Stop i Asien

AsiaOplev Asiens spændende kultur og mystik på din rejse til eller fra Australien og New Zealand. Se smukke farverige templer med glitrende teglstenstage og munke, som vandrer rundt i gaderne iklædt deres safrangule dragter. Asien er et tropisk ferieparadis med hvide sandstrande, svajende palmer og azurblåt vand. I regnskoven kan du ride på elefanter eller besøge gamle tempelbyer. I de moderne storbyer kan du nyde delikate restauranter og shopping i verdensklasse. Asien kan tilbyde dig det meste.

Allerede under indflyvningen oplever du hvor frodige og grønne landene i Asien er. Du bliver mødt af et smilende og hjælpsomt folkefærd, som er med til at gøre opholdet til en speciel oplevelse.

Kombinationsmulighederne er rigtig mange og priserne variere alt efter hvilken rute man vælger du og hvor mange stop du ønsker. Mange flyselskaber giver dig muligheden for at vælge en rute på udrejsen til Australien og/eller New Zealand og en anden rute på hjemrejsen. Vi hjælper dig meget gerne med gunstige priser på tilslutningsfly, oplevelsesture og hoteller i Asien.

Nedenfor er nogle eksempler på, hvor du kan stoppe på din rejse til Australien og/eller New Zealand, men vi kan også tilbyde andre stop over i eksempelvis Beijing, Jakarta og Bali. Venligst kontakt os for en snak om alle de muligheder der findes.

   
Singapore

Singapore

En lille ø, en moderne by og et eventyrligt land. Singapore er blandt andet kendt for sin fantastiske gode mad og unikke shopping muligheder. I Singapore får du det bedste Asien har at byde på.

Priseksempel (York Hotel 4*):
Enkelt/dobbeltværelse: fra kr. 630 per nat

Hongkong

Hong Kong

Hong Kong er en blanding af det traditionelle Kina og den moderne vestlige verden. Besøg små templer, besøg en lille fiskerlandsby, nyd den fantastiske skyline, tag i Spa, spil på kasino eller shoppe i store indkøbscentre.

Priseksempel (The Salsbury 3*):
Enkelt/dobbeltværelse: fra kr. 690 per nat

Bangkok

Bangkok

Bangkok er en spændende blanding af mennesker, bygninger, underlige lyde og fremmede lugte. Et magisk sted, hvor øst møder vest, og hvor kontrasterne er store. Se smukke templer, som små fredsfyldte oaser mellem de travle gader og shoppingscentre.

Priseksempel (Montien Hotel 4*):
Enkelt/dobbeltværelse: fra kr. 410 per nat

Kuala Lumpur
 

Kuala Lumpur

Kuala Lumpur er en charmerende by med mange seværdigheder og attraktioner - ikke minst de berømte Twin Towers. Kuala Lumpur er et attraktivt rejsemål med muligheder for shopping, sigthseeing, kultur, god mad og et pulserende natteliv.

Priseksempel (The Royal Bintang 3,5*):
Enkelt/dobbeltværelse: fra kr. 365 per nat

Seoul

Seoul

Seoul er en moderne og livlig storby, krydret med gamle templer og paladser. Tag dig tid til at udforske de mindre bydele, hvor du kan finde små gamle te-huse og livlige markeder som har eksisteret i århundreder. Afslut dagen med en koreansk middag, som helt sikkert vil glæde dine smagsløg.

Kontakt os for priser på hoteller i Seoul

Tokyo

Tokyo

Japans hovedstad og verdens travleste storby. Oplev de mange imponerende templer og smukke japanske haver, eller prøv noget at det bedste sushi der findes.Tokyo har noget for alle.

Priseksempel (Shiba Park Hotel 4*):
Enkelt/dobbeltværelse: fra kr. 980 per nat

Shanghai

Shanghai

Shanghai er Kinas største by og er en blanding af en topmoderne storby og gammel kinesisk mystik. Besøg det flotte abe tempel, nyd udsigten fra Orientens Perle, shop billigt eller sejl en tur på den floden, mulighederne er mange i Shanghai.

Priseksempel (Crowne Plaza 4*):
Enkelt/dobbeltværelse: fra kr. 1.080 per nat

Raffles Hotel, Singapore