Randi Kirkeby Krogh

Personale - Randi

Rejsekonsulent

Randi har rejst rundt i Australien af 5 omgange og set det meste af landet. Hun har kørt langs Australiens østkyst mellem Cairns og Sydney 2 gange. Hun har travet gaderne tynde i storbyerne Sydney og Melbourne, besøgt Uluru, Kings Canyon og Alice Springs, udforsket nationalparkerne i det tropiske nord og slappet af på det flotte waterfront område i Darwin. Hun har ligeledes spottet det vilde dyreliv i den flotte, rå tasmanske natur og udforsket den mere ukendte vestkyst i Australien.

Hun har endvidere kørt fra nord til syd i New Zealand, hvor den skønne natur er blevet udforsket til lands, til vands og i luften. Hendes favoritdestinationer og oplevelser i Australien er storbyen Melbourne, de søde quokkaer på Rottnest Island, den fantastiske udsigt langs Great Ocean Road, en udsøgt middag under den stjernklare himmel i den øde outback, overnatning på Great Barrier Reef, vandreturen på Kings Canyon kløften og bade ved de flotte vandfald i nationalparkerne i det tropiske nord. Især strandene i den sydlige del af Western Australia mener hun skiller sig helt ud. For ikke at glemme mødet med det australske dyreliv og de imødekommende australier.

Hendes favoritdestinationer og oplevelser i New Zealand er Doubtful Sound fjorden, svømme med vilde delfiner ved Kaikoura, mødet med Maorikulturen, det termiske område ved Rotorua og gletchervandring på Franz Josef gletcheren.

Randi har været hos Australienrejser siden September 2015, men har arbejdet i rejsebranchen siden 2003.

Du kan ringe til Randi på 86 20 45 23 eller sende hende en mail.