Jonas Albæk

Personale - Jonas

Salgschef

Jonas har set det meste af Australien og har bl.a. været på road trip fra Cairns til Adelaide. Han har besøgt Australien mange gange og er tilmed blevet gift på Cottesloe Beach udenfor Perth.

Han har også været de fleste steder på New Zealand og har bl.a. været på to længere rejser med bil fra Sydøen til Nordøen.

Jonas har rigtig mange favorit steder i Australien og kan anbefale spændende steder overalt i dette fascinerende land. Hvis han skal nævne nogle stykker vil det være Coral Bay med det fantastiske Ningaloo Reef få meter fra den kridhvide sandstrand, charmerende Sydney med Operahuset og en flot gåtur på Sydney Harbour Bridge, magiske Ayers Rock med det fantastiske farvespil ved solopgang og solnedgang, Kangaroo Island med den flotte natur og unikke dyreliv, samt de mange flotte kystlinjer overalt i Australien med smukke strande og imponerende solnedgange.

I New Zealand er hans favorit sted Fiordland National Park, hvor naturen stadig ser ud som fra tidernes morgen. Her prydes naturen af flotte høje bjerge med sne på toppen, klare søer hvor bjergene spejler dig i, samt dybe fjorde med brusende vandfald og delfiner og sæler som leger i vandet. Derudover kan han anbefale et ophold i en af de mange flotte lodges som ligger naturskønt over det meste af New Zealand.

Jonas åbnede kontoret i Aarhus tilbage i 2010 og har over 17 års erfaring fra rejsebranchen. Han har i mere end 12 år siddet med rejser til Australien og New Zealand.

Du kan ringe til Jonas på 86204521, eller sende ham en e-mail her.