Om Australienrejser

SydneyAustralienrejser har som mål at være danskernes foretrukne rejsebureau og de bedste på området, når det drejer sig om rejser til Australien og New Zealand. Alle vores rejsekonsulenter har rejst rigtig meget i Australien og New Zealand og vi ønsker at dele vores viden, råd og erfaringer med dig, for at gøre netop din rejse til noget helt specielt.

Australienrejser skræddersyer rejser til Australien og New Zealand. Vi arrangerer alle typer rejser alt efter ønsker og budget, og vi tilbyder alt fra flyrejser, hotelovernatninger, dagsture, fleredagsture, udlejningsbil, autocamper og landarrangementer til komplette programmer for både individuelle og grupper. Vi hjælper også vores rejsende med et 3 måneders turistvisum til Australien.

Vores styrke er personlig service, rådgivning og opfølgning. Australienrejser samarbejder med alle de bedste flyselskaber, som flyver til Australien og New Zealand og vores priser er altid konkurrencedygtige. Og som specialbureau opnår vi gode betingelser hos vores lokale samarbejdspartnere, og det er noget vi ønsker, der skal komme vores kunder til gode.

Ring til os på 86 20 45 20, så sammensætter vi en uforglemmelig drømmerejse til dig.


Vores team

Rejsekonsulent

Brian Friis Jensen

Tlf. 86 20 45 22

Rejsekonsulent

Maja Ballisager Møller

Tlf. 86 20 45 23

Rejsekonsulent

Mille Kjeldal Raun

Tlf. 86 20 45 24

Rejsekonsulent

Steffen Gjødesen

Tlf. 86 20 45 26


Australienrejser Aps
Ryesgade 27, 1. sal. (Indgang lige til højre for tøjbutikken Solo)
8000 Århus C
Tlf. 86 20 45 20
info@australienrejser.dk

Vi holder åbent på kontoret og på telefonen, mandag til fredag fra 08.30 - 16.30.

Vores hyggelige kontor ligger i starten af strøget, kun 150 meter fra banegården og 200 meter fra rutebilstationen. Kommer du i bil kan du nemt finde parkering i Bruuns Galleri eller Salling P-Hus.


aussie specialist resizedAussie Specialist

Alle vores rejsekonsulenter er Australiens specialister og dermed også certificeret Aussie Specialists.


Medlem af RejsegarantifondenMedlem af Rejsegarantifonden

Australienrejser er medlem af Rejsegarantifonden. Vores reg.nr. er 2287.