Stop i Mellemøsten

Abu DhabiOplev den røde solnedgang i ørkenen, de eksotiske dufte på krydderimarkedet, den varme sol og de hvide sandstrande, de fremmede lyder og ukendte stemmer, den ukendte og fascinerende kultur og et fantastisk køkken. Alle sanserne er i spil, når du besøger Mellemøsten.

Mellemøsten er blant verdens mest kontrastfyldte regioner, med en unik kombination af gamle traditioner, det moderne vesten og den orientalske mystik. Her kan du bo på luksushoteller du knapt kan forestille dig og gå rundt i ultramoderne shoppingscentre med et utroligt udvalg, og lige udenfor bygrænsen møde man ørkenens beduiner med deres kameler. Hvorfor ikke prøve at sove i telt ude i ørkenen? Det er en speciel oplevelse, som kan anbefales.

Vi kan tilbyde stop over i enkelte byer i denne fascinerende region og nedenfor kan du se et par eksempler. Hvis du ønsker et stop i Mellemøsten hjælper vi dig gerne med at sætte et spændende program sammen. Venligst tag kontakt til os for en snak om priserne og mulighederne i denne region.

Abu Dhabi

Abu Dhabi

Abu Dhabi er hovedstaden i De Forenede Arabiske Emirater. Her har du muligheden for en anderledes oplevelse fyldt med kontraster. Abu Dhabi har været igennemm en kæmpe forandring over de sidste 30 år fra et land præget af landbrug og beduiner til det topmoderne samfund det er i dag. Abu Dhabi er ikke nær så kendt som Dubai, men på mange måder er det en oase i ørkenlandskabet.

Dubai

Dubai

Dubai er blevet et populært rejsemål og er en storby i stor vækst. Dubai består af utrolig arkitektur, spændende markeder, kæmpe vandland, store shoppingscentre, ørkenklitter, små oaser og fine strande. Dubai er både en by og et land, hvor der hele tiden bygges nye imponerende bygninger og er hjemsted for verdens eneste 7-stjernede hotel – Burj Al Arab.