Drømmer du om at rejse jorden rundt?”At rejse jorden rundt”. Smag lidt på den lille sætning – den bringer garanteret mange associationer med sig. Der er noget mægtigt og eventyrligt ved at rejse mod fjerne himmelstrøg, lige indtil man har rejst så langt, at man er tilbage, hvor man startede.

At rejse jorden rundt var en stor ekspedition, før flyet blev opfundet. I dag er det langt nemmere at komme rundt, men en stor rejse vækker stadig eventyrlysten i mange af os. Måske har det noget med de store afstande at gøre, menneskerne man møder, tidszonerne man passerer eller kulturene man får indblik i. For mange er en jordomrejse den ultimative rejsedrøm og en af de ting, man gerne skal have gjort i løbet af livet.

Den bedste nyhed?
Man kan bruge 3 uger eller 3 år. Man kan bruge få penge eller mange penge. Man kan være ung eller gammel. Man kan rejse alene eller i en gruppe med en rejseleder. En rejse jorden rundt er ikke så uopnåelig, som mange måske tror.

Australien og New Zealand ligger på den anden side af jordkloden, og det tager næsten lige så lang tid at flyve derhen, hvad enten man vælger at gøre det mod øst eller vest. Fortsætter man i samme retning, er en jorden rundt-billet en god løsning. Som oftest koster det ikke så meget mere, men man får muligheden for at opleve flere lande og kulture på rejsen.

Kombinationerne er mange, og priserne varierer, alt afhængig af hvilken rute man vælger, og hvor mange stop man vil have. Vores rejsekonsulenter har lavet utallige jorden rundt-rejser, og de skræddersyr rejsen efter dine ønsker. Vi giver dig gode råd og tips til, hvordan du kan opnå din drøm indenfor dit budget.

Kontakt os med dine jorden rundt-ønsker »

Jorden rundt på 25 dage

07334285largeRejs jorden rundt og oplev det bedste af flere verdener.

Fascinerende Tokyo, autocampereventyr i New Zealand, den smukke storby Sydney, stillehavsparadiset Cook Islands og til sidst filmbyen Los Angeles. På 25 dage får du en tur fyldt med oplevelser og højdepunkter.

Pris pr. person, når to rejser sammen:
fra 36.300 kr

Jorden rundt med USA, Fransk Polynesien, New Zealand & Japan

s37 reiseforslag 1 222 dage med overnatning på 4-5 stjernede luksus hoteller

Denne eksklusive jordomrejse bringer jer via USA til Fransk Polynesien og New Zealand og tilbage via Japan. Rejsen er perfekt til jer, der går efter det allerbedste.

Pris per person, når to rejser sammen:
Fra 52.995 kr. på Economy Class
Fra 88.495 kr. på Business Class

USA, Cook Øerne, New Zealand & Kina - 23 dage

jorden s 03Rejs fra København via London til Los Angeles, hvor I kan bruge et par dage på at gå i filmstjernernes fodspor i Hollywood.

Turen går herfra direkte videre til Cook øerne og en uges tid i dette Stillehavsparadis, før et kør-selv eventyr venter i New Zealand. Til sidst går turen til Shanghai for en oplevelse af østens mystik i denne travle og pulserende storby.

Pris per person når to rejser sammen: 
fra kr. 34.995 på economy class
fra kr. 69.995 på business class

Jorden rundt med Qantas Airways

jorden s 01British Airways og Qantas Airways tilbyder i samarbejde nogle rigtig spændende jorden rundt flybilletter, som kan kombineres på rigtig mange forskellige måder.

Ruten går via USA eller Sydamerika, hvor det er muligt at gøre stop i eksempelvis New York, Los Angeles, Hawaii eller Brasilien, Argentina og Chile. Herfra kan rejsen gå via Fransk Polynesien, Fiji og New Zealand til Australien med ankomst til Brisbane, Melbourne eller Sydney, mens rejsen videre fra Australien kan være fra Brisbane, Sydney, Melbourne, Adelaide eller Perth til Østen.

I Østen er det muligt at flyve via Singapore, Bangkok, Hong Kong, Shanghai, Tokyo eller Dubai.

Priser starter per person: fra 14.995 kr.

Jorden rundt med Air New Zealand

jorden s 02Air New Zealand har et fantastisk rutenet og tilbyder nogle af de mest spændende jorden rundt flybilletter der findes.

Ruten går via USA og herfra videre til paradis øerne i Stillehavet. Her kan der vælges mellem Fransk Polynesien med Bora Bora, Fiji eller Cook Øerne.

Rejsen går videre til New Zealand med ankomst til Auckland. Herfra kan New Zealand virkelig udforskes og det er muligt at koble indenrigsstræk på.

Mod tillæg kan Australien tilvælges. Ellers vil rejsen gå via Shanghai eller Tokyo tilbage til København.

Priser per person: fra 12.495 kr.