Classic New Zealand

15 dage med udlejningsbil, fra Auckland til Christchurch

mc56 masterFoto: Destination Northland

I dette kør selv forslag, med udlejningsbil fra Auckland til Christchurch, har vi i tillæg til alle oplevelserne lagt stor vægt på hotellerne. Vi har valgt nogle hoteller til jer, som er kendt for deres beliggenhed, service og hyggelige atmosfære. Vin produceret i New Zealand bliver stadig mere og mere anerkendt, og foruden de klassiske seværdigheder på denne tur, kommer I også til at tilbringe lidt tid i de mest kendte vinområder i landet.

Turen starter med et par overnatninger i Auckland på et rigtig godt, centralt beliggende hotel, som sikrer et glimrende udgangspunkt til at opleve byens seværdigheder. Efter er par dage i Auckland afhentes udlejningsbilen og kursen sættes mod den lille billedskønne by Cambridge.

l492 masterRotorua er berømt for sin geotermiske aktivitet. Foto: Tourism New Zealand

Dagen efter går turen videre til Rotorua via Waitomo Caves, som er nogle store drystensgrotter. I Rotorua bruges næste formiddag på at udforske de termiske områder. Besøg for eksempel Puia Thermal Reserve, Agrodome Sheep Show og Rainbow Springs.

l251 masterNapier er berømt for sin art deco arkitektur, typisk i 1930'erne. Foto: Chris McLennan

Turen går dagen efter videre mod Taupo og Napier. Napier blev næsten jævnet med jorden under et voldsomt jordskælv i 1931. Byen blev derefter bygget op igen i Art Deco stil, da det var den stil som var typisk for perioden. I dag er Napier kendt som verdens Art Deco hovedstad og mange bygninger har påmalet unikke maorimotiver. Rundt om Napier findes flot natur og flere gode vingårde. Golf, hesteridning, cykelture og museumsbesøg er blot nogle af de aktiviteter byen byder på.

Fra Napier går turen videre sydpå igennem flotte vinområder til Martinborough. Dette område er specielt kendt for sine gode Pinot Noir vine. Efter en overnatning i Martinborough fortsætter turen til New Zealands hovedstad Wellington. Her tager I færgen Interislander over Cook strædet til Picton på Sydøen, hvor I kører til Blenheim i Marlborough regionen.

Marlborough er et utrolig lækkert område med meget flot natur. Området er nok mest kendt for sine gode vine. Det var her vinproduktionen startede i New Zealand i slutningen af 1970'erne, og det var vine fra dette område, som først blev internationalt anerkendt. Hele næste dag er til fri disposition og vi anbefaler gerne en tur til en af de mange vingårde eller en tur til skønne Marlborugh Sounds.

Sidste etape går via kyststrækningen fra Kaikoura til Christchurch. Vi kan anbefale at stoppe i Kaikoura og opleve det fantastiske dyreliv - måske en hvalsafari eller en svømmetur sammen med nogel delfiner. I Christchurch har vi sørger for et par overnatninger inden turen går hjemover. Christchurch er en hyggelig by med mange seværdigheder.

Turen afsluttes i Christchurch, hvor udlejningsbilen afleveres før hjemrejsen.

na122 masterDelfiner og hvaler findes i overflod i Kaikoura. Foto: Rob Suisted


Rejsefakta

Pris per person, når to rejser sammen: fra kr. 21.000

Prisen inkluderer:

 • Flyrejsen fra Danmark til New Zealand tur/retur
 • Flyafgifter og skatter
 • 2 nætter i Auckland
 • 8 dages udlejningsbil fra Auckland til Christchurch
 • 1 nat i Cambridge
 • 1 nat i Rotorua
 • 2 nætter i Napier
 • 1 nat i Martinborough
 • 2 nætter i Blenheim
 • 2 nætter i Christchurch
 • Færgebillet med Interislander mellem Nordøen og Sydøen

Rejsen kan sagtens udvides.

Kontakt os for yderligere information »


Klik for at se større billeder: