Stop i Stillehavet

TahitiØde kridhvide strande, smukke laguner, svarende palmer, turkisblåt vand og stråklædte bungalows er for mange drømmen om en paradisferie. Det er ikke underligt, at mange danskere ønsker at opleve Stillehavsøerne Fiji, Cook øerne, Samoa, Tahiti og Bora Bora. Bare navnene bringer tankerne hen på eksotiske steder, hvor man ligger under den dejlige sol og daser på stranden.

Med et behageligt klima kombineret med smuk natur venter der nogle gode oplevelser. Det maritime dyreliv er helt fantastisk med fisk i alle mulige størrelser og farver og måske er du heldig at se en rokke eller en havskildpadde. Det er som at svømme rundt i et akvarium. Og hvis duhar lyst til mere end sol og badeferie, findes der er utal af aktiviteter – alt fra vandreture til dybhavsfiskeri.

Vi tilbyder stop over på flere af øerne i Stillehavet på din rejse til eller fra Australien og/eller New Zealand. Hvis du ønsker det hjælper vi dig med hoteller, oplevelsesture og transport rundt mellem øerne. Venligst tag kontakt til os om en snak om de mange muligheder der findes for et spændende stop i Stillehavet.

Fiji

Fiji

Fiji er et sandt tropeparadis med eksotiske strand,e hvor palmerne læner sig dovent udover den hvide sandstrand, hvor den skyfri himmel spejler sig I det azurblå vand, og hvor koralrevets fantastiske farver kan opleves under vandet. Med et dejligt klima, kombineret med en smuk natur, er forholdene perfekte for en fantastisk oplevelse.

Priseksempel (Club Fiji Resort):
Enkelt/dobbeltværelse: fra kr. 440 per nat

Cook Islands

Cook Islands

For mange er Cook øerne selve symbolet på de smukke Stillehavsøer. Disse paradisøer ligger som perler på en snor midt ude i det sydligste Stillehav og er et drømmerejsemål for mange. Her er standene kridhvide med svarende palmer, krystalklart turkisblåt vand og solen skinner fra en skyfri himmel.

Priseksempel (Club Raro Resort Hotel):
Enkelt/dobbeltværelse: fra kr. 625 per nat

Tonga

Tonga

Tonga er Stillehavets eneste monarki og befinder sig midt på datolinjen. Trods store afstande udgør befolkningen en homogen gruppe, som alle deler den samme polynesiske kultur. Befolkningen er desuden meget venlige og det er ikke underligt at Captain Cook kaldte øerne for The Friendly Islands.

Priseksempel (Royal Sunset Island Resort):
Dobbeltværelse: fra kr. 760 per nat

Samoa

Samoa

På Samoa findes måske det mest venligtsindede folk i hele Stillehavet, og som de fleste andre øgrupper i Stillehavet er Samoa også et lækkert paradis. Her er der nok af, hvide sandstrande, krystalklart vand og gode muligheder for at svømme og snorkle, til ugevis af ferie.

Priseksempel (Aggie Grey's Hotel & Bungalows):
Dobbeltværelse: fra kr. 725 per nat

Tahiti

Tahiti

Tahiti er den kendte betegnelse for det enorme område, som udgør Fransk Polynesien, og som konkurrerer med Fiji om, at være det mest populære rejsemål i Stillehavet. Her rejser forelskede par og bryllupsrejsende fra hele verden til for at nyde sine romantiske hvedebrødsdage på indbydende kridhvide sandstrande.

Priseksempel (Hotel Tiare Tahiti):
Enkelt/dobbeltværelse: fra kr. 820 per nat


Fiji