cay ved Great Barrier Reef.


Rejsefakta

Pris per person, når to rejser sammen: fra kr. 28.995

Prisen inkluderer:

 • Flyrejsen på økonomiklasse ifølge program
 • Flyafgifter og brændstofstillæg
 • 4 nætter på Four Seasons Hotel i Sydney
 • Harbour Sailing med Sydney Harbour Luxury Saling, inkl. frokost
 • Blue Mountains Deluxe Eco Tour med Australian Eco Adventures, inkl. frokost
 • 5 nætter på Thala Beach Lodge i Port Douglas
 • Low Isles Cruise med Sailaway, inkl. frokost
 • Cape Tribulation day tour med Down Under Tours, inkl. frokost
 • 5 nætter på Angsana Resort & Spa i Palm Cove
 • Michaelmas Day Cruise med Ocean Spirit Cruises, inkl. frokost
 • Turistvisum til Australien

Rejsen kan udvides, hvis dette ønskes. Kontakt os for mere information.


Klik for at se større billeder:


Klik for at se (YouTube) videoen om Thala Beach Lodge ved Port Douglas: