Rejseforslag i New Zealand

sor s 02 New Zealand er et fantastisk land, hvor der venter dig nogle af de største naturoplevelser du kan forestille dig.

New Zealand ligger på den anden side af jorden og det er næsten ikke muligt at rejse længere væk, i så fald er man nok på vej hjem igen. New Zealand er kendt for at være utrolig rent og naturskønt og tilbyder alt fra høje sneklædte bjerge, fossende floder, imponerende gletsjere, dybe fjorde, smukke søer, aktive vulkaner, spruttende gejsere, til flotte strande med svajende palmer, et fascinerende dyreliv og en meget venlig befolkning.

Maorierne kalder landet Aotearoa, som betyder ”landet under den lange hvide sky” og kommer fra de lange skyer som nærmest klæber sig til Southern Alps bjergene på Sydøen. For ikke så mange år siden var New Zealand afsondret fra resten af verden - et eksotisk land på den anden side af jorden. Nu til dags er dørene åbnet op til dette fantastiske land, som alle burde besøge mindst en gang i deres liv.

New Zealand har så uendelig meget at byde på og mulighederne på hvordan landet kan opleves er mange. Vi har derfor sammensat nogle forskellige rejseforslag, som forhåbenlig kan bidrage til lidt inspiration når du skal planlægge den rejse.

Kontakt os for yderligere information »

Northern Discovery

Auckland til Wellington - 14 dage med udlejningsbil

nord s 01Nordøen har rigtig meget at tilbyde sine besøgende. Her findes alt fra spændende storbyer, lækre hvide sandstrande, termiske områder, vindistrikter og smukke nationalparker. Aktivitetsmulighederne er uendelige og der findes noget for enhver smag og interesse. Denne tur er en kør selv tur inklusiv udlejningsbil og hoteller.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 18.995

South Island Nature Trail

Christchurch til Queenstown - 14 dage med udlejningsbil

south nature trail s 02Naturen på Sydøen er helt fantastisk og oplevelserne står nærmest i kø, lige fra Christchurch med de mange parker og seværdigheder, Otago halvøen med det fascinerende dyreliv, via verdens adrenalin hovedstad Queenstown og smukke Milford Sound til de imponerende gletsjere Fox og Franz Josef.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 17.995

Classic New Zealand

15 dage med udlejningsbil

mc56 masterI dette kør selv forslag, med udlejningsbil fra Auckland til Christchurch, har vi i tillæg til alle oplevelserne lagt stor vægt på hotellerne. Vi har valgt nogle hoteller til jer, som er kendt for deres beliggenhed, service og hyggelige atmosfære. Vin produceret i New Zealand bliver stadig mere og mere anerkendt, og foruden de klassiske seværdigheder på denne tur, kommer I også til at tilbringe lidt tid i de mest kendte vinområder i landet.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 21.000

In search of Middle Earth

24 dage med udlejningsbil

cu41 masterDette rejseforslag er til jer, som gerne vil opleve New Zealand på egen hånd. Vi har sammensat en spændende tur, som tager jer med rundt til nogle af de bedste højdepunkter i New Zealand og lægger vægt på at komme forbi nogle at de fantastiske steder filmen Ringenes Herre blev indspillet. Turen starter i Auckland og slutter i Christchurch.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 44.995

Nordøen

13 dage med camper

maui nz s 10I dette rejseforslag har vi kombineret et par dage i Auckland med 8 dages camper på Nordøen. Oplev lange hvide strande, vulkanske områder, maoriernes kultur, byliv, frodige vinmarker og smuk natur.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 14.795

Sydøen

13 dage med camper

bobil sor s 07Dette rejseforslag kombinerer nogle dage i Christchurch med 8 dages camper på Sydøen. Oplev dramatisk natur, dybe fjorde, høje bjerge, gletsjersøer, regnskove, smukke kystlinjer, et unikt dyreliv, hyggelige campingpladser og uberørte nationalparker.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 16.995

Pacific Escape

Guidet rundrejse - 22 dage

pacific escape s 10New Zealand er et fantastisk land som byder på at hav af oplevelser og hvor det er muligt at overnatte rigtig fine steder. På denne tur er der et maksimum på 16 personer, hvilket sørger for en høj standard og sikrer en glimrende oplevelse af New Zealand. Derudover bor du på nogle rigtig gode hoteller og resorts, hvor mange af stederne er en oplevelse i sig selv.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 44.995

New Zealand in Style

22 dage med udlejningsbil

L587 MASTERNew Zealand er en fantastisk smukt land og her har vi lagt vægt på høj komfort med et snert af luksus, så du kan se frem til forkælelse for alle dine sanser. Vi har lavet dette kør selv forslag fra Auckland i nord til Christchurch i syd, som tager dig rundt i hele dette fantastiske land og søger for at du får nogle af de allerbedste oplevelser med dig.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 39.995

New Zealand fra nord til syd

21 dage med camper

middle earth s 06I dette rejseforslag har vi kombineret et par dage i Auckland med et campereventyr. Rejsen starter med et par nætter i Auckland samt en byrundtur, så I får det bedste med fra byen. Herefter venter 14 dage med camper, hvor I skal opleve New Zealand fra Auckland i nord til Christchurch i syd.

Pris per person når to rejser sammen:
fra 21.995 kr

Familietur gennem New Zealand med camper

28 dage

l437 masterKan I lide at campere og selv bestemme, hvad I vil opleve? Så er en rejse med familien gennem New Zealand i camper lige noget for jer. Afstandene er relativt små, og I kan forme ferien præcis efter familiens ønsker og behov.

Pris per person ved to voksne og
to børn under 12 år: Fra 18.495 kr.

New Zealand rundt i bil

24 dage

aotearoa adv s 11Tag på en uforglemmelig 24-dages tur gennem New Zealand i bil, og oplev kontrasterne i det newzealandske landskab. Rejseforslaget er oplagt for jer, der ønsker at opleve New Zealand på egen hånd, men gerne vil have rejsen planlagt hjemmefra.

Pris per person, når to rejser sammen: 
Fra 29.500 kr.

New Zealand, Fiji & Hong Kong

s6 om fiji 321 dage

Denne rejse kombinerer en 10-dages tur i camper på Nordøen i det naturskønne New Zealand med et ophold på Fiji øerne og den pulserende storby Hong Kong.

Pris per person, når to rejser sammen: 
Fra 24.995 kr.